2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

terkederim mi dedin ben öyle desem kalpten gider benimki.. kaçıncı ayda gittiniz canım ?

doktorum ilişki esnasında bile dusunme diyor elimde degil ki. ben 1 yıldır bunun savasını veriyorum

adetten sonra 14.gün falan yapılıyo ama vajinal muayeneyle saptyo dr laryumurtalar 20 mm civarına geldiğind verio iğneyi ondan onra çalış var :)

adetle hamilelik belirtileri çok benziyor maalesef.. benim adetten önce de halsizliğim olur bel çok olmasa da sırt ağrısı çok çekerim.. bu ay tek ümitlendiğim göğsümün acıması

merhaba, oncelikle iyi dileklerin için teşekkür ederim.
ben 9 ay korunmasız ilişkiden sonra tabii surekli doktor kontrolundeydim, once adet sonrası bana klomen kullandırttı 5 gun bitiminde tekrar gittim b,r kan testi yapıldı LHG di sanırım yumurtanın kendi kendine catlama olasılıgına bakıyor dusuk cıkıncada iğneyi verdi aldık. bir gun sonra sabah erkenden vur dedi. karnımdan yaptım. ve 36 saat sonra mutlak ilişki dedi onuda yaptım ama sonuc husran oldu. kimyasal gebelik yasamısım. degelerim adetimle birlikte dustu zaten.

adetle hamilelik belirtileri çok benziyor maalesef.. benim adetten önce de halsizliğim olur bel çok olmasa da sırt ağrısı çok çekerim.. bu ay tek ümitlendiğim göğsümün acıması
oyle ama benim boyle bir bas donmesi gigi olmazdı oylede degil sanki cuval gibi yıgılasım geliyor.

benim bi arkadaşım da senin gibi klomen kullandı sonrasında karnından iğne vurdu kendine .. sonunda üçüz bebişleri olduuuu :) inşallah rabbim gönlüne göre verir...

benim bi arkadaşım da senin gibi klomen kullandı sonrasında karnından iğne vurdu kendine .. sonunda üçüz bebişleri olduuuu :) inşallah rabbim gönlüne göre verir...
ucuz mu masallah :) Allah bagıslasın. ben saglıklı sıhhatli hayırlı zamanda bir tanesine razıyım.

ah ahh şu klomen var yaa...bende bu ay kullandım..5 gün 5 tane yumurtam oldu çoğul gebelik olabileceğini söyledi dr.um 4 tane si tam kıvamında anlayacağınız stresten ölüyorum 7 eylülü beklivez mecbur hakkımızda hayırlısı...

ucuz mu masallah :) Allah bagıslasın. ben saglıklı sıhhatli hayırlı zamanda bir tanesine razıyım.
ben de hep öyle dua ederim canım.. sağlıklı sıhhatli her şeyi tam olsun da hayırlı zamanını rabbim biliyor ..

4 yumurtaaa :) inşallah bebiş haberlerini alırız canım ... ama süren çok uzunmuş allah sabır versin :)

ya boyle denilince cok strese giriyorum bende mi var acaba bi tuhaflık bende niye etki etmiyor ki bu salak ilaclar.
fundacım insallah gonkunden geceni biliyor Rabbim benimde tum dualarım seninle olucak.

4 yumurtaaa :) inşallah bebiş haberlerini alırız canım ... ama süren çok uzunmuş allah sabır versin :)
evet zaman uzun çatlatma iğnesi yapmadı..şansı düşürelim die..bakalım artık kaçı tutacak yada tutmayacak hayırlısıı..

ya boyle denilince cok strese giriyorum bende mi var acaba bi tuhaflık bende niye etki etmiyor ki bu salak ilaclar.
fundacım insallah gonkunden geceni biliyor Rabbim benimde tum dualarım seninle olucak.
kişiden kişiye değişebilir canını sıkma .. stres en büyük düşmanımız zaten biliyosun

kizlarrrrrr show tv de ender sarac vardi simdi izlesim.

erkeklere badem findik fistik krmizi et ozellikle domates suyu kirmizi pul biber incir muhakkak ve hurma oneriyor. bunlar sperm kalitesini arttiriyormus. bide gunde 3 bardak buzlu mate cayi icin dio erkekler icin. bide safran oneriyor.

bide dediki afedersiniz testisleri sicaktan koruyun serin tutun ve cep telefonunu cebinizde bulundurmayin boylelukle kaliteli tohumlar atacaksiniz diyo.

klomeni ilk defa kullandım canım..bende etkisi böyle oldu dr da beklemiyordu şaşırdı...beklemedeyim çok fazla ümide kapılmakta istemiyorum hayırlısı güzel haber alırsam paylaşıcam sizinle..inş eylül ayında hepimiz hamiş oluruzzz...

maşallah bebek yapamıyoruz ama heriflere bebek gibi mi bakacakmışız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…