2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

Ya kızlar bişey sorcam hicbir hamilelik belirtisi olmama ihtimali var mı ?yani öyle kasık ağrısı bel ağrısı bulantı fln olmama ihtimali var mı? Yani tek belirti adet gecikmesi olabilir mi
Olabilir canım ilk hamileligimde sadece adet belirtim vardı ilk deneme olduğu için beklemiyordum ama oldu bu hamileligimde çok şiddetli bel ağrım oldu

Iyi pazarlar kizlar.
çok çalışmaaktanda olmus olabilir, kotu dusunme

İyi geceler kızlar
Dün ıspartaya geziye gittik oradan dönüşte mesire macunu aldım kocişime yedirdim bu ne dedi..
ye sen macun dedim güldü yedi garibim faydası olur mu dersiniz merak ettim de..
Bugün midem bulandı baya bi eşim hamile olabilirsin doktora gidelim hadi dedi..
yok dün yolculuk yaptım midemi bozdum herhalde dedim.. önceleri hemen bebek istemiyordu 1 yıl geçsin derdi ama şimdi olmasını istiyor erkekler hep böyle galiba :)

Kızlar bu ay soğan kürü uygulamayı düşünüyorum ama aklıma takılan 15 gün kullanılıyomuş ve yumurtlama dönemine denk geliyo hamile kalsam zararı olurmu ?
Bir zararı olmaz canım. Zaten soğan kürü rahimi gebeliğe hazırlıyor, yumurtaların gelişmesine yardımcı oluyor, kist varsa temizliyor. Ben faydasını gördüm

Ya bu ay. Ok farklı belirtiler vardi bir de iki gun gecikince iste...rahim filmi cektirmeyi düşünüyorum mantikli mi sizce ?

Ne kadar süredir denediğine bağlı aslında. Benim yaptırmadığım tek şey rahim filmi. Yarın doktora gidecem ve rahim filmi çektirmek istediğimi söyleyecem. Aklıma takılıp kaldı. Her gebe kalmadığım ay acaba tüpler mi tıkalı diye kuşkularım oluyor. Çünkü eşimin de benim de hiç bir preblemimiz yok fakat olmuyor bir türlü

slm kızlar alakasız olcak ama bende kontrole gitmek ıstıyorum onerebicelecğiniz doktor varmı ankara

Olabilir canım ilk hamileligimde sadece adet belirtim vardı ilk deneme olduğu için beklemiyordum ama oldu bu hamileligimde çok şiddetli bel ağrım oldu
Benim de yumurtlama gunimden beri suren bel agrim var hic bu kadar uzun sureli agrimamisti ama adet belirtilerim de basladi adetime iki gun kaldi

herkese günaydınnnnnnnnnnnn...........bol bebiş haberleriyle dolu bir hafta olsun inş..:)

kötü düşünmene gerek yok..biraz hassas dönemdesin galibaa..azıcık uzak dur kocandann..hakkında hayırlısı canım..iyi düşün iyi olsun:)

günaydın arkadaşlarrrrrrr... iyi haftalar olsuuuunn inşallah. güzel haberle dolu bir hafta olsun kzlar...

benim çalışma tepmpom bitti artıkın bekleme moduna girdim... dua edin nolur

kızlar içimden bi his bu ay olucak diyor, aynı gecen bebegimi ogrendigim ay gibiyim, karnımın içi pır pır :) yalnız benimkini şimdiden ilk uc ay ilişki yasak stresi bastı. napıcam ben 3 ay diyo baska bişi demiyo. tabii ona verdigim cevapları yazmak istemiyorum ama tahmin etmişsinizdir. cok guluyorum bu adama ya.

günaydın arkadaşlarrrrrrr... iyi haftalar olsuuuunn inşallah. güzel haberle dolu bir hafta olsun kzlar...

benim çalışma tepmpom bitti artıkın bekleme moduna girdim... dua edin nolur
nasıl yani bitti, regline daha var yapsana kızım delimisin.

nasıl yani bitti, regline daha var yapsana kızım delimisin.
ovulasyon testiyle birlikte hareket ettim ya... 13. günü yumurtladım 14. gün çatladım :) artık testler negatif gösteriyor. bugün 16. gün son bir atış yaparız.

çaışmalar bitti derken rutinimiz devam eder canım ondan bahsetmiyorum ama bu kadar sık olmaz

günaydın kızlarrr
cumartesi günü regl oldumm yani parçalanan testler silik çizgi filan hepsi boşunaymış.
pazar sabahına kadar sürekli kustum sabah eşim beni acile götürdü regl olmama rağmen test yapılsın dedim test yapıldı hamile olmadığım kesinleşti. pazar günü bütün gün uyudum.
şimdi de kalktık işe geldik iştee
yani sözün kısası yeni bat: 11 EKİM !!!!!!!!!!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…