2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

günaydın arkadaşlarrrrrrr... iyi haftalar olsuuuunn inşallah. güzel haberle dolu bir hafta olsun kzlar...

benim çalışma tepmpom bitti artıkın bekleme moduna girdim... dua edin nolur
Dualarım seninle cnm hadi inşlh müjdeli haberini alırız :)

inşallah bebiş vardır da 9 ay yasak gelir :) benim kızımdaki hamileliğimde 9 ayda 2 kere olmuştu 6 aydan sonra dr yasağımızı kaldırmıstı sonrasında da ben isttememiştim zaten :)

hayırlısı olsun canım...çalışmaya devammm

canını sıkma, herseyde bi hayır vardır, bakalım. zaten aynı kadro ekim i acarız ama dilegim kişi sayısı azalır bu ay.

günaydın arkadaşlarrrrrrr... iyi haftalar olsuuuunn inşallah. güzel haberle dolu bir hafta olsun kzlar...

benim çalışma tepmpom bitti artıkın bekleme moduna girdim... dua edin nolur
rabbim hakkında hayırlısını vrsin cnm bende beklemedeyiiiim :)

olsun sen gene gun asırı calıs, her zaman dediğim gibi ne zaman olacagı belli olmaz. adetine kadar calıs.

Cnm bende aynen cumartesi oldum bozma moralini önümüzdeki ay için aynı tempo devam ben bu ay ov. Testi yapıcam bakalım inşlh faydasını görürüm..

ne diyoruz , YENİ AY YENİ UMUTLAR.....

cnm geçmiş olsun her ay yeni başlangıç yeni ümit demek üzülme

günaydın hatunlar nasılsınız ne çok yazmışsınız ya inşallah bunlar içinde hayırlı haberler vardır

Allah ım inş beklemede olanlar için günler çabuk geçsin ( benim gibi ) :) bir sonraki aya ertelenenler içinde bian önce geçsin amiiiiiiiiiiin

burada olanlar ilk bebekmi olacak ikinciyimi bekliyoruz acabaaa ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…