- 18 Mart 2008
- 3.138
- 1.634
- 698
canim yapma bence ben bu sabah ilk idrarumla yaptim ayin 2 si yada 4 unde hastalancam ama negatif cikti. bi test daha aldim ayin 4 unde yapcam kirmizilari gormessem eger.Ya kızlar 6 sında adet oluyorum yani 10 gün var daha belli olurmu test yapsam
hosgeldin tatlim. hayirli haberlerini bekliyoruz :)günaydın ... ben de yeni katıldım aranıza.. 2 günüm kaldı adete deli gibi bekliyorum
inşallah belirtiler beni yanıltmaz :)hosgeldin tatlim. hayirli haberlerini bekliyoruz :)
ayy demeeee benimde cikutula krizlerim tuttu bende dedim kesin fos cikti bu ay diye. kasik agtilarimda gecti gibi bide test yaptim negatif. grrci daha 6 7 gunum var . dunden beride basim agriyor. bundan sonra belirti aramayacagim vallahi. oluruna birakcam. bende hemen kalirim ilk aydan diye guveniyordum kendime ama hic sanmiyorum. bi test daha aldim bakalim 4unde yapcamwalla bende çok şişt ve çirkin hissediyorum kendimi gece çikolata krizlerim de başladı, bu demek ki bu ay da fısssssssssss.. ben bugün doktorcumla bi konuşucam hangi tahlilleri isteyecekse yazsın bende ayarlıym artık.. bakalım yeni bir süreç başlıyor bence benim için...
offff offfff, bazen erkek olasım geliyor bi sperm veriyorlar iyiyse yaslanıyorlar arkaya, biz gibi 40 tane hormon yada bin tane rahim içi sorunla uğraşmıyorlar ki,
sizin de mi çikolata krizleriayy demeeee benimde cikutula krizlerim tuttu bende dedim kesin fos cikti bu ay diye. kasik agtilarimda gecti gibi bide test yaptim negatif. grrci daha 6 7 gunum var . dunden beride basim agriyor. bundan sonra belirti aramayacagim vallahi. oluruna birakcam. bende hemen kalirim ilk aydan diye guveniyordum kendime ama hic sanmiyorum. bi test daha aldim bakalim 4unde yapcam
ins bebegim . ahh bi hepberaber bagirsak siraylaa :))inşallah belirtiler beni yanıltmaz :)
evet tatlim dunden beri cokokrem yedim gecmedi milkshake yaptim gecmedi ekmek arasi yaptim olmadisizin de mi çikolata krizleri
vallahi ben epeydir istiyorum korunma doneminide atlattikta daga bu ay ilk calismalari yaptik.sen n zamandir istiyorsun tatlimeveeeeeeeeetsiz ne zamandır istiyorsunuz ?
ben 2 yıldır istiyorumvallahi ben epeydir istiyorum korunma doneminide atlattikta daga bu ay ilk calismalari yaptik.sen n zamandir istiyorsun tatlim
Canim ben kırmızı kartı bugün yedim yeni bat 20 eylülYENİ BAT LİSTEMİZZZZ
---------------------------------------
Lapremature..........21 Ağustos ??????
tzm..........................27 Ağustos
selda89....................27 Ağustos
elalmami.................27 Ağustos
Ebrar09...................29 Ağustos
Secido......................30 Ağustos
eylulinko..................31 Ağustos
Yelser.......................1 Eylül
Masal2010...............1 Eylül
BBD.........................3 Eylül
miaselinam.............4 Eylül
Biyolojik..................9 Eylül
asilsoy.....................9-11 Eylül
okulum...................17 Eylül
smyyali...................18 Eylül
karpuzçilek-d..........21 Eylül
nixe59.....................27 Eylül
mhrap.....................5 Ekim
bundan sonraki bat gelmez inşallahCanim ben kırmızı kartı bugün yedim yeni bat 20 eylül
Bn bu ay olmicak kesn gozuyle bakiorum o yuzden yalanci belirti sifirBendeeeeeee....
hatta yalancı belirtiler bile başladı... sanki adet olcakmışım gibi karnım ve belim ağrıyor, çok şişim, gögüslerim de şişler.. ama bu belirtiler bebişimin erken habercisi olsa ne güzel olurdu...
Insallah son kirmizi karttr sonraki dokuz ay icinCanim ben kırmızı kartı bugün yedim yeni bat 20 eylül
Ya cikilata krizi varsa kesn gebelik yok mu demek kisizin de mi çikolata krizleri
Insallah son kirmizi karttr sonraki dokuz ay icin
Ay inşallah kızlar son kırmızı karttir. Bu ay çok sıkı çalışacağım.progestan, ovülasyon testi ve preseed bu muhteşem 3 lu inş bende de ise yarar Rabbimin izni ile.bundan sonraki bat gelmez inşallahhepimizin tatlı tatlı bebişleri olsun artıııkkk
Canm progestani dr mu yazdi? Bi de preseed'i eczanelersn mi aliyoruz? Bn de denemk istiorum da forumda epeyce bahsi gecioAy inşallah kızlar son kırmızı karttir. Bu ay çok sıkı çalışacağım.progestan, ovülasyon testi ve preseed bu muhteşem 3 lu inş bende de ise yarar Rabbimin izni ile.
progestan ve preseed nedir :/ ben yalnızca ovulasyn testini biliyorum onu da hiç denemedimAy inşallah kızlar son kırmızı karttir. Bu ay çok sıkı çalışacağım.progestan, ovülasyon testi ve preseed bu muhteşem 3 lu inş bende de ise yarar Rabbimin izni ile.
Evet canım progestanim düşük çıktı 3 ay onu yicekmisim.preseed gitti gidiyordan alıyoruz daha ucuza geliyor. Oraya bi göz at istersen.Canm progestani dr mu yazdi? Bi de preseed'i eczanelersn mi aliyoruz? Bn de denemk istiorum da forumda epeyce bahsi gecio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?