Dualarım seninle cnm hadi inşlh müjdeli haberini alırız :)günaydın arkadaşlarrrrrrr... iyi haftalar olsuuuunn inşallah. güzel haberle dolu bir hafta olsun kzlar...
benim çalışma tepmpom bitti artıkın bekleme moduna girdim... dua edin nolur
inşallah bebiş vardır da 9 ay yasak gelir :) benim kızımdaki hamileliğimde 9 ayda 2 kere olmuştu 6 aydan sonra dr yasağımızı kaldırmıstı sonrasında da ben isttememiştim zaten :)kızlar içimden bi his bu ay olucak diyor, aynı gecen bebegimi ogrendigim ay gibiyim, karnımın içi pır pır :) yalnız benimkini şimdiden ilk uc ay ilişki yasak stresi bastı. napıcam ben 3 ay diyo baska bişi demiyo. tabii ona verdigim cevapları yazmak istemiyorum ama tahmin etmişsinizdir. cok guluyorum bu adama ya.
hayırlısı olsun canım...çalışmaya devammmgünaydın kızlarrr
cumartesi günü regl oldumm yani parçalanan testler silik çizgi filan hepsi boşunaymış.
pazar sabahına kadar sürekli kustum sabah eşim beni acile götürdü regl olmama rağmen test yapılsın dedim test yapıldı hamile olmadığım kesinleşti. pazar günü bütün gün uyudum.
şimdi de kalktık işe geldik iştee
yani sözün kısası yeni bat: 11 EKİM !!!!!!!!!!!!!!
canını sıkma, herseyde bi hayır vardır, bakalım. zaten aynı kadro ekim i acarız ama dilegim kişi sayısı azalır bu ay.günaydın kızlarrr
cumartesi günü regl oldumm yani parçalanan testler silik çizgi filan hepsi boşunaymış.
pazar sabahına kadar sürekli kustum sabah eşim beni acile götürdü regl olmama rağmen test yapılsın dedim test yapıldı hamile olmadığım kesinleşti. pazar günü bütün gün uyudum.
rabbim hakkında hayırlısını vrsin cnm bende beklemedeyiiiim :)günaydın arkadaşlarrrrrrr... iyi haftalar olsuuuunn inşallah. güzel haberle dolu bir hafta olsun kzlar...
benim çalışma tepmpom bitti artıkın bekleme moduna girdim... dua edin nolur
olsun sen gene gun asırı calıs, her zaman dediğim gibi ne zaman olacagı belli olmaz. adetine kadar calıs.ovulasyon testiyle birlikte hareket ettim ya... 13. günü yumurtladım 14. gün çatladım :) artık testler negatif gösteriyor. bugün 16. gün son bir atış yaparız.
çaışmalar bitti derken rutinimiz devam eder canım ondan bahsetmiyorum ama bu kadar sık olmaz
Cnm bende aynen cumartesi oldum bozma moralini önümüzdeki ay için aynı tempo devam ben bu ay ov. Testi yapıcam bakalım inşlh faydasını görürüm..günaydın kızlarrr
ne diyoruz , YENİ AY YENİ UMUTLAR.....günaydın kızlarrr
cnm geçmiş olsun her ay yeni başlangıç yeni ümit demek üzülmegünaydın kızlarrr
inşallah canımmcanını sıkma, herseyde bi hayır vardır, bakalım. zaten aynı kadro ekim i acarız ama dilegim kişi sayısı azalır bu ay.
İnsallah hayirli haberler alirsin canimBugün kan testi yaptırmam gerekiyor başka bişey için gitmişken hamilelik testi de istiyim bari de acabalarla dolu bir hafta geçmesin
heyyyy ne görüyorum yazamadım bir türlü hayırlı olsun canım allah tamamanı erdinsin inşallahhayırlısı olsun canım...çalışmaya devammm
ben de az önce ov testi sipariş ettim canım inşallah onun faydasını görürürzCnm bende aynen cumartesi oldum bozma moralini önümüzdeki ay için aynı tempo devam ben bu ay ov. Testi yapıcam bakalım inşlh faydasını görürüm..
aynen canım inşallahhne diyoruz , YENİ AY YENİ UMUTLAR.....
Ben incir kürünede başlayacam istersen sende başla cnm yumurtaları çoğaltıyomuş çatlamasınada yardımcı oluyomuş boş geçmez en azından bi ümitben de az önce ov testi sipariş ettim canım inşallah onun faydasını görürürz
biz herkeze acıgız canım bebek isteyen herkeze :)burada olanlar ilk bebekmi olacak ikinciyimi bekliyoruz acabaaa ?
ooooo kimleri görüyoruz, hoş geldin tekrar bacımmmgünaydın hatunlar nasılsınız ne çok yazmışsınız ya inşallah bunlar içinde hayırlı haberler vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?