hoşbulduk sende yoktun bir hafta nasılsın sizleri gördüğüme sevindim tekrar yeni hamişler var ne mutluooooo kimleri görüyoruz, hoş geldin tekrar bacımmm
aaa nasılmışş ben da yapiimBen incir kürünede başlayacam istersen sende başla cnm yumurtaları çoğaltıyomuş çatlamasınada yardımcı oluyomuş boş geçmez en azından bi ümit
ortaya karışık... ama 3.yü bekleyen yok aramızda, o kesin...burada olanlar ilk bebekmi olacak ikinciyimi bekliyoruz acabaaa ?
İbrahim saraçoğlunun bi kürü cnm çokta kolay 6-7 tane kuru inciri yarım litre suda (hazır su klorsüz) 15 dk kaynatıyosun ılıyınca içiyosun adet bittikten sonra başlanıyo 21 gün sabah akşamaaa nasılmışş ben da yapiim
inşallah canım.. umarım becerebiliriz, ben bu ay yakaladım sanki, Artık Allahtan hayırlısıben de az önce ov testi sipariş ettim canım inşallah onun faydasını görürürz
benim ilk inşşşburada olanlar ilk bebekmi olacak ikinciyimi bekliyoruz acabaaa ?
aaa çok kolaymış tmm reglim biter bitmez başlıyorum o zamanİbrahim saraçoğlunun bi kürü cnm çokta kolay 6-7 tane kuru inciri yarım litre suda (hazır su klorsüz) 15 dk kaynatıyosun ılıyınca içiyosun adet bittikten sonra başlanıyo 21 gün sabah akşam
Tmm cnm inşlh işe yarar ov.testinde çift çizgiyi yakalarsanda bu kürü havuç kürüyle karıştırıp öyle devam ediceksin cnm oda 2 havucu bikaç parçaya bölüp yine yarım litre suda ama 20 dk kaynatıyosun ikiside ılıyınca karıştırıyosun sabah akşam içeceksin incir yumurtaları çoğaltıyo havuçya çatlatıyomuş :)aaa çok kolaymış tmm reglim biter bitmez başlıyorum o zaman
SAĞOL CANIM BENİMM..DARISI SİZLERİN BAŞINA İNŞ..:)heyyyy ne görüyorum yazamadım bir türlü hayırlı olsun canım allah tamamanı erdinsin inşallah
bol ateste kızartın ama atesli olmazsa bi işe yaramaz bunlarTmm cnm inşlh işe yarar ov.testinde çift çizgiyi yakalarsanda bu kürü havuç kürüyle karıştırıp öyle devam ediceksin cnm oda 2 havucu bikaç parçaya bölüp yine yarım litre suda ama 20 dk kaynatıyosun ikiside ılıyınca karıştırıyosun sabah akşam içeceksin incir yumurtaları çoğaltıyo havuçya çatlatıyomuş :)
inan çok sevindim nasılsınSAĞOL CANIM BENİMM..DARISI SİZLERİN BAŞINA İNŞ..:)
funda bişi sorcam, bnm doktorum 5 gunde bir hcg ye bakmıstı gecen sefer 5. hafta ya kadar sendede oyle bir durum var mı?SAĞOL CANIM BENİMM..DARISI SİZLERİN BAŞINA İNŞ..:)
Aynen oda var çok doğru dedinbol ateste kızartın ama atesli olmazsa bi işe yaramaz bunlar
BEN 1 HAFTA BOYUNCA YAPTIRDIM CANIM BAKIYO TABİİKİ..ARTIŞLAR DÜZENLİMİ DİYE..KOLLARIN DELİK DEŞİK OLDUU.2 GÜNDE BİR YAPTRDM..ŞİMDİ HAFTADA BİR YAPTIRIOMfunda bişi sorcam, bnm doktorum 5 gunde bir hcg ye bakmıstı gecen sefer 5. hafta ya kadar sendede oyle bir durum var mı?
hatun merhabafunda bişi sorcam, bnm doktorum 5 gunde bir hcg ye bakmıstı gecen sefer 5. hafta ya kadar sendede oyle bir durum var mı?
inşallaaaaaaaaaaahhhhhhhinşallah canım.. umarım becerebiliriz, ben bu ay yakaladım sanki, Artık Allahtan hayırlısı
oooooooooo vay anasınıııı ne kadar değişik şeyler bunlarrr yaaaTmm cnm inşlh işe yarar ov.testinde çift çizgiyi yakalarsanda bu kürü havuç kürüyle karıştırıp öyle devam ediceksin cnm oda 2 havucu bikaç parçaya bölüp yine yarım litre suda ama 20 dk kaynatıyosun ikiside ılıyınca karıştırıyosun sabah akşam içeceksin incir yumurtaları çoğaltıyo havuçya çatlatıyomuş :)
YEDİĞİN İÇTİĞİN SANA KALSIN NASIL GEÇTİ BAKALIM TATİLLL.... BU ARAD HOŞ GELDİN BACIM..İİM BEN VALLA NASIL OLİİM ÇALIŞMAYA DEVAMM...hatun merhaba
cidden miiiiiiiiiibol ateste kızartın ama atesli olmazsa bi işe yaramaz bunlar
İlişki sırasında diyo cnm :) kızartma fln yok yani biz dediğim gibi yapalım olur inşlh batlarda yakın haberleşelim tmmcidden miiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?