ayyy benim eşim öyle şeyler yapmaz herhalde yaaa bu arada sorma regl olduğumu duyunca bir bozuldu bir bozuldu neden olmadı acaba diye karalar bağladı dedim daha durr ilk aydan umutsuzluğa kapılma:)Rüyaların önümüzdeki ay tuttuğunu duymuştum bende hayra yoralım inşlh bu ay için gerçek olsun bide eşinede keçi boynuzu kürünü yap tmm sen gerekeni yapıyosun oda boş geçmesin :)
İnşlh sizin ekime gerek kalmadan eylülde bitirirsiniz bu işi bırakmak yok tabipişt bat ekim diye bizi bırakmayın, döverim haaaaaaa, eğer eylülden hayır gelmezse hep birlikte ekim topiğine geçerük...
al bendende o kadar bende domates biber yaptım ama hala ayaklarım şiş vallahiözel sektör özel sektör, ömrümü yedin özel sektör. evimi özledigim oluyor, dar zamana bir cok sey sıgdır, dedik iki kıslık hazırlık yapalım mantı yaptım dun, eeee belim koptu sabah o halde işe geldim. evde olsaydım oooooooo ne uyurdum :)
vallahi canım bırakmak herkez istiyor ama iş hayatına buluşınca çıkamıyorsun bir türlü o da olsun bu da olsunaynen özel sektör yoruyooo 2. çocuğu yaparsam belki işi bırakırım kızlar başka türlüsü mümkün diil. çalışmam lazım. benim de 6 sene oluyo iş hayatımm
Bak bozulduğuna göre oda çok istiyo demekki sen yap o içsin :)ayyy iç eşim öyle şeyler yapmaz herhalde yaaa bu arada sorma regl olduğumu duyunca bir bozuldu bir bozuldu neden olmadı acaba diye karalar bağladı dedim daha durr ilk aydan umutsuzluğa kapılma:)
evet yapiim barii:)Bak bozulduğuna göre oda çok istiyo demekki sen yap o içsin :)
hadi ya bende doktora ulaşamadım emin olamayınca da gitmedim canım.teşekkür ederim tatlım.Canım 2. gunde gidebilirsin. ben hormon testı yaptıracagım zaman doktorum 2-3-4. gunlerde olmalı. 2-3 olursa daha ıyı demıstı.
artık isteklerimi de indirgedim walla, kızım için özel okul düşünüyordum, sonra dedim ki, özel okul - özel ilgiden ziyade onla ilginecek bir anneye daha çok ihtiyacı var dedim kendimce, özel okul isteğimden vazgeçince işler biraz daha kolay olcak gibivallahi canım bırakmak herkez istiyor ama iş hayatına buluşınca çıkamıyorsun bir türlü o da olsun bu da olsun
hadi ya bende doktora ulaşamadım emin olamayınca da gitmedim canım.teşekkür ederim tatlım.
ben tam 3. günümde yaptırmıştım...hadi ya bende doktora ulaşamadım emin olamayınca da gitmedim canım.teşekkür ederim tatlım.
doktora gidince sakın 2 aydır istiyoruz olmuyor deme, ger gönderir hemen, 9-10 aydır istiyoruz olmuyor filen de.. 1 seneye kadar normal diyorlar ya..Bende rutin bi kontrole gideyim diyorum kızlar 2 ay geçti olmdı adetten sonra gitsem olurmu ?
işte biz yani ben daha o duyguyu bilemedigim için aman onun okulu için calısırım falan diyorum ama olunca yanından ayrılıp işe gelebilirmiyim bilmiyorum. bide ıstanbul artık boguyo insanı, bi aklımda diyo ki git bi koye yerles buyusun orda tozun topragın içinde.artık isteklerimi de indirgedim walla, kızım için özel okul düşünüyordum, sonra dedim ki, özel okul - özel ilgiden ziyade onla ilginecek bir anneye daha çok ihtiyacı var dedim kendimce, özel okul isteğimden vazgeçince işler biraz daha kolay olcak gibi
yeni karar verdik bir problem varmı yokmu ogrenmek istiyorum desin, daha en basından bu sefer dayarlar ilacları beeedoktora gidince sakın 2 aydır istiyoruz olmuyor deme, ger gönderir hemen, 9-10 aydır istiyoruz olmuyor filen de.. 1 seneye kadar normal diyorlar ya..
bende bu sene aynı fikirdeyim geçen sene özeldeydi bu sene devlete verdim şimdilik iyi bakalım zaten onlar için anne yanında olsun yeterartık isteklerimi de indirgedim walla, kızım için özel okul düşünüyordum, sonra dedim ki, özel okul - özel ilgiden ziyade onla ilginecek bir anneye daha çok ihtiyacı var dedim kendimce, özel okul isteğimden vazgeçince işler biraz daha kolay olcak gibi
Tmm cnm öyle derim illa adet dönemindemi gidilmesi gerekiyo acaba ?doktora gidince sakın 2 aydır istiyoruz olmuyor deme, ger gönderir hemen, 9-10 aydır istiyoruz olmuyor filen de.. 1 seneye kadar normal diyorlar ya..
işte biz yani ben daha o duyguyu bilemedigim için aman onun okulu için calısırım falan diyorum ama olunca yanından ayrılıp işe gelebilirmiyim bilmiyorum. bide ıstanbul artık boguyo insanı, bi aklımda diyo ki git bi koye yerles buyusun orda tozun topragın içinde.
senin kontrollerin nasıl geçti canım en son testler yapacaktın inşallah sonuçlar iyidiryeni karar verdik bir problem varmı yokmu ogrenmek istiyorum desin, daha en basından bu sefer dayarlar ilacları beee
sen testler yapacaktın nasıl çıktılar inşallah sorun yokturdoktora gidince sakın 2 aydır istiyoruz olmuyor deme, ger gönderir hemen, 9-10 aydır istiyoruz olmuyor filen de.. 1 seneye kadar normal diyorlar ya..
Öylemi diyeyim kafam karıştı :/yeni karar verdik bir problem varmı yokmu ogrenmek istiyorum desin, daha en basından bu sefer dayarlar ilacları beee
amh yumurtalık rezervim dusuk cıktı, eşimin spermlerinin masallahı varmıs, salı gunu iğne yapıldı ovitrelle. işte bir gun ara ile calısıyoruz bakalım. carsamba gunu kontrolum var bakalım ne olucak. suan tek sorunum bilmiyorum spermden mi neden hafif bir akıntı ve inanılmaz feci koku. 45 dk ara ile camasır degistiriyom ama koku cok rahatsız etti beni.senin kontrollerin nasıl geçti canım en son testler yapacaktın inşallah sonuçlar iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?