2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

bi arkadaşım yapmıştı melemenlik olanını yaa müthiş bişey gerçektennn
walla ben bıraksalar süper bi ev hanımı olurum, menemen yaptım, sadece domates yaptım, acı domates turşusu yaptım, normal tursu kurdum, yeşil fasulye yaptım, bezelyemi haziranda yaptıydım... bi tek biraz patlıcan kızartıp koyucam, kışın karnıyarık yapıyom iyi oluyor... :):):)

arkadaşım bize gelsene sen bende reçellerimi yaptım domates yaptım biraz biber yaptım ama mantı falan yapmadım

vuhuuuu bende bişeyler yapıyorum diye böbürleniyorum oturup aglıyım halime :) aferim kız sana. ben cok yogun tempoda yapamıyorum. bu arada doktorumu aradım masal, asırı şişkinlik var olucem dedim o da sakın bitki cayı fln içme carsamba zaten kontrolumuz var dedi yarın geliyim dedim hayır iğne olduk carsamba o sebeple dedi. sanırım carsamba bebiş için tahlilde yaptırcak. uffff cok gerildim. bu şişkinlikte oldurecek.

kızımda bende çok şişmiştim, gaz çıkartamamanın ne kadar kötü bir şey olduğunu o zaman anlamıştım.. Rabbim hakkında hayırlısını versin insaşallah

Benimde adetime 2 gun kaldi insallah hayirli haberler aliriz cnm.ben kan testine cesaret edemedim sen neden yaptirmadin simdiye kadar

ayyyy kulağa çok hoş geliyoo

Selamlar kızlarr :) Bende 7 aydır hamile kalmaya çabalıyorum.. 6 ay önce doktora gittim hormonlar herşey normal dedi..rahim ağzı yarası vardı onu yaktı.. Masal2010 canım okuyorum sizi sen rahim filmi çektirmiştin canım sanırım, doktordan isteyince çekiliyor mu yoksa bır sorun mu görmesi gerekiyor?

hemen hemen hepimize cekildi bu zıkkım, benim kini doktorum istedi, eger devlet hastanesine gidiyorsan bilmiyorum ancak özel ise kendin soyleyebilirsin.

biraz küçük yalan söylüyorsun, mesla ben rahşm film istediğim dra 13 aydır deniyoru olmadı artık sabırsızlandım dedim, adetlerim çok sancışlı geçiyor dedim o zaman yazdı :), özelde yaptırdım bunu ben 300 tlye anestezi olmadan hallettim. ama 1 seneden aşağı oluca istemiyorlar testi, benim kızımda da hsgden sonra hamile kalabilmiştim, bu ay bekliyoruz bakalım.. hayırlısı

bide anestezi ile mi cekiyorlar onu, ama neden? benim ki özel bi klinikte cekildi belki internette ilanlarını gormussunuzdur cdr.cevat bayrak diye o cekti. ben ne agrı ne sızı hissetmedim hiçbişi

Sağolun kızlar demek ki bende biraz yalana başvuracağım :) bu ay da regl olursam bi de film çektireyim bakayım tüplerde tıkanıklık mı varmış :)

Bat tarihi 18 eylül bugün kan tahlili verdim başka bir tahlil için gitmiştim ona da bakın dedim hazır gitmişken yarın belli olucak kan tahlili dayamadim eve gelince idrar testi yaptım negatif çıktı moralim bozuldu yine

Bence hiç moralini bozma cnm çünkü daha çok erken idrar testleri gün geçmeden doğru sonuç vermiyo kanda çıkmış olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…