2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

Ya cikilata krizi varsa kesn gebelik yok mu demek ki Bnm adetten bi iki gn once baslar krizler bi kac gune belli olur o halde
yok demek değil tabi ki herkeste belirtiler farklıdır ama benim genelde adetten bi hafta önce neredeyse tatlı krizim başlardı bu ay yok ... aksine acı istiyor canım.. diğer aylardan farklı olarak da göğüs uçlarım acıyo inşallah bebişimin belirtisidir..

progestan ve preseed nedir :/ ben yalnızca ovulasyn testini biliyorum onu da hiç denemedim
Canim progestan annelik hormonu eğer o düşük ise hamile kalinmiyormus.preseed ise kayganlastirici jel erkeğin siperminin hızını ve etkisini arttırıyor ilişki öncesi kullanıyorsun. Preseed ile çok hamile kalan var ilk denemede formları oku kkda var kullanıp hamile kalanlar.

bilmediğim ne çok şey varmış :O teşekkürler canım :) siz doktora gittiniz mi sorun nedir ?

merhaba,
ben yeni uyeyim ve aylardır ısrarla bu siteyi takip ediyorum. cok guzel yorumlarınız var oncelikle tum hamile kalmak isteyenlere Rabbim bir an önce o mutlulugu yasatsın. bende 5 yıllık evliyim ve 1 yıldır korunmasız ilişki yasıyorum her ay oldu olacak derken ustuınden 13 ay gecmiş, stres sıkıntı. gecen ay yumurta catlatma ignesi yapıldı sonuc husran hicbir sorunumuz yok. sadece bu ay farklı birsey yasadım bunuda size danısmak istedim benim her ay kan testim yapılıyor ve beta HCG 0.5 cıkıyordu, dun yine yapıldı ve bu defa ilk olarak 0.01 cıktı, adetime daha 1 hafta var acaba gebelik ihtimalim var mı?

bilmediğim ne çok şey varmış :O teşekkürler canım :) siz doktora gittiniz mi sorun nedir ?
Canim hiçbir sorun yok 2 buçuk yılda 2 kere hamile kaldım ama düşük yaptım. Normal yolla hamile kalabiliyorum. Sadece çok stres yaptığımı söylüyor doktorum. Ama artık söz verdim strese Hayır peki sen gittin mi doktora tahliller yapildimi bi sorun var mı ??

benim de hep o değerlerde çıkar ama erken yaptırmışsın sanki.. inşallah güzel haberler alırsın ..

biraz bekle bence canım değişebiliyor bazen..

ben 2 yıllık evliyim ve en başından beri istiyoruz doktora henüz gitmedim çünkü eşimi ikna edemiyoruuummm

biraz bekle bence canım değişebiliyor bazen..
İnanın artık uykularım kacmaya aglama nöbetleri gecirmeye basladım. ne yapacagımı bilmez bir hal aldı. adet gununumu bekleyeyim, peki bu beta hcg yi yukselten veya dusuren baska bir etken varmıdır?

canim benimde batim eylul basi. iki sans derke imi agri deferlendirmem gerkeen donemmi var detayli aciklarmisin.:)

ben 2 yıllık evliyim ve en başından beri istiyoruz doktora henüz gitmedim çünkü eşimi ikna edemiyoruuummm
2 yıl geçmiş sen dr a gtmemişssin iyi sabretmişsin valla.inş bir sıkıntı yoktur.tatlı dille halledebilirsin şahsen öyle yaptım hafif bir acitasyonla hallettimm.sıkma canını inş.bebişlerimizi yakında kucağımıza alacağız.

Canim mutlaka gidin ya bi sorun varsa ve boşuna zaman kaybediyorsaniz. Ama erkek milleti hep böyle benimde koca tutturdu bende sorun yok gitmem diye.ama sonra gitmezsen bende seni terk ederim dedim.ya bi sorun varsa bilmek en iyisi. Sonra tıpış tıpış gittik :) ama bi sorun cikmayinca sitem etti.ama içimde şüphe kalmadı hiç değilse.

İnanın artık uykularım kacmaya aglama nöbetleri gecirmeye basladım. ne yapacagımı bilmez bir hal aldı. adet gununumu bekleyeyim, peki bu beta hcg yi yukselten veya dusuren baska bir etken varmıdır?
aynı durumdayız canım çok bilgi sahibi değilim ama geç döllenme diye bişey var öyleyse eğer daha çıkmayabilir.. en azından adetini bekle belirtilerin neler ?

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza allah hakkınıda hayırlısı versin selda hayırlı haberler verirsin inşallah
ela üzüldüm inşallah gördüğün son kırmızıdır.
arkadaşlar bu çatlama iğnesine falan doktormu karar veriyor birde kontrol için testler için hangi gün gitmemiz lazım

tatlim dur sakin ol. aglama .aglatacagin tek sey sevinc goz yaslaru olsun. ne kadar dogru ama kullandigimiz antibiyotikler agri kesiciler etkiliyormus sanirim yalandan. duymustum bi ara

aslında bazen kafayı yiyecek gibi oluyorum laf anlatamıyorum adama .. acitasyonu ben de denedm o an tamam dedi ama ertesi gün salladı

yükselten hiçbirşey yok canım..sadece stres..düşünmemek lazım ama oda elimizde değil işte..geçen ay 4 kere kan verdim sabırsızlıktan..çok da üzüldüm bu ay artık bıraktım ne olacaksa olsun hayırlısııı

aynı durumdayız canım çok bilgi sahibi değilim ama geç döllenme diye bişey var öyleyse eğer daha çıkmayabilir.. en azından adetini bekle belirtilerin neler ?
sadece asırı derecede halsizlik uyku hali var birde boyle bir migde bulantısı bas donmesi gibi oluyor ama nedne oldugunu bilemiyorum. birde cok afredersiniz ama asırı gaz var. ben ki 48 saat uyutmayın uyumayan enerji dolu bir insanım bu ay bitiklerdeyim ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…