ihanet olmaz yaa takılma, hamile kalınca geri dönersin doktoruna :):)hayır oyle degil, ben suanda avcılar hospitalde tedavi goruyorum ancak istanbul da halkalıda yeni bir acıbadem subesi acıldı ve ssk ile anlaşmalı suan cok yakın bir arkadasım oraya gidiyor. ben hastaneye gittigimde 50 tl muayene ucreti veriyorum ve tabii her tahlil cabası cunku hastanemizin sgk anlasması % 20 fln sanırım ancak acıbadem halkaluıya giden arkadasım 70 tl muayene ucreti verip her tahlilinide en azından bir cogunu ucretsiz yaptırıyor. asılama içinde aynısı gecerli. basit bir kan tahiline bile 50-60 tl verirken acıbademde bir lira odemiyor arkadasım cunku anlaşmaları sgk ile % 100 nerdeyse.
eger hamile kalırsamda malesef doktoruma ihanet edip hastane degiştiricem.
Yarın sabah yapsammı acabaBen olsam beklemeden yapardim testi
önce yaranı tedavi etsin, bunlar cok önemli, basit dedigimiz akıntı bile bebegin erken dogunuma sebep olabiliyor o sebeple önce tedavin saglıklı bir bebek ve dogum için.selam kızlar,
öğlen doktora gittim, alttan muaynede rahim ağzında ufak bir yara var dedi,diğer şikayetlerim içinde mevsimsel yada stres kaynaklı olabilir dedi.Yara için ilaç verdi ama ilaçlara başlarsam şimdi çalışmalara ara vermem gerekecek uff ya bu ayda mı erteleyeceğim hamilelik hayallerimisizce çalışmalara devam edip ilaç kullanımını biraz ertelesemmi ???
selam kızlar,
öğlen doktora gittim, alttan muaynede rahim ağzında ufak bir yara var dedi,diğer şikayetlerim içinde mevsimsel yada stres kaynaklı olabilir dedi.Yara için ilaç verdi ama ilaçlara başlarsam şimdi çalışmalara ara vermem gerekecek uff ya bu ayda mı erteleyeceğim hamilelik hayallerimisizce çalışmalara devam edip ilaç kullanımını biraz ertelesemmi ???
Rahimde yara cok onemli o yuzden bence tedavini olmalisin benimde vardi temmuzda yaktirdim ve ilac kullandim anca iyilesti yara spermleri bile olduruyor hamile kalman bu sekilde daha cok gecikir bence o yuzden tedavini aksatma bence yara ilerlerse daha zor ben ilk gebeligimde zor kaldim hamile yaramdan dolayi ertelemeni tavsiye etmem
Tmm cnm kararımı değiştirdinKarar senin ama bence yapmalisin
eee hani yeni test :) bekliyoruzzz
yara tedavisinden sonra cabuk hamile kalınıyor, yarayı donduruyorlar mı yakıyorlar mı öyle bir tedavisi var.selam kızlar,
sarılık belirtiside olabilir... kız belirti uydurmayın, testde ikinci çizgi cıkmadan bekirti filen beklemeyin gerçekten de olmuyor zaten... biz uyduruyoruzKizlar esim diyo ki gozlerinin ici sararmisbu bi belirtimidir acaba???
Bnimde gozumun ici sari gibi geldi dun baktigimda bi gun once test verdim 20 cikti kandaKizlar esim diyo ki gozlerinin ici sararmisbu bi belirtimidir acaba???
canım yarın batım. yarın olmazsan kan testi yaptırıcameee hani yeni test :) bekliyoruzzz
Gercekten olabilir psikolojik...ama iste esim diyincesarılık belirtiside olabilir... kız belirti uydurmayın, testde ikinci çizgi cıkmadan bekirti filen beklemeyin gerçekten de olmuyor zaten... biz uyduruyoruz
Hayirlisi olsun hakkimizda insallah.....Bnimde gozumun ici sari gibi geldi dun baktigimda bi gun once test verdim 20 cikti kanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?