anladım geçmiş olsun doktoruna sor istersenamh yumurtalık rezervim dusuk cıktı, eşimin spermlerinin masallahı varmıs, salı gunu iğne yapıldı ovitrelle. işte bir gun ara ile calısıyoruz bakalım. carsamba gunu kontrolum var bakalım ne olucak. suan tek sorunum bilmiyorum spermden mi neden hafif bir akıntı ve inanılmaz feci koku. 45 dk ara ile camasır degistiriyom ama koku cok rahatsız etti beni.
Canım kötü düşünmedim hatta çatlama kanamasıdır dedik tekrar birlikte oldukkötü düşünmene gerek yok..biraz hassas dönemdesin galibaa..azıcık uzak dur kocandann..hakkında hayırlısı canım..iyi düşün iyi olsun:)
Bizim hala devam ediyor İnşallah iyi haberlerini bekliyoruzzz...günaydın arkadaşlarrrrrrr... iyi haftalar olsuuuunn inşallah. güzel haberle dolu bir hafta olsun kzlar...
benim çalışma tepmpom bitti artıkın bekleme moduna girdim... dua edin nolur
Evet ya bu adamları tek derdi bu işte ,hayat bitiyor o bitince...kızlar içimden bi his bu ay olucak diyor, aynı gecen bebegimi ogrendigim ay gibiyim, karnımın içi pır pır :) yalnız benimkini şimdiden ilk uc ay ilişki yasak stresi bastı. napıcam ben 3 ay diyo baska bişi demiyo. tabii ona verdigim cevapları yazmak istemiyorum ama tahmin etmişsinizdir. cok guluyorum bu adama ya.
ee tabii yaa.....sende haklısın.....sevimdim senn adına..herşey gönlünce olsun..Canım kötü düşünmedim hatta çatlama kanamasıdır dedik tekrar birlikte oldukint bakınca ya kansersin yada kalp krizi o yüzden en iyisi uzmana sormak dedim... Dr aradım böyle böyle dedim oda ara kanaması normal sürekli olursa kork dedi bir daha olursa gel aynen bana takma kafanaaa dedi... Hastanede çalışınca böyle oluyor
Amin canım benim desteğin için teşekkür ederimee tabii yaa.....sende haklısın.....sevimdim senn adına..herşey gönlünce olsun..
Canım üzülme sakın ama lütfen adetince önce birdaha test yapma hatta mümkünse 1hafta geçsin oldumu... Sonra hayalkırıklığı strees hormonlara çok zararlı HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK...ayyy hadi bakalım inşallah canımmm geçen haftalarda bi rüya görmüştüm doktor bana ayın 17'sini bekle diyodu. burda kızlar dedi ki belki de ayın 17 sinde hamile olduğunu öğrenicen:) ama değlmişim belki ekimin 17sine inşallahh hep birlikte cümlemize :)
Bence de bırakmayalım...eylülden umut kesmeyin. ekime kalmayın yeterkiii birbirimizi bırakmayız :)
Bende pazar günü yaptım sabah gözlerim şiş geldim işeal bendende o kadar bende domates biber yaptım ama hala ayaklarım şiş vallahi
soymanıza gerek yok kızz domatesleri koy kaynamış suya yarım saat beklett ele geliyo zar gibii.. bende yaptım 30 kilo dün bitirdim çok şükür..soymakla uğraşma..Bende pazar günü yaptım sabah gözlerim şiş geldim işe
soy doğra pişir kavanozla vs vs vs
rüyamda işi yarım bırakmışım kahretsin hepsi mahvolacak diyordum uyandım
Canım geç oldu ama güç olmasın bir daha ki kışa inşallahsoymanıza gerek yok kızz domatesleri koy kaynamış suya yarım saat beklett ele geliyo zar gibii.. bende yaptım 30 kilo dün bitirdim çok şükür..soymakla uğraşma..
canım hormonlar kız gibi çıktı :), hsg dede iki tüp yapısıktı film sırasında açıldı, zor bir çekim oldu ama düşüncelerm doğruymuşi tüplerimde hafif yapıskılıklar vardı. artık bu ayı 1. ayım gibi düşünücem bebiş çalışmalarında..sen testler yapacaktın nasıl çıktılar inşallah sorun yoktur
iltihap filen mi var kız..amh yumurtalık rezervim dusuk cıktı, eşimin spermlerinin masallahı varmıs, salı gunu iğne yapıldı ovitrelle. işte bir gun ara ile calısıyoruz bakalım. carsamba gunu kontrolum var bakalım ne olucak. suan tek sorunum bilmiyorum spermden mi neden hafif bir akıntı ve inanılmaz feci koku. 45 dk ara ile camasır degistiriyom ama koku cok rahatsız etti beni.
maşallah kız her yerde deme nazar ederler, benimki bir tek evi süpürür, olsun buna da şükür :)yok kızz..ben dedim eşim yaptııııgaribim canını oldımm akşama kadar..cam bile sildii..maşallah benim kocama yaa
ya en son gecen salı gittim bir iltihap falan demedi doktorum ki olsa idi mutlaka soylerdi, carsamba gidicem bakalım hem bebiş durumuna da bakacakmıs. artık carsamba sorarım.iltihap filen mi var kız..
hehe benimkide dun mantı yapıcam sende kapamaya yardım et dedim tmm dedi bide ona guvenip hamuru bol yogurdum ben daha yufkasını acarken bi baktım ki herif uyumus yatakta. nasıl sinir oldum anlatamam bide ben anlamıyım diye tv yide acık bırakmıs. sonrada uyandı eee mantı yemiycekmiyiz içimden tabii sen ........ ye dedimde. neyse ihtiyacım var ona suan bişi diyemiyommaşallah kız her yerde deme nazar ederler, benimki bir tek evi süpürür, olsun buna da şükür :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?