- 25 Ağustos 2014
- 751
- 1.569
- 53
Haydi size rastgele.evet kızlarrrr, az önce ovulasyon testimde ikinci çizgim ilkiyle aynı koyulukta hatta biraz daha koyu çıktı. bu demek kiiii 24-34 saat içinde gıdaklıycam...
testten hemen sonra kocişime kurlara başladım, SENİ SEVİREM diye mesaj attım... ayy dua edin ne olur arkadaşlar...
hayırlı olsun cnm Allah tamamına erdirsin :) kan testi yaptınmı ?buda bugunki testim artık daha belirgin çıkmaya basladı şükür
Devlet SGK karşılamıyor mu yahu bilen var mı?ya amanda ben doktorumla bu konuyu hiç konusmadım ama fikrin vardır belki veya dıger kızlar sizin fikriniz vardır belki, bu aşılama tedavisi ortalama fiyatları nedir.
3 gün önce yaptırdım çok çok silikti görünnmüyodu bile 20 çıktı sonuç bugun yıne yaptım test koyulastı pazartesi inş gidince 2. ez yaptırcmhayırlı olsun cnm Allah tamamına erdirsin :) kan testi yaptınmı ?
kramp ağrı hiç birşey yok yorgunum biraz gögüslerde ağrımda başlamadı 1 hafta var rengl tarihime normalde 10 gün önceden gögüslerimde ağrım başlardıhmm gebelik olabilir o zaman bende geç döllenme oldu adet olacağım gün akıntım birden arttı dr normal gecikme dedi kan testi yaptım negatif 2 hafta sonra tekrar yaptım pozitifti ama akıntı artması işaret tir bi de sürekli kramp girer kasıklarına ani kalkışlarında ağrı olur
Allah hayırlısını versin herkese tüm isteyenlere inşallah ama çok istiyorum bebek oğlumun bir kardeşi olsun istiyorum bakalım bekliyeceğizde zaman sanki geçmiyor çok heycanlıyımkramp ağrı hiç birşey yok yorgunum biraz gögüslerde ağrımda başlamadı 1 hafta var rengl tarihime normalde 10 gün önceden gögüslerimde ağrım başlardı
Canm koyulastiysa bu iyiye isaret pteside guzel haber aldik mi super olcak3 gün önce yaptırdım çok çok silikti görünnmüyodu bile 20 çıktı sonuç bugun yıne yaptım test koyulastı pazartesi inş gidince 2. ez yaptırcm
Bacim karsiliyor da eapor cijarttirman gerekiyor zaten o surecte cocuk yapmaktan vazgeciyorsun :))Devlet SGK karşılamıyor mu yahu bilen var mı?Ben bu konularda yeniyim de
Gelsin bakaluiimmm ayy nasil geyecsnliyim sanki ilk gecem :))) hihihiHaydi size rastgele.
He kuzun Beklenen Adet TarihimmYaa kızlar ben de geldim aranıza :) da cahillik olacak biraz da bat adet tarihi mi oluyor?
Beklenen adet tarihi (bat)Yaa kızlar ben de geldim aranıza :) da cahillik olacak biraz da bat adet tarihi mi oluyor?
BEnimde duzensizdir bu ay ilk denememiz zaten ama ben cok Istiyorum insallah allah nasip eder...amiiiiinn...Benim genelde beklenmeyen zamanlarda adetim olduğundan bat i duymamistim canisi yaaa benim bat 34 günde olursam 26 eylül ama belli değil düzensiz olduğundan inşallah hiç olmaz da 9 ay ....
Yaa kızlar ben de geldim aranıza :) da cahillik olacak biraz da bat adet tarihi mi oluyor?
Karpuzum cilegim, biz yapma desekte yapican testi zaten. Yalanmiiii
Insallah neticesi de guzel olur.. esinin tedavisine de cok sevindim.. burseyler yoluna giriyo demekki..
Insalah bu tedavi surecinde beklenmedik anda guzel haberde gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?