- 26 Ağustos 2014
- 1.792
- 2.491
- 108
Canim mutlaka gidin ya bi sorun varsa ve boşuna zaman kaybediyorsaniz. Ama erkek milleti hep böyle benimde koca tutturdu bende sorun yok gitmem diye.ama sonra gitmezsen bende seni terk ederim dedim.ya bi sorun varsa bilmek en iyisi. Sonra tıpış tıpış gittik :) ama bi sorun cikmayinca sitem etti.ama içimde şüphe kalmadı hiç değilse.
doktorum ilişki esnasında bile dusunme diyor elimde degil ki. ben 1 yıldır bunun savasını veriyorumyükselten hiçbirşey yok canım..sadece stres..düşünmemek lazım ama oda elimizde değil işte..geçen ay 4 kere kan verdim sabırsızlıktan..çok da üzüldüm bu ay artık bıraktım ne olacaksa olsun hayırlısııı
adetten sonra 14.gün falan yapılıyo ama vajinal muayeneyle saptyo dr laryumurtalar 20 mm civarına geldiğind verio iğneyi ondan onra çalış var :)yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza allah hakkınıda hayırlısı versin selda hayırlı haberler verirsin inşallah
ela üzüldüm inşallah gördüğün son kırmızıdır.
arkadaşlar bu çatlama iğnesine falan doktormu karar veriyor birde kontrol için testler için hangi gün gitmemiz lazım
adetle hamilelik belirtileri çok benziyor maalesef.. benim adetten önce de halsizliğim olur bel çok olmasa da sırt ağrısı çok çekerim.. bu ay tek ümitlendiğim göğsümün acımasısadece asırı derecede halsizlik uyku hali var birde boyle bir migde bulantısı bas donmesi gibi oluyor ama nedne oldugunu bilemiyorum. birde cok afredersiniz ama asırı gaz var. ben ki 48 saat uyutmayın uyumayan enerji dolu bir insanım bu ay bitiklerdeyim ama.
ben artık oyuna dönüştürdümn valla yapacak bişe yok görev psikolojisine girdikmi olmuyooo...doktorum ilişki esnasında bile dusunme diyor elimde degil ki. ben 1 yıldır bunun savasını veriyorum
merhaba, oncelikle iyi dileklerin için teşekkür ederim.yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza allah hakkınıda hayırlısı versin selda hayırlı haberler verirsin inşallah
ela üzüldüm inşallah gördüğün son kırmızıdır.
arkadaşlar bu çatlama iğnesine falan doktormu karar veriyor birde kontrol için testler için hangi gün gitmemiz lazım
oyunda oynasam olmuyor, bitiminde hemen aman belime yastık koyalım dur az daha yatmam lazım aman ben boyle uyuyayım derken eee adamada gına geliyor.ben artık oyuna dönüştürdümn valla yapacak bişe yok görev psikolojisine girdikmi olmuyooo...
oyle ama benim boyle bir bas donmesi gigi olmazdı oylede degil sanki cuval gibi yıgılasım geliyor.adetle hamilelik belirtileri çok benziyor maalesef.. benim adetten önce de halsizliğim olur bel çok olmasa da sırt ağrısı çok çekerim.. bu ay tek ümitlendiğim göğsümün acıması
benim bi arkadaşım da senin gibi klomen kullandı sonrasında karnından iğne vurdu kendine .. sonunda üçüz bebişleri olduuuu :) inşallah rabbim gönlüne göre verir...merhaba, oncelikle iyi dileklerin için teşekkür ederim.
ben 9 ay korunmasız ilişkiden sonra tabii surekli doktor kontrolundeydim, once adet sonrası bana klomen kullandırttı 5 gun bitiminde tekrar gittim b,r kan testi yapıldı LHG di sanırım yumurtanın kendi kendine catlama olasılıgına bakıyor dusuk cıkıncada iğneyi verdi aldık. bir gun sonra sabah erkenden vur dedi. karnımdan yaptım. ve 36 saat sonra mutlak ilişki dedi onuda yaptım ama sonuc husran oldu. kimyasal gebelik yasamısım. degelerim adetimle birlikte dustu zaten.
