2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

Ya kızlar benım kafam karıştı yaa...benim adetime 10 gün kaldı biz çalışmayı bitirdik.adete kadar devam mı etmek gerekiyo??

kızlar bişey sorcam ben 13 eylülde adet olduğuma göre 31 ağustosta mı yumurtlamışım??? yani tam 14 gün önce yumurtlamış mı oluyorum??

Ya kızlar benım kafam karıştı yaa...benim adetime 10 gün kaldı biz çalışmayı bitirdik.adete kadar devam mı etmek gerekiyo??
ya cancagızım takılmayın su yumurtlama zamanına edin tabii, keyfiniz ne zaman isterse canınız ne zaman cekerse yapın tabi. oyle kitlenmeyin yumurtlama zamanına lutfen.

Reactions: tzm
ya cancagızım takılmayın su yumurtlama zamanına edin tabii, keyfiniz ne zaman isterse canınız ne zaman cekerse yapın tabi. oyle kitlenmeyin yumurtlama zamanına lutfen.
cano öyle diyon da biz takvime bakıyorum da 3 gün üst üste bi gün ara ver 4 gün üstüste 2 gün ara ver şeklinde yapmışız ama sanırım doğrusu 2günde bir yani 1 gün arayla dimi.

benim bata 12 gün var biz mecburiyetten bitirdik çalışmaları çünkü artık eşim yok yanımda geçen hafta 4-5 gün çalıştık bakalım nasipse inşallah tutmuştur içimde tuhaf hisler beliriyor kendi kendime umut ediyorum

Ama canım o zaman nasıl anlıcam hamile olduğumu ,yani diyelim ki adete 1 hafta kala hamile kaldım günüm ne kadar geçince öğrenmiş olucam...

cumartesi oldum :) demek ki 31 ağustosta yumurtlamışım. ee biz 30 ağustosu ve 31 ağustosu boş geçmemiştik neden olmadı
bak ya, yavrum illa da sen yaptında oldu diye bişimi var, al millet hiçbir sorun yokken yıllarca ugrasıyo, hemen oyle deme, deniyorsun bir problşemde yok bir soyle 6-7 ay gecsin. cogu kişi 6-7 . aylarında hamile kalıyor.

bak ya, yavrum illa da sen yaptında oldu diye bişimi var, al millet hiçbir sorun yokken yıllarca ugrasıyo, hemen oyle deme, deniyorsun bir problşemde yok bir soyle 6-7 ay gecsin. cogu kişi 6-7 . aylarında hamile kalıyor.
doğru diyon.

Ama canım o zaman nasıl anlıcam hamile olduğumu ,yani diyelim ki adete 1 hafta kala hamile kaldım günüm ne kadar geçince öğrenmiş olucam...
bak şimdi anlatıyorum, teyzem bir saglık sorunundan dolayı eşi ile birlikte olamıyordu bir gun adetine 3 gun kala birlikte oluyor o ay adetini goruyor sonrada zaten hiç olmuyor ancak bir sonraki ay adet olmadı kadın doktora bi gittikki 5 haftalık hamile. gec dollenme dedikleri olay işte bu. bu sebeple diyorum size takılmayın su yumurtlama gunlerine evet onemli ama 1 hafta surekli deli gibi ilişkiye girip sonra tmm vakit doldu demeyin.

cano öyle diyon da biz takvime bakıyorum da 3 gün üst üste bi gün ara ver 4 gün üstüste 2 gün ara ver şeklinde yapmışız ama sanırım doğrusu 2günde bir yani 1 gün arayla dimi.
Canım sperm en az 48saat yaşarmış (en uzun 3 veya 5gün yaşayanı varmış) yumurtlama 1gün o yüzden iki güne bir en sağlıklısı... hergün şansı yükseltmek için yapılan ilişki aslında azaltıyormuş, bende bildiğim halde dün ara kanamam olunca eşimle ilişkiye girdim aslında bu kadar acele etmemek lazım...

Vallahi süper bir hikaye diğer günlerde uyku taklidi yapıyorum insan isteksizleşiyor bir müddet sonra aslında dişini sıkmak çocuk olana kadar bazı şeyleri rutine koymak lazım Hem çok acele etmeyecek hemde sık sık yapıp tüketmeyecek şekilde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…