2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

anladım geçmiş olsun doktoruna sor istersen

Bu sefer gunu gecmisti 10aydir ilk defa sabah gidip kantesti yaptirdim oglen cikar dediler hastaneden ciktim dahabi islaklik wc ye gittim hastalanmisim olmadi yine cok uzgunum buyuzden bide yanlis otobuse binmisim kafa yerinde degilki hayirlisi olsun Allah hayirlisini nasip etsin herkese

kötü düşünmene gerek yok..biraz hassas dönemdesin galibaa..azıcık uzak dur kocandann..hakkında hayırlısı canım..iyi düşün iyi olsun:)
Canım kötü düşünmedim hatta çatlama kanamasıdır dedik tekrar birlikte olduk int bakınca ya kansersin yada kalp krizi o yüzden en iyisi uzmana sormak dedim... Dr aradım böyle böyle dedim oda ara kanaması normal sürekli olursa kork dedi bir daha olursa gel aynen bana takma kafanaaa dedi... Hastanede çalışınca böyle oluyor

günaydın arkadaşlarrrrrrr... iyi haftalar olsuuuunn inşallah. güzel haberle dolu bir hafta olsun kzlar...

benim çalışma tepmpom bitti artıkın bekleme moduna girdim... dua edin nolur
Bizim hala devam ediyor İnşallah iyi haberlerini bekliyoruzzz...

Evet ya bu adamları tek derdi bu işte ,hayat bitiyor o bitince...

ee tabii yaa.....sende haklısın.....sevimdim senn adına..herşey gönlünce olsun..

Canım üzülme sakın ama lütfen adetince önce birdaha test yapma hatta mümkünse 1hafta geçsin oldumu... Sonra hayalkırıklığı strees hormonlara çok zararlı HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK...

al bendende o kadar bende domates biber yaptım ama hala ayaklarım şiş vallahi
Bende pazar günü yaptım sabah gözlerim şiş geldim işe
soy doğra pişir kavanozla vs vs vs
rüyamda işi yarım bırakmışım kahretsin hepsi mahvolacak diyordum uyandım

Kızlar bu ay progesteron hapı yiyorum. Ama göğüs uçlarım çok acıyor bu haptan olabilir mi?

Bende pazar günü yaptım sabah gözlerim şiş geldim işe
soy doğra pişir kavanozla vs vs vs
rüyamda işi yarım bırakmışım kahretsin hepsi mahvolacak diyordum uyandım
soymanıza gerek yok kızz domatesleri koy kaynamış suya yarım saat beklett ele geliyo zar gibii.. bende yaptım 30 kilo dün bitirdim çok şükür..soymakla uğraşma..

soymanıza gerek yok kızz domatesleri koy kaynamış suya yarım saat beklett ele geliyo zar gibii.. bende yaptım 30 kilo dün bitirdim çok şükür..soymakla uğraşma..
Canım geç oldu ama güç olmasın bir daha ki kışa inşallah 30kilomu 17 kilo ile ben nakavt oldum bile sana maaşallah bebişimi yormasaydın ama

yok kızz..ben dedim eşim yaptıııı garibim canını oldımm akşama kadar..cam bile sildii..maşallah benim kocama yaa

hazirana hepinizden randevu bekliyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
sen testler yapacaktın nasıl çıktılar inşallah sorun yoktur
canım hormonlar kız gibi çıktı :), hsg dede iki tüp yapısıktı film sırasında açıldı, zor bir çekim oldu ama düşüncelerm doğruymuşi tüplerimde hafif yapıskılıklar vardı. artık bu ayı 1. ayım gibi düşünücem bebiş çalışmalarında..

bu ay ov testi ile devam ettik bakalım Rabbimizden hayırlısı, bugün 16. gün çalışıcaz.. toplamda 9-11-13-14-16. günler çalışmış olucam, zaten 13. gun çift çizgi vardı.. bekliycez artıkk..

iltihap filen mi var kız..

maşallah kız her yerde deme nazar ederler, benimki bir tek evi süpürür, olsun buna da şükür :)
hehe benimkide dun mantı yapıcam sende kapamaya yardım et dedim tmm dedi bide ona guvenip hamuru bol yogurdum ben daha yufkasını acarken bi baktım ki herif uyumus yatakta. nasıl sinir oldum anlatamam bide ben anlamıyım diye tv yide acık bırakmıs. sonrada uyandı eee mantı yemiycekmiyiz içimden tabii sen ........ ye dedimde. neyse ihtiyacım var ona suan bişi diyemiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…