2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

Yok yok canım een yazmaya çalıştım bu türlü yazamadim yani ole değişik abartı bişi degil ama denemek lazım valla o ay biz hep ole yaptık tuttu
Bu arada allahm sag salim kucagina almayi nasip etsn bebegini Hayirli olsn canm

Canım benim rahim biraz eğikmis ayıptır söylemesi ole ben altta hiç olmadı sonra yani nasıl desem bole domaldim ve o ay hamile kaldım yani denemekten bişi olmaz
Canım canım canım şu anda bizim iyiliğimiz için bunları da anlattın ya! artık kıyamam ben sana , haklısın ama koptum yahu yok anam bugün kendime gelemem severim seni yavBen sizleri çok seviyorum canlarım yaaaa

Tamam güldük eğlendik akşama çocuk aşkına deneyelim bakalım

Gozunaydin canım. Allah sağlıkla kucagina almayi nasip etsin, bizlere de tattirsin o duyguyu :) iğneler icin sıkma canını. Ablam da 9ay boyunca kullandi kan sulandiricilari, sonunda tatlı mi tatlı bir oglu oldu:)
Igneden oldum olasi korkarim simdi kndime nasik yapcm bilmiyom ama olsn yeterki tutunsn

Cocuk icn zevkimi feda wdicem demek
Bu

sen dene canım ben bugün tatilim

hamiş nasıl gidiyor gül sen gül
gidiyoo işteee..dahalık bişe anlamadımmm bakalım hayrlısı teyzesii..cuma günü görmeye gidecem...okadar..size gelince sabah sabah iyi güldüm valla..pozisyon tartışmaya başlamışınızz..güldüm işte bian gözümde canlandı daa

hep iyi gider inşallah canım ya napak canım umut fakirin ekmeğiymiş bende gülüyorumda ofiste olmuyo vallahi şefim enson bu kadın kafayı yedi diyecek

hep iyi gider inşallah canım ya napak canım umut fakirin ekmeğiymiş bende gülüyorumda ofiste olmuyo vallahi şefim enson bu kadın kafayı yedi diyecek
aynenn hepimizin hakkında hayırlısı rabbim gönlümüze göre versin....hep dua ediyorum inanın..ama umut olduğu sürece sırtımız yere gelmez olmaması için bir neden yok...herşey kafada bitiyoo..:)

aynenn hepimizin hakkında hayırlısı rabbim gönlümüze göre versin....hep dua ediyorum inanın..ama umut olduğu sürece sırtımız yere gelmez olmaması için bir neden yok...herşey kafada bitiyoo..:)
Evet canım benim dua et sen karnında melek taşıyorsun Güzel Allah'ım seni duyar, umut ve neşe eksik olmasın rahat olalım streese gerek yok ve yine bugün çok eğlendim ya!

Valla canım benim inan ki bebis için moral de önemli oh bence bu moral buketin ve taktikle güzel sonuçlar olur :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…