bi arkadaşım yapmıştı melemenlik olanını yaa müthiş bişey gerçektennnmantıyı evet oyle yapıyorum. melemenligide soyle hafif bi kavurup yine sogutup posetlere koyup at dondurucuya
walla ben bıraksalar süper bi ev hanımı olurum, menemen yaptım, sadece domates yaptım, acı domates turşusu yaptım, normal tursu kurdum, yeşil fasulye yaptım, bezelyemi haziranda yaptıydım... bi tek biraz patlıcan kızartıp koyucam, kışın karnıyarık yapıyom iyi oluyor... :):):)bi arkadaşım yapmıştı melemenlik olanını yaa müthiş bişey gerçektennn
evet güzel oluyor hem de kolay kışın rahat benim gibi tembeller için idealbi arkadaşım yapmıştı melemenlik olanını yaa müthiş bişey gerçektennn
arkadaşım bize gelsene sen bende reçellerimi yaptım domates yaptım biraz biber yaptım ama mantı falan yapmadımwalla ben bıraksalar süper bi ev hanımı olurum, menemen yaptım, sadece domates yaptım, acı domates turşusu yaptım, normal tursu kurdum, yeşil fasulye yaptım, bezelyemi haziranda yaptıydım... bi tek biraz patlıcan kızartıp koyucam, kışın karnıyarık yapıyom iyi oluyor... :):):)
vuhuuuu bende bişeyler yapıyorum diye böbürleniyorum oturup aglıyım halime :) aferim kız sana. ben cok yogun tempoda yapamıyorum. bu arada doktorumu aradım masal, asırı şişkinlik var olucem dedim o da sakın bitki cayı fln içme carsamba zaten kontrolumuz var dedi yarın geliyim dedim hayır iğne olduk carsamba o sebeple dedi. sanırım carsamba bebiş için tahlilde yaptırcak. uffff cok gerildim. bu şişkinlikte oldurecek.walla ben bıraksalar süper bi ev hanımı olurum, menemen yaptım, sadece domates yaptım, acı domates turşusu yaptım, normal tursu kurdum, yeşil fasulye yaptım, bezelyemi haziranda yaptıydım... bi tek biraz patlıcan kızartıp koyucam, kışın karnıyarık yapıyom iyi oluyor... :):):)
kızımda bende çok şişmiştim, gaz çıkartamamanın ne kadar kötü bir şey olduğunu o zaman anlamıştım.. Rabbim hakkında hayırlısını versin insaşallahvuhuuuu bende bişeyler yapıyorum diye böbürleniyorum oturup aglıyım halime :) aferim kız sana. ben cok yogun tempoda yapamıyorum. bu arada doktorumu aradım masal, asırı şişkinlik var olucem dedim o da sakın bitki cayı fln içme carsamba zaten kontrolumuz var dedi yarın geliyim dedim hayır iğne olduk carsamba o sebeple dedi. sanırım carsamba bebiş için tahlilde yaptırcak. uffff cok gerildim. bu şişkinlikte oldurecek.
Benimde adetime 2 gun kaldi insallah hayirli haberler aliriz cnm.ben kan testine cesaret edemedim sen neden yaptirmadin simdiye kadarBenim de reglime 2 gün var, merak içindeyim 1 haftadır annemler bizdeydi çalışmaya ara verdik, birde doktora gitmiştim antibiyotik ve fitil kullanıyorum 1 haftadır, ama inşallah öncesi tutmuştur, bugn evlilik yıl dönümümüz hediye olarak güzel haber vermeyi çoık isterdim.
ayyyy kulağa çok hoş geliyoowalla ben bıraksalar süper bi ev hanımı olurum, menemen yaptım, sadece domates yaptım, acı domates turşusu yaptım, normal tursu kurdum, yeşil fasulye yaptım, bezelyemi haziranda yaptıydım... bi tek biraz patlıcan kızartıp koyucam, kışın karnıyarık yapıyom iyi oluyor... :):):)
inşallah oyledir, vardır da onun şişkinliğidir.kızımda bende çok şişmiştim, gaz çıkartamamanın ne kadar kötü bir şey olduğunu o zaman anlamıştım.. Rabbim hakkında hayırlısını versin insaşallah
hemen hemen hepimize cekildi bu zıkkım, benim kini doktorum istedi, eger devlet hastanesine gidiyorsan bilmiyorum ancak özel ise kendin soyleyebilirsin.Selamlar kızlarr :) Bende 7 aydır hamile kalmaya çabalıyorum.. 6 ay önce doktora gittim hormonlar herşey normal dedi..rahim ağzı yarası vardı onu yaktı.. Masal2010 canım okuyorum sizi sen rahim filmi çektirmiştin canım sanırım, doktordan isteyince çekiliyor mu yoksa bır sorun mu görmesi gerekiyor?
biraz küçük yalan söylüyorsun, mesla ben rahşm film istediğim dra 13 aydır deniyoru olmadı artık sabırsızlandım dedim, adetlerim çok sancışlı geçiyor dedim o zaman yazdı :), özelde yaptırdım bunu ben 300 tlye anestezi olmadan hallettim. ama 1 seneden aşağı oluca istemiyorlar testi, benim kızımda da hsgden sonra hamile kalabilmiştim, bu ay bekliyoruz bakalım.. hayırlısıSelamlar kızlarr :) Bende 7 aydır hamile kalmaya çabalıyorum.. 6 ay önce doktora gittim hormonlar herşey normal dedi..rahim ağzı yarası vardı onu yaktı.. Masal2010 canım okuyorum sizi sen rahim filmi çektirmiştin canım sanırım, doktordan isteyince çekiliyor mu yoksa bır sorun mu görmesi gerekiyor?
bide anestezi ile mi cekiyorlar onu, ama neden? benim ki özel bi klinikte cekildi belki internette ilanlarını gormussunuzdur cdr.cevat bayrak diye o cekti. ben ne agrı ne sızı hissetmedim hiçbişibiraz küçük yalan söylüyorsun, mesla ben rahşm film istediğim dra 13 aydır deniyoru olmadı artık sabırsızlandım dedim, adetlerim çok sancışlı geçiyor dedim o zaman yazdı :), özelde yaptırdım bunu ben 300 tlye anestezi olmadan hallettim. ama 1 seneden aşağı oluca istemiyorlar testi, benim kızımda da hsgden sonra hamile kalabilmiştim, bu ay bekliyoruz bakalım.. hayırlısı
ulan 6 da mesaiyi bitiriyorlar bide bır bır ediyorlar.hadi iyi akşamlar kızlarrr masal kaçar
Bence hiç moralini bozma cnm çünkü daha çok erken idrar testleri gün geçmeden doğru sonuç vermiyo kanda çıkmış olabilirBat tarihi 18 eylül bugün kan tahlili verdim başka bir tahlil için gitmiştim ona da bakın dedim hazır gitmişken yarın belli olucak kan tahlili dayamadim eve gelince idrar testi yaptım negatif çıktı moralim bozuldu yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?