saol cnm inşallah bizede nasip eder rabbim.. ne kadar zamandır düşünüyodunuz farklı bişe uyguladınmı biraz bahsedermisin ? :)
pozisyon degişikliği ?? ne yaptınız?Inşallah nasip etsin canım benim allah kimseye aratmasin biz üç aydır düşünüyorduk. Bide oğlum var benim on aylık o biraz zor olmuştu bu da ole olur diye düşündük ama hemen oldu çok şükür allahima oğlum da özel bir şey olarak yumurtlama günü iki günde bir ilişki ve pozisyon değişikliği yapmıştık en son ole kavuşmuştuk bebegimizi. Inşallah en kisa zaman da sizinde dileklerini yerine gelir tüm kalbimle dua ettim
Sen benden önce yazmışsınpozisyon degişikliği ?? ne yaptınız?
adamın basına ne gelirse ya meraktan ya meraktan diye bosuna demiyorlar :):)Sen benden önce yazmışsın
Kızlar varsa başka yöntemi söyleyin yaa bende merak ettim :)adamın basına ne gelirse ya meraktan ya meraktan diye bosuna demiyorlar :):)kendimiz kasındık suanda
Kaşındık maşındık vallahi merakla bekliyorum ne yazılacağını yalan değil, çabamız yüce ve güzel bir sonuç içindir, başka düşüncemizadamın basına ne gelirse ya meraktan ya meraktan diye bosuna demiyorlar :):)kendimiz kasındık suanda
Vallahi bizde bekliyoruz arkadaşımKızlar varsa başka yöntemi söyleyin yaa bende merak ettim :)
bıraktı bombayı gitti ege :):)Vallahi bizde bekliyoruz arkadaşım
Evet pozosyon gercekten onemli cinsellik olarak bakmayin rahmin durusu rahimagzinin pozisyonu fala spermlerin iceriye girisinde cok etkiliKaşındık maşındık vallahi merakla bekliyorum ne yazılacağını yalan değil, çabamız yüce ve güzel bir sonuç içindir, başka düşüncemizyoktur evet bekliyorum...
Teşekkür ederim arkadaşımDomates ve biberler iyice yıkandıktan sonra küçük küçük doğranır,
Bir tencerede kaynatılır. Kaynadıktan sonra altı kısıtlarsak 15 dakika daha kaynatmaya devam edilir.
Altı söndürüldükten sonra kaya tuzu ilave edilir. 5 kiloluk tencereye yaklaşık iki dolu kaşık. Karıştırılır
Hiç vakit kaybetmeden sıcak sıcak kavanozlara doldurulur, kapağı sıkıca kapatılır ve kavanoz ters çevirilerek soğumaya bırakılır.
Bu tarifi domates veya biber yaparken de aynı şekilde uygulayabilirsin canım.
inşallah bu güzel haberin belirtileridir canımHanınlar bat yarın laakiin sol kasığım gerim gerim geriliyo ne işvee diğer regllerime 5-6 gün kala akıntı olmazdı. Lakin 1 gün kalmış şurda beyaz akıntı var. Bu durumlardan anlayan varsa bana bii çaareee
hayırlı olsun allah tamamına erdirsinSelam ben de bugun hamile olduğumu öğrendim beş haftalik tahmin etsem de beklemiyordum üç gün adetim gecikince test yaptım ve çıktı allah herkese nasip etsin insallah
Amin çok teşekkürler allah herkese sağlıkla versin insallahhayırlı olsun allah tamamına erdirsin
Canım benim rahim biraz eğikmis ayıptır söylemesi ole ben altta hiç olmadı sonra yani nasıl desem bole domaldimpozisyon degişikliği ?? ne yaptınız?
Yok yok canım een yazmaya çalıştım bu türlü yazamadim yani ole değişik abartı bişi degil ama denemek lazım valla o ay biz hep ole yaptık tuttubıraktı bombayı gitti ege :):)
hayırlı olsun canım..tez zamanda kucağına alırsın inşş.Amin çok teşekkürler allah herkese sağlıkla versin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?