2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

Haklisiniz mantikli olan hemen gidip yapmak ama yarini beklemeyo düşünüyorum tuhaf gelebilir ama ben evde kirmiziyi görünce o kadar uzulmuyorum testte negatif gorunce üzülüyorum. Herkese teşekkürler umarim guzel haberler yazarim buraya...

ihanet olmaz yaa takılma, hamile kalınca geri dönersin doktoruna :):)

selam kızlar,
öğlen doktora gittim, alttan muaynede rahim ağzında ufak bir yara var dedi,diğer şikayetlerim içinde mevsimsel yada stres kaynaklı olabilir dedi.Yara için ilaç verdi ama ilaçlara başlarsam şimdi çalışmalara ara vermem gerekecek uff ya bu ayda mı erteleyeceğim hamilelik hayallerimi sizce çalışmalara devam edip ilaç kullanımını biraz ertelesemmi ???

KIZLAR NELER YAPTINIZ BEN YOKKEN KİMLER HAMİŞ BAKALIM VARMI YENİ HAVADİSLER BEN YOKTUM BİRKAÇ GÜN ÖZLEDİM VALLA SİZİ

önce yaranı tedavi etsin, bunlar cok önemli, basit dedigimiz akıntı bile bebegin erken dogunuma sebep olabiliyor o sebeple önce tedavin saglıklı bir bebek ve dogum için.

Rahimde yara cok onemli o yuzden bence tedavini olmalisin benimde vardi temmuzda yaktirdim ve ilac kullandim anca iyilesti yara spermleri bile olduruyor hamile kalman bu sekilde daha cok gecikir bence o yuzden tedavini aksatma bence yara ilerlerse daha zor ben ilk gebeligimde zor kaldim hamile yaramdan dolayi ertelemeni tavsiye etmem

aslında kafamı karıştıran bu doktora ilk defa gittim kendi doktorum şehir dışındaydı bu ay adetim erken gelip 2 günde kesilince bi doktora gitmek istedim oda bana yarayı söyledi, ilginç olanı ben 3 ay önce kendi doktoruma gittiğimde bütün konrolerimi yaptı simir yoktu yaradan oda bahsetti doğuştan rahimde yara var sakın yakalım filan derlerse yaktırma filan demişti ve çalışmalara başlayabileceğimi söylemişti şimdi ben hangisine inancağımı şaşırdım.

yara tedavisinden sonra cabuk hamile kalınıyor, yarayı donduruyorlar mı yakıyorlar mı öyle bir tedavisi var.

geçmiş olsun

Kizlar esim diyo ki gozlerinin ici sararmis bu bi belirtimidir acaba???
sarılık belirtiside olabilir... kız belirti uydurmayın, testde ikinci çizgi cıkmadan bekirti filen beklemeyin gerçekten de olmuyor zaten... biz uyduruyoruz

kızlar galiba ben düşünüyorum da 5 eylülde yumurtladım. sol kasığımda hatta buraya da yazmıştım, gaz ağrısı gibi bişey vardı. 4 eylülde ilişkiye girmiştik ve 7 eylülde. eğer o zaman olduysa geç döllenme olur dimi. batım normalde yarın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…