Benim hic gunum gecmezdi bu ay ilk defa gunum de gecince kesin dedim ama yine kan testi negatif hasta olmayi bekliyorum doktora gitmek icin artik tedavi...aslinda 4 aydir deniyoruz ama bu sekilde beklemek daha kotu en iyisi doktor kontrolu belki cok basit bir cozumu vardir...ben de 1 senedir beklemedeyim. psikolojik olarak belirti hissettiğim aylar çok oldu. o yüzden tereddüt ediyorum yine kırmızılar gelirse die. hakkımızda hayırlısı olsun.
haklısın belirtiler insanı yanıltabiliyor. adetim gecikmeden test yaptırmam zaten. gerçi gecikme olması da yetmiyor. kan testi yaptırdığım hastanedekiler beni ezberledi iyice. 1 senedir 4-5 kere hamileyim sanıp hemen teste koştum... şimdi 1 hafta gecikme olmadan gitmeyi düşünmüyorum.
benim batta 17 eylül canım.sende hangi belirtiler var.bacak ağrısının hamilelik belirtisi olduğunu duymadım hiç cnmMerhaba kızlar bazen 26 günde bazen 28 günde adet oluyorum 16 yada 18 eylül bat tarihim bugün inanılmaz bacak ağrım var hamilelik belirtisi olabilir mi ?
inşallah herşeyin hayırlısı bakalımya adetin gecikecek yada gebelik canım inşallah gebeliktirm
Bel ağrısı normal adet belirtileri başladı ama daha önce hiç böyle bacaklarim agrimamisti spor vs yorucu bişey de yapmadım anlam veremiyorum bacak ağrısı dediğim gerçi arka basen bölgesi iğne batıyor gibi oluyorbenim batta 17 eylül canım.sende hangi belirtiler var.bacak ağrısının hamilelik belirtisi olduğunu duymadım hiç cnm
Hamile de olabilirsin ama bunun hamilelikle ilgisi olduginu sanmiyorum.diger aylara gore farkli seyler yasadin miBel ağrısı normal adet belirtileri başladı ama daha önce hiç böyle bacaklarim agrimamisti spor vs yorucu bişey de yapmadım anlam veremiyorum bacak ağrısı dediğim gerçi arka basen bölgesi iğne batıyor gibi oluyor
canım ben bu ay kullanıyorum ov testi.. ve bu ay yakaladım önemli gunu, artık hakkımızda hayırlısı Rabbim ruhunu üflerse haberini alırız 14 - 15 gn sonraAn itibariyle geldi kırmızılarbi sonraki aya kaldı ov. Testi alayımmı ne dersiniz kızlar nasıl bi yol izlemeliyim
maalesef yok canım bu değerledayanamadım bugün son adetimden itibaren 23.günüm o kadar cok belirti yaşadım ki şuan bile yazarken belirtiler devam ediyor devamlı bir bel,bacak ve kasık ağrısı iğne gibi batmalar hafta başında kahverengi leke şüpheli ilişkim 4 ve 7 eylülde oldu, rüyamda adet oldugumu gördüm sabah uyandıgımda ayak tabanlarıma kadar ateş gibiydim ateşimi ölçtüm 36 cıktı eşim hamilemisin yoksa dedi iyice umutlandırdı netten araştırdım 23günü belli olabilir miş beta hcg de ve gittim yaptımdır fakat 0,100 cıktı almadan önce okdr heyecanlandımki anlatamam acele ediyorum biliyorum ama heyecanlanıyorum napım acaba hala hamile olma olasılıgım var mı kızlar
Yakaladıysan sorun yok demektir hadi merakla bekliyoruz hayırlı haberlerini :) bende sipariş verdim kullanıcam bu ay ov. Testinicanım ben bu ay kullanıyorum ov testi.. ve bu ay yakaladım önemli gunu, artık hakkımızda hayırlısı Rabbim ruhunu üflerse haberini alırız 14 - 15 gn sonra
Hadi hayırlısı olsun bende bu ay olmazsa gelecek ay deneyecegim hamile kalırsan hangi marka kullandığını bana yazarsın inşallahcanım ben bu ay kullanıyorum ov testi.. ve bu ay yakaladım önemli gunu, artık hakkımızda hayırlısı Rabbim ruhunu üflerse haberini alırız 14 - 15 gn sonra
28 gunde bir oluyorsan adetin bugun olmali canmmrb arkadaşlar ben normalde 28 günde bir adet olurum son adet tarihim 16 ağustos acaba ayı doldurmuşmuyum kafam biraz karışık yani normalde 16 eylülde mi adeti beklemeliyim yardımcı olursanız sevinirim
kızlar yarın adet günüm. bu ay farklı şeyler hissettim. adetime 5 gün varken şiddetli bel ve kasık ağrısı, hafif mide bulantısı oldu, 2 gün sürdü geçti. şimdi iyiyim.
hamile arkadaşlar siz de adetinize bikaç gün kala bu tür şeyler hissettiniz mi?
içimdeki ses bu ay bir süpriz yaşayabilirim diyor
Hatta dun de olabilirdi agustos 31 gundu.28 gunde bir oluyorsan adetin bugun olmali canm
28 gunde bir oluyorsan adetin bugun olmali canm
bunu bilmediğimden bi düşük yaptım erken olmuş heralde farketmemişim resmen psikolojim bozuldu çok tşkler canım acaba yarın gidip kantesti yaptırsammı ama hiç bir belirti yok bi kaç gün önce göğüs ağrısı vardı şimdi pek yyok kasık ağrısı yok yerleşme kanaması yok ??28 gunde bir oluyorsan adetin bugun olmali canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?