canım tatil denemez benim ufaklık okula başladı onunla birlikte bende başladım tabi ama yinede evde olmak güzelYEDİĞİN İÇTİĞİN SANA KALSIN NASIL GEÇTİ BAKALIM TATİLLL.... BU ARAD HOŞ GELDİN BACIM..İİM BEN VALLA NASIL OLİİM ÇALIŞMAYA DEVAMM...
aynen ya annelik zor meslek...sizinkiler okullu olduu biz daha içimizde büyütmeye yenii başladık..rabbim size güç kuvvet versinn...canım tatil denemez benim ufaklık okula başladı onunla birlikte bende başladım tabi ama yinede evde olmak güzel
benim hayalim ev hanımlığı, millete deyince bi garip geliyor ama öyle yaaa, 13 yıldır sürekli iş hayatındayım sıkıldım yaw...canım tatil denemez benim ufaklık okula başladı onunla birlikte bende başladım tabi ama yinede evde olmak güzel
her hallerinde dertleri başka, bugün kıyafetinin altına çorap uyduramadık, kavgamız çok büyüktü benim zilliyle,aynen ya annelik zor meslek...sizinkiler okullu olduu biz daha içimizde büyütmeye yenii başladık..rabbim size güç kuvvet versinn...
kesin öyledir...hele birde kız çocuğu aman allahım...kıyafette beğenmezzz zilli..rabbim sizlere bağışlasın..gelinlikli hallerini görmeyi nasip etsinn..:)her hallerinde dertleri başka, bugün kıyafetinin altına çorap uyduramadık, kavgamız çok büyüktü benim zilliyle,
amin canım bi başmışsın kocamın olmuşlar günler çabuk geçiyoraynen ya annelik zor meslek...sizinkiler okullu olduu biz daha içimizde büyütmeye yenii başladık..rabbim size güç kuvvet versinn...
benim de en büyük hayalim canım 15 yıl geçti bu gün bıraksalar bırakıp gidecembenim hayalim ev hanımlığı, millete deyince bi garip geliyor ama öyle yaaa, 13 yıldır sürekli iş hayatındayım sıkıldım yaw...
aynen birde artık birbirlerinden örnek alıyorlarher hallerinde dertleri başka, bugün kıyafetinin altına çorap uyduramadık, kavgamız çok büyüktü benim zilliyle,
hehehehehehe anladım şimdi :))) evet haberleşelim senin ne zamanİlişki sırasında diyo cnm :) kızartma fln yok yani biz dediğim gibi yapalım olur inşlh batlarda yakın haberleşelim tmm
ayyy hadi bakalım inşallah canımmm geçen haftalarda bi rüya görmüştüm doktor bana ayın 17'sini bekle diyodu. burda kızlar dedi ki belki de ayın 17 sinde hamile olduğunu öğrenicen:) ama değlmişim belki ekimin 17sine inşallahh hep birlikte cümlemize :)Benimde 13 ekim :)
aslında biraz da özel sektör bizi yoruyor, hiç kimsenin isteği arzusu bitmiyor.. Eğer Rabbim ikinci bebepğimi nasip ederse 5 ay sonrasında işten ayrılıcam,,, benm ufuk yakın ama Rabbim bilir tabiibenim de en büyük hayalim canım 15 yıl geçti bu gün bıraksalar bırakıp gidecem
hayırlısı kızlarayyy hadi bakalım inşallah canımmm geçen haftalarda bi rüya görmüştüm doktor bana ayın 17'sini bekle diyodu. burda kızlar dedi ki belki de ayın 17 sinde hamile olduğunu öğrenicen:) ama değlmişim belki ekimin 17sine inşallahh hep birlikte cümlemize :)
pişt bat ekim diye bizi bırakmayın, döverim haaaaaaa, eğer eylülden hayır gelmezse hep birlikte ekim topiğine geçerük...ayyy hadi bakalım inşallah canımmm geçen haftalarda bi rüya görmüştüm doktor bana ayın 17'sini bekle diyodu. burda kızlar dedi ki belki de ayın 17 sinde hamile olduğunu öğrenicen:) ama değlmişim belki ekimin 17sine inşallahh hep birlikte cümlemize :)
ben kamudayım canım ya 2 senem var primimi doldurmama en azından onu bitirip eyvallah demeyi çok istiyorumaslında biraz da özel sektör bizi yoruyor, hiç kimsenin isteği arzusu bitmiyor.. Eğer Rabbim ikinci bebepğimi nasip ederse 5 ay sonrasında işten ayrılıcam,,, benm ufuk yakın ama Rabbim bilir tabii
bat listesi güncellendi mi eskilere bakamadımpişt bat ekim diye bizi bırakmayın, döverim haaaaaaa, eğer eylülden hayır gelmezse hep birlikte ekim topiğine geçerük...
eylülden umut kesmeyin. ekime kalmayın yeterkiii birbirimizi bırakmayız :)pişt bat ekim diye bizi bırakmayın, döverim haaaaaaa, eğer eylülden hayır gelmezse hep birlikte ekim topiğine geçerük...
Rüyaların önümüzdeki ay tuttuğunu duymuştum bende hayra yoralım inşlh bu ay için gerçek olsun bide eşinede keçi boynuzu kürünü yap tmm sen gerekeni yapıyosun oda boş geçmesin :)ayyy hadi bakalım inşallah canımmm geçen haftalarda bi rüya görmüştüm doktor bana ayın 17'sini bekle diyodu. burda kızlar dedi ki belki de ayın 17 sinde hamile olduğunu öğrenicen:) ama değlmişim belki ekimin 17sine inşallahh hep birlikte cümlemize :)
özel sektör özel sektör, ömrümü yedin özel sektör. evimi özledigim oluyor, dar zamana bir cok sey sıgdır, dedik iki kıslık hazırlık yapalım mantı yaptım dun, eeee belim koptu sabah o halde işe geldim. evde olsaydım oooooooo ne uyurdum :)aslında biraz da özel sektör bizi yoruyor, hiç kimsenin isteği arzusu bitmiyor.. Eğer Rabbim ikinci bebepğimi nasip ederse 5 ay sonrasında işten ayrılıcam,,, benm ufuk yakın ama Rabbim bilir tabii
aynen özel sektör yoruyooo 2. çocuğu yaparsam belki işi bırakırım kızlar başka türlüsü mümkün diil. çalışmam lazım. benim de 6 sene oluyo iş hayatımmaslında biraz da özel sektör bizi yoruyor, hiç kimsenin isteği arzusu bitmiyor.. Eğer Rabbim ikinci bebepğimi nasip ederse 5 ay sonrasında işten ayrılıcam,,, benm ufuk yakın ama Rabbim bilir tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?