- 11 Eylül 2014
- 259
- 146
- 63
- 34
Ya aynen bizim de bu ay ilk denememiz p.tesiden beri 4 kez denedik yumurtlama ya denk geldi mi bilemiyorum adet tarihi düzensiz olunca ama inşallah gelmiştirBEnimde duzensizdir bu ay ilk denememiz zaten ama ben cok Istiyorum insallah allah nasip eder...amiiiiinn...
günaydın canım..batın geçtiyse kan testi yaptırsana ne bekliyon...ben battan 2 gün önce öğrendmm hamiş oldğmuu..idrar testleri sadece moral bozar yapma boşunaaa...direk kan ver rahatla canım..Günaydın kızlar.. Gece yatmadan önce pembe bi akıntım oldu durdu sabah test yaptım negatif çıktı batımda 2 gün geçti belim çok ağrıyo kırmızılar yok ama gelecekmi acaba ??
Günaydın kızlar.. Gece yatmadan önce pembe bi akıntım oldu durdu sabah test yaptım negatif çıktı batımda 2 gün geçti belim çok ağrıyo kırmızılar yok ama gelecekmi acaba ??[/QUOTE
Çocuk yerlesirken öyle bi akıntı olduğunu duydum ama bilemiyorum bazen kendimiz de yapıyoruz gibi geliyor psikolojik olarak ben de dün sırtım ağrıyor du yumurtlamaya yordum bazen de olmasını istediğimiz şeyleri vücudumuzda yaratıyorz gibi geliyor en iyisi umurunda değilmiş gibi yapmak ama onu da yapamıyoruz bi türlü
Üzerinde %99 doğru diyo ama dediğin gibi yanıltıcıda olabilir bikaçgün daha bekleyeyim gelmezse yaparım cnmgünaydın canım..batın geçtiyse kan testi yaptırsana ne bekliyon...ben battan 2 gün önce öğrendmm hamiş oldğmuu..idrar testleri sadece moral bozar yapma boşunaaa...direk kan ver rahatla canım..
Stresli bi is insallah tutmuştur..ne kadarlik evlisin?Ya aynen bizim de bu ay ilk denememiz p.tesiden beri 4 kez denedik yumurtlama ya denk geldi mi bilemiyorum adet tarihi düzensiz olunca ama inşallah gelmiştir
ben idrar testi hiç yapmadın önceden çok yapardım ama hep hüsran ve moralim bozulurdu....kafanın rahat olmasını istiyosan git kan tahlili yap...hakkında hayırlısı olsunÜzerinde %99 doğru diyo ama dediğin gibi yanıltıcıda olabilir bikaçgün daha bekleyeyim gelmezse yaparım cnm
1 yıllık ama denemeler yeni başladı ... sen ne kadarlık evlisin hiç bebis tecrübe oldu mu?Stresli bi is insallah tutmuştur..ne kadarlik evlisin?
Selam canım beklenen adet tarihi
su en sondaki test tam koyu sanki cnm ovu testnde koyu cizgi olmasi gerekio yaYaaa ben bu ovulasyon testini yorumlayamiyorum kızlar hep köyü gözüküyor gözüme cildiracam biri yardım etsin
Biri iletiye yazar biri nickine sonunda dilime doladiniz sarkiyiben idrar testi hiç yapmadın önceden çok yapardım ama hep hüsran ve moralim bozulurdu....kafanın rahat olmasını istiyosan git kan tahlili yap...hakkında hayırlısı olsun
Biz de tam bi o gün çalışma yapmadık yaaaa öyle mi diyosun canım yaaa 8 9 10 12 eylül oldu bi tek 11 inde olmadı offf kaçtı mi şimdi yaaa yine stres oldumsu en sondaki test tam koyu sanki cnm ovu testnde koyu cizgi olmasi gerekio ya
Yok kiz bi panik yapma hemenBiz de tam bi o gün çalışma yapmadık yaaaa öyle mi diyosun canım yaaa 8 9 10 12 eylül oldu bi tek 11 inde olmadı offf kaçtı mi şimdi yaaa yine stres oldum
Bebis varligni hssettrmeye basladi mi annesiidolana ay dolana dolana gün dolanaa...boşver tatlım dolansın yaaa..delilik işte bende takldım mı kanıma kadar işliyoo...1 hafta böyleyim bakalım haftaya neye takılacam :)
yok canım ya dahalık bişe yok...cumaya görürüz keseyi inşşş...bakacaz artık hayırlısıı...uyku dışında rahatsızlıklı vermiyo kuzum..Bebis varligni hssettrmeye basladi mi annesii
Ben de 8 aylik henuz yeni yeni basladik iste istemeye bebisi yok hic olmadi bu ayda ilk deneyisimiz zaten..ins tutmustur yavrular bakalim,bat 23 eylul1 yıllık ama denemeler yeni başladı ... sen ne kadarlık evlisin hiç bebis tecrübe oldu mu?
Inşallah nasip olmuştur canım benim eşim askere gidiyor zaten bu ay tuttu tuttu .tutmadi 10 ay biraz zorBen de 8 aylik henuz yeni yeni basladik iste istemeye bebisi yok hic olmadi bu ayda ilk deneyisimiz zaten..ins tutmustur yavrular bakalim,bat 23 eylul
Masallah pek usluuu. Gorurum sni bi kac ay snrayok canım ya dahalık bişe yok...cumaya görürüz keseyi inşşş...bakacaz artık hayırlısıı...uyku dışında rahatsızlıklı vermiyo kuzum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?