bide uyku taklidi yapıyormus, sık dişini bu yol için. yapıcak bişi yok ki ben o işten hiiiiççççç keyif alamayanlardanım o sebeple ben bile dişimi sıkıp 2 akşamda bir yapıyosam sizde yapınVallahi süper bir hikaye diğer günlerde uyku taklidi yapıyorum insan isteksizleşiyor bir müddet sonra aslında dişini sıkmak çocuk olana kadar bazı şeyleri rutine koymak lazımHem çok acele etmeyecek hemde sık sık yapıp tüketmeyecek şekilde...
bak şimdi anlatıyorum, teyzem bir saglık sorunundan dolayı eşi ile birlikte olamıyordu bir gun adetine 3 gun kala birlikte oluyor o ay adetini goruyor sonrada zaten hiç olmuyor ancak bir sonraki ay adet olmadı kadın doktora bi gittikki 5 haftalık hamile. gec dollenme dedikleri olay işte bu. bu sebeple diyorum size takılmayın su yumurtlama gunlerine evet onemli ama 1 hafta surekli deli gibi ilişkiye girip sonra tmm vakit doldu demeyin.[/QUOT
Heyecanla bekliyorum artık bat mi......
evet doğru diyosun biz de bu ay 2 günde 1 yapmaya karar verdik... 21 günde 11 keze denk geliyor.Canım sperm en az 48saat yaşarmış (en uzun 3 veya 5gün yaşayanı varmış) yumurtlama 1gün o yüzden iki güne bir en sağlıklısı... hergün şansı yükseltmek için yapılan ilişki aslında azaltıyormuş, bende bildiğim halde dün ara kanamam olunca eşimle ilişkiye girdim aslında bu kadar acele etmemek lazım...
iyi seninki uyurken dokunmuyo bizimkinin umru diilVallahi süper bir hikaye diğer günlerde uyku taklidi yapıyorum insan isteksizleşiyor bir müddet sonra aslında dişini sıkmak çocuk olana kadar bazı şeyleri rutine koymak lazımHem çok acele etmeyecek hemde sık sık yapıp tüketmeyecek şekilde...
geçmiş olsun canım ya ben hiç test kullanmadım bende bu ay bal tarçın karışımı kullanıyorum bakalımcanım hormonlar kız gibi çıktı :), hsg dede iki tüp yapısıktı film sırasında açıldı, zor bir çekim oldu ama düşüncelerm doğruymuşi tüplerimde hafif yapıskılıklar vardı. artık bu ayı 1. ayım gibi düşünücem bebiş çalışmalarında..
bu ay ov testi ile devam ettik bakalım Rabbimizden hayırlısı, bugün 16. gün çalışıcaz.. toplamda 9-11-13-14-16. günler çalışmış olucam, zaten 13. gun çift çizgi vardı.. bekliycez artıkk..
tabi yapın öyle demesi kolayya cancagızım takılmayın su yumurtlama zamanına edin tabii, keyfiniz ne zaman isterse canınız ne zaman cekerse yapın tabi. oyle kitlenmeyin yumurtlama zamanına lutfen.
diş kalmadı be kuşumbide uyku taklidi yapıyormus, sık dişini bu yol için. yapıcak bişi yok ki ben o işten hiiiiççççç keyif alamayanlardanım o sebeple ben bile dişimi sıkıp 2 akşamda bir yapıyosam sizde yapın
öyle ya yapacağız ya yapacağızkolay tabi bu yola girdi isek mecbuuuuuuurrrrrrrrrrr
al buda benden bende yaptım canım bu haftada biber yapım diyorum ama tam bilmiorum bilen varmı kızlarBende pazar günü yaptım sabah gözlerim şiş geldim işe
soy doğra pişir kavanozla vs vs vs
rüyamda işi yarım bırakmışım kahretsin hepsi mahvolacak diyordum uyandım
ben kavanoz işine hiç girmedim kızlar o sebeple bilmiyorum, ben posetleyip derin donduruya atıyorum her yıl bu yılda oyle yapıcam.al buda benden bende yaptım canım bu haftada biber yapım diyorum ama tam bilmiorum bilen varmı kızlar
ben denemedim bile. en son kayınvalidem yapmıştı hala onu yiyoruzal buda benden bende yaptım canım bu haftada biber yapım diyorum ama tam bilmiorum bilen varmı kızlar
şanslı seniiiiiiiiben denemedim bile. en son kayınvalidem yapmıştı hala onu yiyoruz
yeni fırınlayıp poşete koyuyorsun dimi canımben kavanoz işine hiç girmedim kızlar o sebeple bilmiyorum, ben posetleyip derin donduruya atıyorum her yıl bu yılda oyle yapıcam.
yalnız kv vefat ettişanslı seniiiiiiii
ayy başın sağolsun canım yayalnız kv vefat etti
sağ ol canım dostlar sağ olsunayy başın sağolsun canım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?