2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

Rüyaların önümüzdeki ay tuttuğunu duymuştum bende hayra yoralım inşlh bu ay için gerçek olsun bide eşinede keçi boynuzu kürünü yap tmm sen gerekeni yapıyosun oda boş geçmesin :)
ayyy benim eşim öyle şeyler yapmaz herhalde yaaa bu arada sorma regl olduğumu duyunca bir bozuldu bir bozuldu neden olmadı acaba diye karalar bağladı dedim daha durr ilk aydan umutsuzluğa kapılma:)

al bendende o kadar bende domates biber yaptım ama hala ayaklarım şiş vallahi

aynen özel sektör yoruyooo 2. çocuğu yaparsam belki işi bırakırım kızlar başka türlüsü mümkün diil. çalışmam lazım. benim de 6 sene oluyo iş hayatımm
vallahi canım bırakmak herkez istiyor ama iş hayatına buluşınca çıkamıyorsun bir türlü o da olsun bu da olsun

ayyy iç eşim öyle şeyler yapmaz herhalde yaaa bu arada sorma regl olduğumu duyunca bir bozuldu bir bozuldu neden olmadı acaba diye karalar bağladı dedim daha durr ilk aydan umutsuzluğa kapılma:)
Bak bozulduğuna göre oda çok istiyo demekki sen yap o içsin :)

vallahi canım bırakmak herkez istiyor ama iş hayatına buluşınca çıkamıyorsun bir türlü o da olsun bu da olsun
artık isteklerimi de indirgedim walla, kızım için özel okul düşünüyordum, sonra dedim ki, özel okul - özel ilgiden ziyade onla ilginecek bir anneye daha çok ihtiyacı var dedim kendimce, özel okul isteğimden vazgeçince işler biraz daha kolay olcak gibi

Bende rutin bi kontrole gideyim diyorum kızlar 2 ay geçti olmdı adetten sonra gitsem olurmu ?
doktora gidince sakın 2 aydır istiyoruz olmuyor deme, ger gönderir hemen, 9-10 aydır istiyoruz olmuyor filen de.. 1 seneye kadar normal diyorlar ya..

işte biz yani ben daha o duyguyu bilemedigim için aman onun okulu için calısırım falan diyorum ama olunca yanından ayrılıp işe gelebilirmiyim bilmiyorum. bide ıstanbul artık boguyo insanı, bi aklımda diyo ki git bi koye yerles buyusun orda tozun topragın içinde.

doktora gidince sakın 2 aydır istiyoruz olmuyor deme, ger gönderir hemen, 9-10 aydır istiyoruz olmuyor filen de.. 1 seneye kadar normal diyorlar ya..
yeni karar verdik bir problem varmı yokmu ogrenmek istiyorum desin, daha en basından bu sefer dayarlar ilacları beee

bende bu sene aynı fikirdeyim geçen sene özeldeydi bu sene devlete verdim şimdilik iyi bakalım zaten onlar için anne yanında olsun yeter

emin ol en güzeli keşke bırakıp gidebilsek

senin kontrollerin nasıl geçti canım en son testler yapacaktın inşallah sonuçlar iyidir
amh yumurtalık rezervim dusuk cıktı, eşimin spermlerinin masallahı varmıs, salı gunu iğne yapıldı ovitrelle. işte bir gun ara ile calısıyoruz bakalım. carsamba gunu kontrolum var bakalım ne olucak. suan tek sorunum bilmiyorum spermden mi neden hafif bir akıntı ve inanılmaz feci koku. 45 dk ara ile camasır degistiriyom ama koku cok rahatsız etti beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…