hadi hayırlısıKan verdimmmm...sonucunu yarin alicam. Hadi bakalim:)
Bugun çıktı sonuc...0.15 hamile degilim maalesef.
anladım canım, uzuldum ya, işte benimde muhtemelen düşük yaptıgım ay iki tane idi bebiş, cunku degerler cok yuksekti, onu klomen ve ovitrelle ile kalmıstım. bu ikinci denememiz, benimde AMH degerim düşük yumurta rezervleri az o sebeple olusan yumurta saglıksız oluyor. zaten ilk denemede klomenle sadece 1 tane yumurta olmustu bu sefer kloman dozajını artırdık 2 tane oldu yumurtam. işte muhtemelen bugun catlıyorlar ben akşam vercem onlara dopingi. kocamıda yedircem ballı cerez aldım bi kavanoz yesin bol bol. kasık kasık sokcam agzına sperm kalitesi zaten yuksekmiş iyice yukselsin.
durumumuz şimdilik şanslı gibi ama bu ay ben o kırmızıları görürsem prikolojimin alt üst olacagına eminim cunku artık bıktım.
ya amanda ben doktorumla bu konuyu hiç konusmadım ama fikrin vardır belki veya dıger kızlar sizin fikriniz vardır belki, bu aşılama tedavisi ortalama fiyatları nedir.
ya benim gittigim hastane de buyuk bi yer ama bu tedaviye kaldıgımız zaman acıbadem e gitmeyi dusunuyorum
Yarın yapıcam yüklerim cnm :)eee hani yeni test :) bekliyoruzzz
Ya bu ay. Ok farklı belirtiler vardi bir de iki gun gecikince iste...rahim filmi cektirmeyi düşünüyorum mantikli mi sizce ?belirtiler çok aldatıyor canım.. hayırlısı buymuş demek ki
Kızım sen delimisin gidip kan versene doğru düzgün yeter varsayım varsayım mazosistmisin? Allah Allah. ..kızlar galiba ben düşünüyorum da 5 eylülde yumurtladım. sol kasığımda hatta buraya da yazmıştım, gaz ağrısı gibi bişey vardı. 4 eylülde ilişkiye girmiştik ve 7 eylülde. eğer o zaman olduysa geç döllenme olur dimi. batım normalde yarın.
Cok haklisniz kac aydir kendimi dinleyip durmusum en iyisi test yaptirmak tabi benim bu ay ilk defa gunum gecti ama yine de hamile degilim...hepsi psikolojik aslinda bir arkadasim hamile su an ve hicbir belirtisi yoktu.kismet isteyen herkesin bebegi olur umarim.arkadaslarım oncelikle yok gozum kızardı yok kirpiğim koptu vsvs bunlara takılmayın lutfen. sacmalıktan baska bişi degil kısmayın bana ne olur ama egri oturup dogru konusmak lazım. eger adetin gecti ise ve suphende varsa git testini yaptır bu kadar. bundan oncesi yalan. ben şimdi size bi anlatsam haaaa hamile dersiniz. migdem bulanıyo kasıklarım agrıyo ara ara basım donuyo belim koptu kopacak eee hamilemiyim hayır. kendinizi psikolojik olarak hamile yapomayın.
iyi haftasonları diliyorum bol eglenceli geceler sizle olsun gece gunduz farketmez gercide.
Senin bat geçmemiş miydi ohooo koptum yahu bende saniyordum ki birkaç gün geçti. ..canım yarın batım. yarın olmazsan kan testi yaptırıcam
Hayirli olsun insallah..insallah ben de gorurum bunu.bat ne zamandi?buda bugunki testim artık daha belirgin çıkmaya basladı şükür
9 eylül düHayirli olsun insallah..insallah ben de gorurum bunu.bat ne zamandi?
Üst üsteyi geç bizde 1 gün arayla bile yapacak durum yok.canım benim doktorumun tavsiyesi bu, ben yatagın basucuna takvim koydum her adet sonrası gunleri işaretliyorum ve o gunlerde oluyor. pazartesi oldu ise salı olmıcak carsamba olucak, hergun ilişkininde zararlı oldugunu soyluyor cunku spermlerin gelişip cogalması gerekiyormus. sperm tahili bile yaparken 3 gunluk perhiz veriyorlar dogru sonuc olmak için, bu sebeple gun asırı adet bitimi itibari ile işaretle tavvimine.
Benim bu ay kuş çıktı.listede ki su 6-7-8-9 eyluller ne alemde ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?