2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

İnşallah herşey gönlünce olur canım... Benimde bu ay iki yumurtam vardı ve herşey yolundaydı ama olmayınca olmuyor...
Altüst olmak yokkkk... Üzülüyoruz elbette ama yeni ay yeni umut demekten başka bir çaremiz yok...
Bak ben 15:30 da gördüm Kırmızıları

ya amanda ben doktorumla bu konuyu hiç konusmadım ama fikrin vardır belki veya dıger kızlar sizin fikriniz vardır belki, bu aşılama tedavisi ortalama fiyatları nedir.

Bende konuşmadım ama netten yaptığım araştırmada benim doktorun aşılama için artı bir ücret almadığını yalnızca hastane laboratuarının 150TL sperm yıkama için para aldığını okudum...

ya benim gittigim hastane de buyuk bi yer ama bu tedaviye kaldıgımız zaman acıbadem e gitmeyi dusunuyorum

Bende genel olarak fiyatın 500-1000 tl arası değiştiğini duymuştum...

arkadaslarım oncelikle yok gozum kızardı yok kirpiğim koptu vsvs bunlara takılmayın lutfen. sacmalıktan baska bişi degil kısmayın bana ne olur ama egri oturup dogru konusmak lazım. eger adetin gecti ise ve suphende varsa git testini yaptır bu kadar. bundan oncesi yalan. ben şimdi size bi anlatsam haaaa hamile dersiniz. migdem bulanıyo kasıklarım agrıyo ara ara basım donuyo belim koptu kopacak eee hamilemiyim hayır. kendinizi psikolojik olarak hamile yapomayın.
iyi haftasonları diliyorum bol eglenceli geceler sizle olsun gece gunduz farketmez gercide.

Kızım sen delimisin gidip kan versene doğru düzgün yeter varsayım varsayım mazosistmisin? Allah Allah. ..

Cok haklisniz kac aydir kendimi dinleyip durmusum en iyisi test yaptirmak tabi benim bu ay ilk defa gunum gecti ama yine de hamile degilim...hepsi psikolojik aslinda bir arkadasim hamile su an ve hicbir belirtisi yoktu.kismet isteyen herkesin bebegi olur umarim.

Üst üsteyi geç bizde 1 gün arayla bile yapacak durum yok. Işlerimiz çok yoğun. Şöyle dedim. Örnek cuma,pazar, Çarşamba yapsak olur mu?

listede ki su 6-7-8-9 eyluller ne alemde ?
Benim bu ay kuş çıktı.
bu ay erken birşey 4-5 gün erken, 2-3 gün süre kanadı gibi. Sanırım adet olarak kabul edeceğim onu. Bilemedim yeni Bat zamanını? Ilk defa gün Aksadı. 28 günde mi beklemeliyim yoksa 30 günde mi bilemedim? Neyse işte tahmini yeni BAT 1-3 ekim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…