2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

Haydi size rastgele.

kramp ağrı hiç birşey yok yorgunum biraz gögüslerde ağrımda başlamadı 1 hafta var rengl tarihime normalde 10 gün önceden gögüslerimde ağrım başlardı

kramp ağrı hiç birşey yok yorgunum biraz gögüslerde ağrımda başlamadı 1 hafta var rengl tarihime normalde 10 gün önceden gögüslerimde ağrım başlardı
Allah hayırlısını versin herkese tüm isteyenlere inşallah ama çok istiyorum bebek oğlumun bir kardeşi olsun istiyorum bakalım bekliyeceğizde zaman sanki geçmiyor çok heycanlıyım

Kızlar uzun zamandır giremiyorum baya gelişmler Var anlasilan hamile arkadaslara hayirli oksub sağlıkla alsinlar kucaklarina bebislerini

Benimde esimin sonuclari guzel cikti Dna hasarinda tam istedigimiz gibi bir dusus yok ama en azindan tedaviye cevap aliyoruz o yizden cok mutluyum sanirim 3 ay gibi bir surede sorun tamamen ortadan kalkacak..Bakalim doktor ne diyecek..

Simdi cok umutlu degiliz yine bu ay ama yine de yumurtlama doneminden sonra bi acaba heyecani basiyor bat a yarin 8 gun kalmis olacak..su laboquick in ultra hassas testinden 4 tane almistim gecen gun acaba denesem mi sali gunu yani bata 5 gun kala esimin de o gun dogum gunu bu test idrarda 10 mIU/ml ye kadar hcg degerini olcebiliyormus napimm sizce:?

Yaa kızlar ben de geldim aranıza :) da cahillik olacak biraz da bat adet tarihi mi oluyor?

Karpuzum cilegim, biz yapma desekte yapican testi zaten. Yalanmiiii

Insallah neticesi de guzel olur.. esinin tedavisine de cok sevindim.. burseyler yoluna giriyo demekki..

Insalah bu tedavi surecinde beklenmedik anda guzel haberde gelir

Benim genelde beklenmeyen zamanlarda adetim olduğundan bat i duymamistim canisi yaaa benim bat 34 günde olursam 26 eylül ama belli değil düzensiz olduğundan inşallah hiç olmaz da 9 ay ....

Benim genelde beklenmeyen zamanlarda adetim olduğundan bat i duymamistim canisi yaaa benim bat 34 günde olursam 26 eylül ama belli değil düzensiz olduğundan inşallah hiç olmaz da 9 ay ....
BEnimde duzensizdir bu ay ilk denememiz zaten ama ben cok Istiyorum insallah allah nasip eder...amiiiiinn...

kızlar, ben çocuk düşünmeye başladığımdan beri (5 aydır ) adetim hep geç gelir oldu... psikolojik diyeceksiniz muhtemelen ama çok gıcık bir durum ya... benim gibi olan var mı acaba...

Karpuzum cilegim, biz yapma desekte yapican testi zaten. Yalanmiiii

Insallah neticesi de guzel olur.. esinin tedavisine de cok sevindim.. burseyler yoluna giriyo demekki..

Insalah bu tedavi surecinde beklenmedik anda guzel haberde gelir

Valla yapicam sanırım

Insallah masalcim insallah ne guzel seyler soyledin gece gece moral oldu

Günaydın kızlar.. Gece yatmadan önce pembe bi akıntım oldu durdu sabah test yaptım negatif çıktı batımda 2 gün geçti belim çok ağrıyo kırmızılar yok ama gelecekmi acaba ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…