2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

bide uyku taklidi yapıyormus, sık dişini bu yol için. yapıcak bişi yok ki ben o işten hiiiiççççç keyif alamayanlardanım o sebeple ben bile dişimi sıkıp 2 akşamda bir yapıyosam sizde yapın

Benim de reglime 2 gün var, merak içindeyim 1 haftadır annemler bizdeydi çalışmaya ara verdik, birde doktora gitmiştim antibiyotik ve fitil kullanıyorum 1 haftadır, ama inşallah öncesi tutmuştur, bugn evlilik yıl dönümümüz hediye olarak güzel haber vermeyi çoık isterdim.

Hadi

evet doğru diyosun biz de bu ay 2 günde 1 yapmaya karar verdik... 21 günde 11 keze denk geliyor.

iyi seninki uyurken dokunmuyo bizimkinin umru diil

geçmiş olsun canım ya ben hiç test kullanmadım bende bu ay bal tarçın karışımı kullanıyorum bakalım

Bende pazar günü yaptım sabah gözlerim şiş geldim işe
soy doğra pişir kavanozla vs vs vs
rüyamda işi yarım bırakmışım kahretsin hepsi mahvolacak diyordum uyandım
al buda benden bende yaptım canım bu haftada biber yapım diyorum ama tam bilmiorum bilen varmı kızlar

al buda benden bende yaptım canım bu haftada biber yapım diyorum ama tam bilmiorum bilen varmı kızlar
ben kavanoz işine hiç girmedim kızlar o sebeple bilmiyorum, ben posetleyip derin donduruya atıyorum her yıl bu yılda oyle yapıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…