Domates ve biberler iyice yıkandıktan sonra küçük küçük doğranır,al buda benden bende yaptım canım bu haftada biber yapım diyorum ama tam bilmiorum bilen varmı kızlar
Ben de bugün doktoruma gittim. Yine klomene başladık. Benim yumurtalarım hızlı büyüdüğü için 2 taneden 1 e indirdi ilaç dozunu. Rahim filmi çektirmek istediğimi söyledim. (Bu 3. klomen kullanışım aralıklarla)bide anestezi ile mi cekiyorlar onu, ama neden? benim ki özel bi klinikte cekildi belki internette ilanlarını gormussunuzdur cdr.cevat bayrak diye o cekti. ben ne agrı ne sızı hissetmedim hiçbişi
Canım benimde kayinvalidem yapmıştı ama nereye kadar yaşlı kadın bu kez kendim yapayım dedim inşallah olmuştur fasulye, biber vs koydum bakalım nasıl olacak....Bu arada Başını sağolsunben denemedim bile. en son kayınvalidem yapmıştı hala onu yiyoruz
Yorum yok hayale kapilmak yok mantikli hareket ediyoruz ve regl üzerinden birkaçını gün geçmesini bekliyoruz nefes al nefes ver veeee Sakın ol.Hanınlar bat yarın laakiin sol kasığım gerim gerim geriliyo ne işvee diğer regllerime 5-6 gün kala akıntı olmazdı. Lakin 1 gün kalmış şurda beyaz akıntı var. Bu durumlardan anlayan varsa bana bii çaareee
sag ol canim sorma cok yeni dahaCanım benimde kayinvalidem yapmıştı ama nereye kadar yaşlı kadın bu kez kendim yapayım dedim inşallah olmuştur fasulye, biber vs koydum bakalım nasıl olacak....Bu arada Başını sağolsun
evdeki mesayiye koşuyoruz ciciimmmm.. naberrr,hadi iyi akşamlar kızlarrr masal kaçar
ne iğnesi canım, progesteron ise 5-6 ayın dolunca kesiyorlar, 5,5 ay vuruldum ben.. ama kan sulandırıcı iğnelerse gebelik boyudur..Bugun doktora gittim cok sukur kan degerm yuksek ckti iki haftaya yibe gitcm igneye baslatti doktrum 9 ay boyunca igne olcam
saol cnm inşallah bizede nasip eder rabbim.. ne kadar zamandır düşünüyodunuz farklı bişe uyguladınmı biraz bahsedermisin ? :)Selam ben de bugun hamile olduğumu öğrendim beş haftalik tahmin etsem de beklemiyordum üç gün adetim gecikince test yaptım ve çıktı allah herkese nasip etsin insallah
Azıcık hayal kursamYorum yok hayale kapilmak yok mantikli hareket ediyoruz ve regl üzerinden birkaçını gün geçmesini bekliyoruz nefes al nefes ver veeee Sakın ol.
Kan sulandirici canimne iğnesi canım, progesteron ise 5-6 ayın dolunca kesiyorlar, 5,5 ay vuruldum ben.. ama kan sulandırıcı iğnelerse gebelik boyudur..
Gozunaydin canım. Allah sağlıkla kucagina almayi nasip etsin, bizlere de tattirsin o duyguyu :) iğneler icin sıkma canını. Ablam da 9ay boyunca kullandi kan sulandiricilari, sonunda tatlı mi tatlı bir oglu oldu:)Bugun doktora gittim cok sukur kan degerm yuksek ckti iki haftaya yibe gitcm igneye baslatti doktrum 9 ay boyunca igne olcam
Ay hafi canm insallaaahcok hycanliiHanımmlarrr bugün büyük gün lakin bende tıkyok. Üstelik bazal ısımı ölçtüm düşmemiş. Normalde iki gün önce düşerdi çokk heyecanlıyımmmm dua edin bende bebiş istiyom
Tamam ama azıcık abartmaAzıcık hayal kursam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?