2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

saol cnm inşallah bizede nasip eder rabbim.. ne kadar zamandır düşünüyodunuz farklı bişe uyguladınmı biraz bahsedermisin ? :)

Inşallah nasip etsin canım benim allah kimseye aratmasin biz üç aydır düşünüyorduk. Bide oğlum var benim on aylık o biraz zor olmuştu bu da ole olur diye düşündük ama hemen oldu çok şükür allahima oğlum da özel bir şey olarak yumurtlama günü iki günde bir ilişki ve pozisyon değişikliği yapmıştık en son ole kavuşmuştuk bebegimizi. Inşallah en kisa zaman da sizinde dileklerini yerine gelir tüm kalbimle dua ettim

pozisyon degişikliği ?? ne yaptınız?

adamın basına ne gelirse ya meraktan ya meraktan diye bosuna demiyorlar :):) kendimiz kasındık suanda
Kaşındık maşındık vallahi merakla bekliyorum ne yazılacağını yalan değil, çabamız yüce ve güzel bir sonuç içindir, başka düşüncemiz yoktur evet bekliyorum...

günaydın kızlarr..anam sabah sabah pozisyon arayışına girmişini hayırdır....

Kaşındık maşındık vallahi merakla bekliyorum ne yazılacağını yalan değil, çabamız yüce ve güzel bir sonuç içindir, başka düşüncemiz yoktur evet bekliyorum...
Evet pozosyon gercekten onemli cinsellik olarak bakmayin rahmin durusu rahimagzinin pozisyonu fala spermlerin iceriye girisinde cok etkili

Teşekkür ederim arkadaşım

Kan tahlili sonucu çıktı hamilelik yok bat tarihim 18 eylül henüz kırmızılar gelmedi ama sonucu erken öğrendim artık bidahaki aya umutlar :/

kızlarr cevabınızı aldımışınızdır umarımmm..sizde deneyin bakalım nolcakkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…