2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

canım tatil denemez benim ufaklık okula başladı onunla birlikte bende başladım tabi ama yinede evde olmak güzel
benim hayalim ev hanımlığı, millete deyince bi garip geliyor ama öyle yaaa, 13 yıldır sürekli iş hayatındayım sıkıldım yaw...

her hallerinde dertleri başka, bugün kıyafetinin altına çorap uyduramadık, kavgamız çok büyüktü benim zilliyle,
kesin öyledir...hele birde kız çocuğu aman allahım...kıyafette beğenmezzz zilli..rabbim sizlere bağışlasın..gelinlikli hallerini görmeyi nasip etsinn..:)

Benimde 13 ekim :)
ayyy hadi bakalım inşallah canımmm geçen haftalarda bi rüya görmüştüm doktor bana ayın 17'sini bekle diyodu. burda kızlar dedi ki belki de ayın 17 sinde hamile olduğunu öğrenicen:) ama değlmişim belki ekimin 17sine inşallahh hep birlikte cümlemize :)

benim de en büyük hayalim canım 15 yıl geçti bu gün bıraksalar bırakıp gidecem
aslında biraz da özel sektör bizi yoruyor, hiç kimsenin isteği arzusu bitmiyor.. Eğer Rabbim ikinci bebepğimi nasip ederse 5 ay sonrasında işten ayrılıcam,,, benm ufuk yakın ama Rabbim bilir tabii

hayırlısı kızlar

pişt bat ekim diye bizi bırakmayın, döverim haaaaaaa, eğer eylülden hayır gelmezse hep birlikte ekim topiğine geçerük...

aslında biraz da özel sektör bizi yoruyor, hiç kimsenin isteği arzusu bitmiyor.. Eğer Rabbim ikinci bebepğimi nasip ederse 5 ay sonrasında işten ayrılıcam,,, benm ufuk yakın ama Rabbim bilir tabii
ben kamudayım canım ya 2 senem var primimi doldurmama en azından onu bitirip eyvallah demeyi çok istiyorum

Rüyaların önümüzdeki ay tuttuğunu duymuştum bende hayra yoralım inşlh bu ay için gerçek olsun bide eşinede keçi boynuzu kürünü yap tmm sen gerekeni yapıyosun oda boş geçmesin :)

özel sektör özel sektör, ömrümü yedin özel sektör. evimi özledigim oluyor, dar zamana bir cok sey sıgdır, dedik iki kıslık hazırlık yapalım mantı yaptım dun, eeee belim koptu sabah o halde işe geldim. evde olsaydım oooooooo ne uyurdum :)

aynen özel sektör yoruyooo 2. çocuğu yaparsam belki işi bırakırım kızlar başka türlüsü mümkün diil. çalışmam lazım. benim de 6 sene oluyo iş hayatımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…