hayırlısı olsun güzelim...bekle bakalım nolur nolmaz iyi düşünelim iyi olsunn....Kan tahlili sonucu çıktı hamilelik yok bat tarihim 18 eylül henüz kırmızılar gelmedi ama sonucu erken öğrendim artık bidahaki aya umutlar :/
Amin canım hepimizin insallahhayırlı olsun canım..tez zamanda kucağına alırsın inşş.
Canm o rahim egtiligi nasil anlasilio pekiYok yok canım een yazmaya çalıştım bu türlü yazamadim yani ole değişik abartı bişi degil ama denemek lazım valla o ay biz hep ole yaptık tuttu
Bu arada allahm sag salim kucagina almayi nasip etsn bebeginiYok yok canım een yazmaya çalıştım bu türlü yazamadim yani ole değişik abartı bişi degil ama denemek lazım valla o ay biz hep ole yaptık tuttu
hamiş nasıl gidiyor gül sen gülkızlarr cevabınızı aldımışınızdır umarımmm..sizde deneyin bakalım nolcakkk
Canım canım canım şu anda bizim iyiliğimiz için bunları da anlattın ya! artık kıyamam ben sana , haklısın ama koptum yahu yok anam bugün kendime gelemem severim seni yavCanım benim rahim biraz eğikmis ayıptır söylemesi ole ben altta hiç olmadı sonra yani nasıl desem bole domaldimve o ay hamile kaldım yani denemekten bişi olmaz
Igneden oldum olasi korkarim simdi kndime nasik yapcm bilmiyom ama olsn yeterki tutunsnGozunaydin canım. Allah sağlıkla kucagina almayi nasip etsin, bizlere de tattirsin o duyguyu :) iğneler icin sıkma canını. Ablam da 9ay boyunca kullandi kan sulandiricilari, sonunda tatlı mi tatlı bir oglu oldu:)
Cocuk icn zevkimi feda wdicem demekCanım canım canım şu anda bizim iyiliğimiz için bunları da anlattın ya! artık kıyamam ben sana , haklısın ama koptum yahu yok anam bugün kendime gelemem severim seni yavBen sizleri çok seviyorum canlarım yaaaa
Tamam güldük eğlendik akşama çocuk aşkınadeneyelim bakalım
sen dene canım ben bugün tatilimCanım canım canım şu anda bizim iyiliğimiz için bunları da anlattın ya! artık kıyamam ben sana , haklısın ama koptum yahu yok anam bugün kendime gelemem severim seni yavBen sizleri çok seviyorum canlarım yaaaa
gidiyoo işteee..dahalık bişe anlamadımmm bakalım hayrlısı teyzesii..cuma günü görmeye gidecem...okadar..size gelince sabah sabah iyi güldüm valla..pozisyon tartışmaya başlamışınızz..güldüm işte bian gözümde canlandı daahamiş nasıl gidiyor gül sen gül
Aldık canım almaz mıyız ,aldık koyduk kenara hatta düşündük taşındık ta akşama plan bile yapıyoruz KADERRRRRkızlarr cevabınızı aldımışınızdır umarımmm..sizde deneyin bakalım nolcakkk
hep iyi gider inşallah canım ya napak canım umut fakirin ekmeğiymiş bende gülüyorumda ofiste olmuyo vallahi şefim enson bu kadın kafayı yedi diyecekgidiyoo işteee..dahalık bişe anlamadımmm bakalım hayrlısı teyzesii..cuma günü görmeye gidecem...okadar..size gelince sabah sabah iyi güldüm valla..pozisyon tartışmaya başlamışınızz..güldüm işte bian gözümde canlandı daa
kader elbet bizede gülecek canım vallahi maskara olduk çıktık ortayaAldık canım almaz mıyız ,aldık koyduk kenara hatta düşündük taşındık ta akşama plan bile yapıyoruz KADERRRRR
Tamam mecbur deneyeceğiz...sen dene canım ben bugün tatilim
aynenn hepimizin hakkında hayırlısı rabbim gönlümüze göre versin....hep dua ediyorum inanın..ama umut olduğu sürece sırtımız yere gelmez olmaması için bir neden yok...herşey kafada bitiyoo..:)hep iyi gider inşallah canım ya napak canım umut fakirin ekmeğiymiş bende gülüyorumda ofiste olmuyo vallahi şefim enson bu kadın kafayı yedi diyecek
kafada bitiyorda orda kırk tane tilki dolaşınca olmuyor işteaynenn hepimizin hakkında hayırlısı rabbim gönlümüze göre versin....hep dua ediyorum inanın..ama umut olduğu sürece sırtımız yere gelmez olmaması için bir neden yok...herşey kafada bitiyoo..:)
Canımıniçi ne yapacaksın? Arkadaşım kıyamamış açık açık anlatmış şimdi ben yok mu diyeyim... Mecbur deneyeceğim sonra bu da aklıma takılırkader elbet bizede gülecek canım vallahi maskara olduk çıktık ortaya
Evet canım benim dua et sen karnında melek taşıyorsun Güzel Allah'ım seni duyar, umut ve neşe eksik olmasın rahat olalım streese gerek yok ve yine bugün çok eğlendim ya!aynenn hepimizin hakkında hayırlısı rabbim gönlümüze göre versin....hep dua ediyorum inanın..ama umut olduğu sürece sırtımız yere gelmez olmaması için bir neden yok...herşey kafada bitiyoo..:)
Valla canım benim inan ki bebis için moral de önemli oh bence bu moral buketin ve taktikle güzel sonuçlar olur :) :)Canım canım canım şu anda bizim iyiliğimiz için bunları da anlattın ya! artık kıyamam ben sana , haklısın ama koptum yahu yok anam bugün kendime gelemem severim seni yavBen sizleri çok seviyorum canlarım yaaaa
tebrik ederim canım darısı başımızaSelam ben de bugun hamile olduğumu öğrendim beş haftalik tahmin etsem de beklemiyordum üç gün adetim gecikince test yaptım ve çıktı allah herkese nasip etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?