2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

ayy demeeee benimde cikutula krizlerim tuttu bende dedim kesin fos cikti bu ay diye. kasik agtilarimda gecti gibi bide test yaptim negatif. grrci daha 6 7 gunum var . dunden beride basim agriyor. bundan sonra belirti aramayacagim vallahi. oluruna birakcam. bende hemen kalirim ilk aydan diye guveniyordum kendime ama hic sanmiyorum. bi test daha aldim bakalim 4unde yapcam

sizin de mi çikolata krizleri

sizin de mi çikolata krizleri
evet tatlim dunden beri cokokrem yedim gecmedi milkshake yaptim gecmedi ekmek arasi yaptim olmadi ( bu sabahta saldirdim. bide test negatif cikti moral sifir yerlerde.

ama gecen hamileligimde ikiz olmasina ragmen adetimin ikinci gunu silik cikmisti o yizden olabilir yinede bi umut vesliyorum . daha 6 gun den fazla var normal herhalde negatif cikmasi. ama idrarim cok koyu sabahlari

Canim ben kırmızı kartı bugün yedim yeni bat 20 eylül

Bn bu ay olmicak kesn gozuyle bakiorum o yuzden yalanci belirti sifir Gecen iki ayda yasamadigim belirti kalmamisti bu sefer sallamiyorum iki ayda cok sikildim ama smdi karnmda hafif kramplar var, seyy, acabaa, olabilr mii Yok yok dusunmicemm
Insallah sizlern belirtileri yalanci malanci diil sahici belirtilerdir canim eylul ayi ugrlu gelsn hepmze bati eylulun basi olanlar icn iki sans var zati iyi degerlendirelim

Insallah son kirmizi karttr sonraki dokuz ay icin
bundan sonraki bat gelmez inşallah hepimizin tatlı tatlı bebişleri olsun artıııkkk
Ay inşallah kızlar son kırmızı karttir. Bu ay çok sıkı çalışacağım.progestan, ovülasyon testi ve preseed bu muhteşem 3 lu inş bende de ise yarar Rabbimin izni ile.

Ay inşallah kızlar son kırmızı karttir. Bu ay çok sıkı çalışacağım.progestan, ovülasyon testi ve preseed bu muhteşem 3 lu inş bende de ise yarar Rabbimin izni ile.
Canm progestani dr mu yazdi? Bi de preseed'i eczanelersn mi aliyoruz? Bn de denemk istiorum da forumda epeyce bahsi gecio

progestan ve preseed nedir :/ ben yalnızca ovulasyn testini biliyorum onu da hiç denemedim

Canm progestani dr mu yazdi? Bi de preseed'i eczanelersn mi aliyoruz? Bn de denemk istiorum da forumda epeyce bahsi gecio
Evet canım progestanim düşük çıktı 3 ay onu yicekmisim.preseed gitti gidiyordan alıyoruz daha ucuza geliyor. Oraya bi göz at istersen.

bu ay kırmızı karta hayır.....demek istiyorummm.yalancı belirtiler yüzünden strese girdim 7 eylül gel artıkkkkkkkkkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…