2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

günaydın canım..batın geçtiyse kan testi yaptırsana ne bekliyon...ben battan 2 gün önce öğrendmm hamiş oldğmuu..idrar testleri sadece moral bozar yapma boşunaaa...direk kan ver rahatla canım..
An itibariyle geldi kırmızılar bi sonraki aya kaldı ov. Testi alayımmı ne dersiniz kızlar nasıl bi yol izlemeliyim

anamm korkutma beniii.....mide problemim varzaten inşş çok ağır geçirmem o dönemleriii..
Bn cok rahatim ne midem bulaniyo ne basim donuyo biraz bas ve kasik agrim var bnim hamilelugim rahat geciyo tabi daha cok erkn 8 hfta agir okuyo midem bi yaniyoji anlatamm neyseki deneyimliyim ilaclarimi biliyim

An itibariyle geldi kırmızılar bi sonraki aya kaldı ov. Testi alayımmı ne dersiniz kızlar nasıl bi yol izlemeliyim
Doktora git ovulSyin testine dunya para verdim ben ama fis cikti meger bende gec dollenme oluyomus 12 gubde gosteriyo ama hep koyu hic siliklesmiyo meget gec catliyomusum

Doktora git ovulSyin testine dunya para verdim ben ama fis cikti meger bende gec dollenme oluyomus 12 gubde gosteriyo ama hep koyu hic siliklesmiyo meget gec catliyomusum
Yani geç döllenme olursa testte çıkmıyomu bide doktora ne zaman gitmeliyim ?

Yani geç döllenme olursa testte çıkmıyomu bide doktora ne zaman gitmeliyim ?
Gec dollenmedede gunun gecince baya bi vakit gecince idrarda cikiyo kanda bi kc gun gecsede az gorunuyo eger daha onceden kaybin varsa hormonlarina baktircaksan 3, gun canim adetliykn bn gittim.5 gun bna klomen verdi igne kullanmadim kndi catladi doktoruna rica et klomen iste aylardir ugrasiyrum olmuyo de anlayis gostetiyolar iyi bi dojtorsa

kızlar yarın adet günüm. bu ay farklı şeyler hissettim. adetime 5 gün varken şiddetli bel ve kasık ağrısı, hafif mide bulantısı oldu, 2 gün sürdü geçti. şimdi iyiyim.
hamile arkadaşlar siz de adetinize bikaç gün kala bu tür şeyler hissettiniz mi?
içimdeki ses bu ay bir süpriz yaşayabilirim diyor

Reactions: BBD
Bn mide yanmamdan anladim daha onceden olmusti bide goguslerim arasinda hamile kalinca leke cikiyo bnim daha once oldu dusuk olunca gitgi yine cikti

Bn mide yanmamdan anladim daha onceden olmusti bide goguslerim arasinda hamile kalinca leke cikiyo bnim daha once oldu dusuk olunca gitgi yine cikti
benim göğüs uçlarım düğme gibi çıktı normalde ucu yok gibiydi, düzdü. agrı sızı yok ama hafif dolgunluk var. başka da bi değişikliğim yok. yarın ola hayrola.

Reactions: BBD
kramp ağrı hiç birşey yok yorgunum biraz gögüslerde ağrımda başlamadı 1 hafta var rengl tarihime normalde 10 gün önceden gögüslerimde ağrım başlardı
ya adetin gecikecek yada gebelik canım inşallah gebeliktirm

benim göğüs uçlarım düğme gibi çıktı normalde ucu yok gibiydi, düzdü. agrı sızı yok ama hafif dolgunluk var. başka da bi değişikliğim yok. yarın ola hayrola.
ben de yarını bekliyorummmmmm bazı belirtiler var ama psikolojik mi değil mi anlayamıyorum inş değildir.

Benim asiri derecede sirt ve kasik agrim vardi ayrica goguslerim de hassaslasmisti adetim de iki gun gecikti fakat test sonucum negatif...belirtilere cok bakma adet gecikirse test yaptir derim..hayal kirikligi cok oluyor çünkü

ben de yarını bekliyorummmmmm bazı belirtiler var ama psikolojik mi değil mi anlayamıyorum inş değildir.

ben de 1 senedir beklemedeyim. psikolojik olarak belirti hissettiğim aylar çok oldu. o yüzden tereddüt ediyorum yine kırmızılar gelirse die. hakkımızda hayırlısı olsun.

Benim asiri derecede sirt ve kasik agrim vardi ayrica goguslerim de hassaslasmisti adetim de iki gun gecikti fakat test sonucum negatif...belirtilere cok bakma adet gecikirse test yaptir derim..hayal kirikligi cok oluyor çünkü
haklısın belirtiler insanı yanıltabiliyor. adetim gecikmeden test yaptırmam zaten. gerçi gecikme olması da yetmiyor. kan testi yaptırdığım hastanedekiler beni ezberledi iyice. 1 senedir 4-5 kere hamileyim sanıp hemen teste koştum... şimdi 1 hafta gecikme olmadan gitmeyi düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…