2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

BEnimde duzensizdir bu ay ilk denememiz zaten ama ben cok Istiyorum insallah allah nasip eder...amiiiiinn...
Ya aynen bizim de bu ay ilk denememiz p.tesiden beri 4 kez denedik yumurtlama ya denk geldi mi bilemiyorum adet tarihi düzensiz olunca ama inşallah gelmiştir

Günaydın kızlar.. Gece yatmadan önce pembe bi akıntım oldu durdu sabah test yaptım negatif çıktı batımda 2 gün geçti belim çok ağrıyo kırmızılar yok ama gelecekmi acaba ??
günaydın canım..batın geçtiyse kan testi yaptırsana ne bekliyon...ben battan 2 gün önce öğrendmm hamiş oldğmuu..idrar testleri sadece moral bozar yapma boşunaaa...direk kan ver rahatla canım..

günaydın canım..batın geçtiyse kan testi yaptırsana ne bekliyon...ben battan 2 gün önce öğrendmm hamiş oldğmuu..idrar testleri sadece moral bozar yapma boşunaaa...direk kan ver rahatla canım..
Üzerinde %99 doğru diyo ama dediğin gibi yanıltıcıda olabilir bikaçgün daha bekleyeyim gelmezse yaparım cnm

Üzerinde %99 doğru diyo ama dediğin gibi yanıltıcıda olabilir bikaçgün daha bekleyeyim gelmezse yaparım cnm
ben idrar testi hiç yapmadın önceden çok yapardım ama hep hüsran ve moralim bozulurdu....kafanın rahat olmasını istiyosan git kan tahlili yap...hakkında hayırlısı olsun

Yaaa ben bu ovulasyon testini yorumlayamiyorum kızlar hep köyü gözüküyor gözüme cildiracam biri yardım etsin

Eklentiler

• 2014-09-12 14.52.44.webp
    49,2 KB · Görüntüleme: 66
  • 2014-09-12 14.52.44.webp
    49,2 KB · Görüntüleme: 47
ben idrar testi hiç yapmadın önceden çok yapardım ama hep hüsran ve moralim bozulurdu....kafanın rahat olmasını istiyosan git kan tahlili yap...hakkında hayırlısı olsun
Biri iletiye yazar biri nickine sonunda dilime doladiniz sarkiyi

su en sondaki test tam koyu sanki cnm ovu testnde koyu cizgi olmasi gerekio ya
Biz de tam bi o gün çalışma yapmadık yaaaa öyle mi diyosun canım yaaa 8 9 10 12 eylül oldu bi tek 11 inde olmadı offf kaçtı mi şimdi yaaa yine stres oldum

dolana ay dolana dolana gün dolanaa...boşver tatlım dolansın yaaa..delilik işte bende takldım mı kanıma kadar işliyoo...1 hafta böyleyim bakalım haftaya neye takılacam :)

Biz de tam bi o gün çalışma yapmadık yaaaa öyle mi diyosun canım yaaa 8 9 10 12 eylül oldu bi tek 11 inde olmadı offf kaçtı mi şimdi yaaa yine stres oldum
Yok kiz bi panik yapma hemen O czgiyi gordkleri gun ve snraki iki ya da uc gn calisiolar glba. Bn cok da tecrubeli degilm bu konuda aslnda

dolana ay dolana dolana gün dolanaa...boşver tatlım dolansın yaaa..delilik işte bende takldım mı kanıma kadar işliyoo...1 hafta böyleyim bakalım haftaya neye takılacam :)
Bebis varligni hssettrmeye basladi mi annesii

Ben de hiç tecrübeli değilim o yüzden soruyorum sizlere canım yaaa inşallah dediğin gibidir Sağol bu arada cevabın için

Reactions: BBD
Ben de 8 aylik henuz yeni yeni basladik iste istemeye bebisi yok hic olmadi bu ayda ilk deneyisimiz zaten..ins tutmustur yavrular bakalim,bat 23 eylul
Inşallah nasip olmuştur canım benim eşim askere gidiyor zaten bu ay tuttu tuttu .tutmadi 10 ay biraz zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…