yaparsan çıkar canım ama en az 4-5 saat tut çişini ya da yarın sabah ilk idrarınla yap...
4-5 saat tut mu dalgamı geçiyorsun benimle yarım saatte bir lavabodayım ve sanki altıma kaçıracak gibiyim ve bugun bir bacak ağrım var hadi hayırlısı bakalımbende şişkinlikte yok sadece sabahları yüzüm şiş uyanıyorum iştah olarak normalim test yapmaktan korkuyorum negatif çıkar diye böyle kendimi hamile hissetmek hoşuma gidiyor. Artık kendini kandırmak bu olsa gerek
olabilirdi ama iş yerindeyim canım yaaaaGünaydın kızlarrrgünü yaklaşan arkideşler bakabiliyorsaniz atesinizi bi ölçün benim arkadaşım geçen ay hamile kaldı gününde ateşi yüksekti
Yarın sabah test yapıp güzel haberler verirsin inşallah canım :) bekleyişler çok sıkıcı daha benim 5 gün varr. .olabilirdi ama iş yerindeyim canım yaaaa
YOK öyle coıkmaz... o zaman sabah idrarınşla yap canım.. bu kadar sık wc çıkmak biraz hayırlı alamet gibi :) inşallah canımcım inşalllah4-5 saat tut mu dalgamı geçiyorsun benimle yarım saatte bir lavabodayım ve sanki altıma kaçıracak gibiyim ve bugun bir bacak ağrım var hadi hayırlısı bakalım
selda senin bu kaçıncı ayın canım
Yarın sabah test yapıp güzel haberler verirsin inşallah canım :) bekleyişler çok sıkıcı daha benim 5 gün varr. .
bende anlamadım sanki hiç gitmemişim gibi idrarın beklemesi lazım dimiYOK öyle coıkmaz... o zaman sabah idrarınşla yap canım.. bu kadar sık wc çıkmak biraz hayırlı alamet gibi :) inşallah canımcım inşalllah
ben ilk gebeliğimde aylarca ölçtüm, körolasıca tam adet gününden bir gün önce iniyordu sonraki gun kırmızılar geliyordu.Günaydın kızlarrrgünü yaklaşan arkideşler bakabiliyorsaniz atesinizi bi ölçün benim arkadaşım geçen ay hamile kaldı gününde ateşi yüksekti
hayırlısı canım benim bula bula tamda gününü bulmuşsunuzEvet az kaldi canim bu ay aslinda bal tarcin corekotu kuru kullandim ama yumurtlama doneminde esimle tartistim pek iliski olmadi zaten agrim sizimda yok regl olmayi bekliyorum
herkes birşey diyor iyice kafam karıştı bu bekleyiş zormuş vallaher adet döngümün son haftası kendimi hamile gibi hissediyorum ve hoşuma gidiyor, ama bugün fena şişim zaten yaz tatili dönemi 1-2 kilo da aldım pantolonlar sıkıyor, beli lastikli bi kotum vardı onu giydim, ama kendimi çoooook çirkin hissediyom yawwwwww
3. ayım4-5 saat tut mu dalgamı geçiyorsun benimle yarım saatte bir lavabodayım ve sanki altıma kaçıracak gibiyim ve bugun bir bacak ağrım var hadi hayırlısı bakalım
selda senin bu kaçıncı ayın canım
hayırlısı canım benim bula bula tamda gününü bulmuşsunuzneyse herşey allahdan o ol der olur kısmetse zaten bebiş seninledir canım benim
yok canım gününden önce yapma hatta bekleyebilirsen 1-2 gün geçsin...Ya kızlar 6 sında adet oluyorum yani 10 gün var daha belli olurmu test yapsam
1Eylül sakindim yine heyecanlanmaya başladım
Hoşbuldum :))) günaydıngünaydın hatunlar yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
hamile arkadaşım allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
evet masal bende bi baktım ama hamile olmamak lazım birde bana gereksiz geliyor ne bilim
GÜNÜNÜZ GÜZEL OLSUN İNŞALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?