2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

al buda benden bende yaptım canım bu haftada biber yapım diyorum ama tam bilmiorum bilen varmı kızlar
Domates ve biberler iyice yıkandıktan sonra küçük küçük doğranır,
Bir tencerede kaynatılır. Kaynadıktan sonra altı kısıtlarsak 15 dakika daha kaynatmaya devam edilir.
Altı söndürüldükten sonra kaya tuzu ilave edilir. 5 kiloluk tencereye yaklaşık iki dolu kaşık. Karıştırılır
Hiç vakit kaybetmeden sıcak sıcak kavanozlara doldurulur, kapağı sıkıca kapatılır ve kavanoz ters çevirilerek soğumaya bırakılır.
Bu tarifi domates veya biber yaparken de aynı şekilde uygulayabilirsin canım.

bide anestezi ile mi cekiyorlar onu, ama neden? benim ki özel bi klinikte cekildi belki internette ilanlarını gormussunuzdur cdr.cevat bayrak diye o cekti. ben ne agrı ne sızı hissetmedim hiçbişi
Ben de bugün doktoruma gittim. Yine klomene başladık. Benim yumurtalarım hızlı büyüdüğü için 2 taneden 1 e indirdi ilaç dozunu. Rahim filmi çektirmek istediğimi söyledim. (Bu 3. klomen kullanışım aralıklarla)
Daha çok erken doğru düzgün tedavi olmamışsın, bu ay da deneyelim olmasa önümüzdeki ay çekeriz dedi. Ben de anestezili çektirmeyi düşünüyorum. Ağrıya hiç dayanıklı değilim ve korkuyorum

bend dün akşam adet oldun hanımlarr hayırlısı bakalımm....

Hanınlar bat yarın laakiin sol kasığım gerim gerim geriliyo ne iş vee diğer regllerime 5-6 gün kala akıntı olmazdı. Lakin 1 gün kalmış şurda beyaz akıntı var. Bu durumlardan anlayan varsa bana bii çaareee

ben denemedim bile. en son kayınvalidem yapmıştı hala onu yiyoruz
Canım benimde kayinvalidem yapmıştı ama nereye kadar yaşlı kadın bu kez kendim yapayım dedim inşallah olmuştur fasulye, biber vs koydum bakalım nasıl olacak....Bu arada Başını sağolsun

Yorum yok hayale kapilmak yok mantikli hareket ediyoruz ve regl üzerinden birkaçını gün geçmesini bekliyoruz nefes al nefes ver veeee Sakın ol.

Bugun doktora gittim cok sukur kan degerm yuksek ckti iki haftaya yibe gitcm igneye baslatti doktrum 9 ay boyunca igne olcam

Benimde bugün bat a 6 gün var..hiç umudum yok ama yine de kafamdaki soru işaretinden kurtulup reglimi ve sonrasını rahat gecireyim diye aldigim etken gebelik testlerinden (laboquick) yapım dedim test hatalı cikti sinir oldum simdi yarin sabah yine denicem..bu ay biz calisamadik fazla 10 11 14 15 oldu.genelde 12.gun yumurtlama oluyor o yuzden vv sanrim ekim olarak devam edicem..

Canım benimde kayinvalidem yapmıştı ama nereye kadar yaşlı kadın bu kez kendim yapayım dedim inşallah olmuştur fasulye, biber vs koydum bakalım nasıl olacak....Bu arada Başını sağolsun
sag ol canim sorma cok yeni daha

Bugun doktora gittim cok sukur kan degerm yuksek ckti iki haftaya yibe gitcm igneye baslatti doktrum 9 ay boyunca igne olcam
ne iğnesi canım, progesteron ise 5-6 ayın dolunca kesiyorlar, 5,5 ay vuruldum ben.. ama kan sulandırıcı iğnelerse gebelik boyudur..

Selam ben de bugun hamile olduğumu öğrendim beş haftalik tahmin etsem de beklemiyordum üç gün adetim gecikince test yaptım ve çıktı allah herkese nasip etsin insallah
saol cnm inşallah bizede nasip eder rabbim.. ne kadar zamandır düşünüyodunuz farklı bişe uyguladınmı biraz bahsedermisin ? :)

Gozunaydin canım. Allah sağlıkla kucagina almayi nasip etsin, bizlere de tattirsin o duyguyu :) iğneler icin sıkma canını. Ablam da 9ay boyunca kullandi kan sulandiricilari, sonunda tatlı mi tatlı bir oglu oldu:)

Hanımmlarrr bugün büyük gün lakin bende tıkyok. Üstelik bazal ısımı ölçtüm düşmemiş. Normalde iki gün önce düşerdi çokk heyecanlıyımmmm dua edin bende bebiş istiyom

herkeze gunaydın,
umarım hepiniz için umutlu bir gun olur. içimde ki ses bnm için bu ayında yalan olacagını soyluyor o sebeple dun akşam spor salonu üyeliğimi yenilemek için salona gittim, madem olmayacak bari su aldıgım kilolardan kurtulayım dedim. boyle bişi yapmayıp bekledikce daha cok kafama takılıyor. normal hayata devam diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…