Kiz brak donnce tutsn sen as erdgnde kim alip gelck eveInşallah nasip olmuştur canım benim eşim askere gidiyor zaten bu ay tuttu tuttu .tutmadi 10 ay biraz zor
anamm korkutma beniii.....mide problemim varzaten inşş çok ağır geçirmem o dönemleriii..Masallah pek usluuu. Gorurum sni bi kac ay snra
Eger minik meleğim gelirse bir kaç aya babasının yanına gideceğiz zaten o zaman babası alır ona canı ne isterseKiz brak donnce tutsn sen as erdgnde kim alip gelck eve
O zmn gelsn bebis gonul rahatligiylaEger minik meleğim gelirse bir kaç aya babasının yanına gideceğiz zaten o zaman babası alır ona canı ne isterse
I aallah cnmanamm korkutma beniii.....mide problemim varzaten inşş çok ağır geçirmem o dönemleriii..
An itibariyle geldi kırmızılargünaydın canım..batın geçtiyse kan testi yaptırsana ne bekliyon...ben battan 2 gün önce öğrendmm hamiş oldğmuu..idrar testleri sadece moral bozar yapma boşunaaa...direk kan ver rahatla canım..
Bn cok rahatim ne midem bulaniyo ne basim donuyo biraz bas ve kasik agrim var bnim hamilelugim rahat geciyo tabi daha cok erkn 8 hfta agir okuyo midem bi yaniyoji anlatamm neyseki deneyimliyim ilaclarimi biliyimanamm korkutma beniii.....mide problemim varzaten inşş çok ağır geçirmem o dönemleriii..
hakkında hayırlısı canım..ovü.testiyle ilgili bi bilgim yok....An itibariyle geldi kırmızılarbi sonraki aya kaldı ov. Testi alayımmı ne dersiniz kızlar nasıl bi yol izlemeliyim
Doktora git ovulSyin testine dunya para verdim ben ama fis cikti meger bende gec dollenme oluyomus 12 gubde gosteriyo ama hep koyu hic siliklesmiyo meget gec catliyomusumAn itibariyle geldi kırmızılarbi sonraki aya kaldı ov. Testi alayımmı ne dersiniz kızlar nasıl bi yol izlemeliyim
Yani geç döllenme olursa testte çıkmıyomu bide doktora ne zaman gitmeliyim ?Doktora git ovulSyin testine dunya para verdim ben ama fis cikti meger bende gec dollenme oluyomus 12 gubde gosteriyo ama hep koyu hic siliklesmiyo meget gec catliyomusum
Gec dollenmedede gunun gecince baya bi vakit gecince idrarda cikiyo kanda bi kc gun gecsede az gorunuyo eger daha onceden kaybin varsa hormonlarina baktircaksan 3, gun canim adetliykn bn gittim.5 gun bna klomen verdi igne kullanmadim kndi catladi doktoruna rica et klomen iste aylardir ugrasiyrum olmuyo de anlayis gostetiyolar iyi bi dojtorsaYani geç döllenme olursa testte çıkmıyomu bide doktora ne zaman gitmeliyim ?
Bilmemm mi canim bna cok kolay gelirdi evlenmeden once nerde iki yildir ugrasiyrmbiyolojik Tmm cnm çok saol bilgilendirdiğin için inşlh faydası olur zor işler..
Bn mide yanmamdan anladim daha onceden olmusti bide goguslerim arasinda hamile kalinca leke cikiyo bnim daha once oldu dusuk olunca gitgi yine ciktikızlar yarın adet günüm. bu ay farklı şeyler hissettim. adetime 5 gün varken şiddetli bel ve kasık ağrısı, hafif mide bulantısı oldu, 2 gün sürdü geçti. şimdi iyiyim.
hamile arkadaşlar siz de adetinize bikaç gün kala bu tür şeyler hissettiniz mi?
içimdeki ses bu ay bir süpriz yaşayabilirim diyor
benim göğüs uçlarım düğme gibi çıktıBn mide yanmamdan anladim daha onceden olmusti bide goguslerim arasinda hamile kalinca leke cikiyo bnim daha once oldu dusuk olunca gitgi yine cikti
ya adetin gecikecek yada gebelik canım inşallah gebeliktirmkramp ağrı hiç birşey yok yorgunum biraz gögüslerde ağrımda başlamadı 1 hafta var rengl tarihime normalde 10 gün önceden gögüslerimde ağrım başlardı
ben de yarını bekliyorummmmmm bazı belirtiler var ama psikolojik mi değil mi anlayamıyorum inş değildir.benim göğüs uçlarım düğme gibi çıktınormalde ucu yok gibiydi, düzdü. agrı sızı yok ama hafif dolgunluk var. başka da bi değişikliğim yok. yarın ola hayrola.
Benim asiri derecede sirt ve kasik agrim vardi ayrica goguslerim de hassaslasmisti adetim de iki gun gecikti fakat test sonucum negatif...belirtilere cok bakma adet gecikirse test yaptir derim..hayal kirikligi cok oluyor çünkükızlar yarın adet günüm. bu ay farklı şeyler hissettim. adetime 5 gün varken şiddetli bel ve kasık ağrısı, hafif mide bulantısı oldu, 2 gün sürdü geçti. şimdi iyiyim.
hamile arkadaşlar siz de adetinize bikaç gün kala bu tür şeyler hissettiniz mi?
içimdeki ses bu ay bir süpriz yaşayabilirim diyor
ben de yarını bekliyorummmmmm bazı belirtiler var ama psikolojik mi değil mi anlayamıyorum inş değildir.
haklısın belirtiler insanı yanıltabiliyor. adetim gecikmeden test yaptırmam zaten. gerçi gecikme olması da yetmiyor. kan testi yaptırdığım hastanedekiler beni ezberledi iyice. 1 senedir 4-5 kere hamileyim sanıp hemen teste koştum... şimdi 1 hafta gecikme olmadan gitmeyi düşünmüyorum.Benim asiri derecede sirt ve kasik agrim vardi ayrica goguslerim de hassaslasmisti adetim de iki gun gecikti fakat test sonucum negatif...belirtilere cok bakma adet gecikirse test yaptir derim..hayal kirikligi cok oluyor çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?