Olabilir canım ilk hamileligimde sadece adet belirtim vardı ilk deneme olduğu için beklemiyordum ama oldu bu hamileligimde çok şiddetli bel ağrım olduYa kızlar bişey sorcam hicbir hamilelik belirtisi olmama ihtimali var mı ?yani öyle kasık ağrısı bel ağrısı bulantı fln olmama ihtimali var mı? Yani tek belirti adet gecikmesi olabilir mi
çok çalışmaaktanda olmus olabilir, kotu dusunmeBugün hafif bir kanama oldu dün eşimle birlikte olduk arastirmalarima gore ya yumurtlama döneminde yaşanan bir kanama ya yumurtlamadim yada kötü birseyler olacak ben iyi düşünüp eşimle yine birlikte oldum ama sali günü Dr gideceğim dua edin bana...
Bir zararı olmaz canım. Zaten soğan kürü rahimi gebeliğe hazırlıyor, yumurtaların gelişmesine yardımcı oluyor, kist varsa temizliyor. Ben faydasını gördümKızlar bu ay soğan kürü uygulamayı düşünüyorum ama aklıma takılan 15 gün kullanılıyomuş ve yumurtlama dönemine denk geliyo hamile kalsam zararı olurmu ?
Ya bu ay. Ok farklı belirtiler vardi bir de iki gun gecikince iste...rahim filmi cektirmeyi düşünüyorum mantikli mi sizce ?
4 aydır heyecanla beklediğim için sonuç hüsran olunca bu ay kendimi dinlemiyorum artıkHamile de olabilirsin ama bunun hamilelikle ilgisi olduginu sanmiyorum.diger aylara gore farkli seyler yasadin mi
Benim de iki gun kaldi bende belirti aramaktan yoruldum adet belirtilerim basladi4 aydır heyecanla beklediğim için sonuç hüsran olunca bu ay kendimi dinlemiyorum artık
Benim de yumurtlama gunimden beri suren bel agrim var hic bu kadar uzun sureli agrimamisti ama adet belirtilerim de basladi adetime iki gun kaldiOlabilir canım ilk hamileligimde sadece adet belirtim vardı ilk deneme olduğu için beklemiyordum ama oldu bu hamileligimde çok şiddetli bel ağrım oldu
Hayırlı haftalar olsunn :)gunaydın arkadaslar herkeze guzel bir hafta diliyorum.
kötü düşünmene gerek yok..biraz hassas dönemdesin galibaa..azıcık uzak dur kocandann..hakkında hayırlısı canım..iyi düşün iyi olsun:)Bugün hafif bir kanama oldu dün eşimle birlikte olduk arastirmalarima gore ya yumurtlama döneminde yaşanan bir kanama ya yumurtlamadim yada kötü birseyler olacak ben iyi düşünüp eşimle yine birlikte oldum ama sali günü Dr gideceğim dua edin bana...
Bugün kan testi yaptırmam gerekiyor başka bişey için gitmişken hamilelik testi de istiyim bari de acabalarla dolu bir hafta geçmesinBenim de iki gun kaldi bende belirti aramaktan yoruldum adet belirtilerim basladi
nasıl yani bitti, regline daha var yapsana kızım delimisin.günaydın arkadaşlarrrrrrr... iyi haftalar olsuuuunn inşallah. güzel haberle dolu bir hafta olsun kzlar...
benim çalışma tepmpom bitti artıkın bekleme moduna girdim... dua edin nolur
ovulasyon testiyle birlikte hareket ettim ya... 13. günü yumurtladım 14. gün çatladım :) artık testler negatif gösteriyor. bugün 16. gün son bir atış yaparız.nasıl yani bitti, regline daha var yapsana kızım delimisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?