ucuz mu masallah :) Allah bagıslasın. ben saglıklı sıhhatli hayırlı zamanda bir tanesine razıyım.benim bi arkadaşım da senin gibi klomen kullandı sonrasında karnından iğne vurdu kendine .. sonunda üçüz bebişleri olduuuu :) inşallah rabbim gönlüne göre verir...
ah ahh şu klomen var yaa...bende bu ay kullandım..5 gün 5 tane yumurtam oldu çoğul gebelik olabileceğini söyledi dr.um 4 tane si tam kıvamında anlayacağınız stresten ölüyorum 7 eylülü beklivez mecbur hakkımızda hayırlısı...benim bi arkadaşım da senin gibi klomen kullandı sonrasında karnından iğne vurdu kendine .. sonunda üçüz bebişleri olduuuu :) inşallah rabbim gönlüne göre verir...
ben de hep öyle dua ederim canım.. sağlıklı sıhhatli her şeyi tam olsun da hayırlı zamanını rabbim biliyor ..ucuz mu masallah :) Allah bagıslasın. ben saglıklı sıhhatli hayırlı zamanda bir tanesine razıyım.
4 yumurtaaa :) inşallah bebiş haberlerini alırız canım ... ama süren çok uzunmuş allah sabır versin :)ah ahh şu klomen var yaa...bende bu ay kullandım..5 gün 5 tane yumurtam oldu çoğul gebelik olabileceğini söyledi dr.um 4 tane si tam kıvamında anlayacağınız stresten ölüyorum 7 eylülü beklivez mecbur hakkımızda hayırlısı...
ya boyle denilince cok strese giriyorum bende mi var acaba bi tuhaflık bende niye etki etmiyor ki bu salak ilaclar.ah ahh şu klomen var yaa...bende bu ay kullandım..5 gün 5 tane yumurtam oldu çoğul gebelik olabileceğini söyledi dr.um 4 tane si tam kıvamında anlayacağınız stresten ölüyorum 7 eylülü beklivez mecbur hakkımızda hayırlısı...
evet zaman uzun çatlatma iğnesi yapmadı..şansı düşürelim die..bakalım artık kaçı tutacak yada tutmayacak hayırlısıı..4 yumurtaaa :) inşallah bebiş haberlerini alırız canım ... ama süren çok uzunmuş allah sabır versin :)
kişiden kişiye değişebilir canını sıkma .. stres en büyük düşmanımız zaten biliyosunya boyle denilince cok strese giriyorum bende mi var acaba bi tuhaflık bende niye etki etmiyor ki bu salak ilaclar.
fundacım insallah gonkunden geceni biliyor Rabbim benimde tum dualarım seninle olucak.
çok heyecanlı :) kaç istiyosun canım sen ?evet zaman uzun çatlatma iğnesi yapmadı..şansı düşürelim die..bakalım artık kaçı tutacak yada tutmayacak hayırlısıı..
klomeni ilk defa kullandım canım..bende etkisi böyle oldu dr da beklemiyordu şaşırdı...beklemedeyim çok fazla ümide kapılmakta istemiyorum hayırlısı güzel haber alırsam paylaşıcam sizinle..inş eylül ayında hepimiz hamiş oluruzzz...ya boyle denilince cok strese giriyorum bende mi var acaba bi tuhaflık bende niye etki etmiyor ki bu salak ilaclar.
fundacım insallah gonkunden geceni biliyor Rabbim benimde tum dualarım seninle olucak.
maşallah bebek yapamıyoruz ama heriflere bebek gibi mi bakacakmışızkizlarrrrrr show tv de ender sarac vardi simdi izlesim.
erkeklere badem findik fistik krmizi et ozellikle domates suyu kirmizi pul biber incir muhakkak ve hurma oneriyor. bunlar sperm kalitesini arttiriyormus. bide gunde 3 bardak buzlu mate cayi icin dio erkekler icin. bide safran oneriyor.
bide dediki afedersiniz testisleri sicaktan koruyun serin tutun ve cep telefonunu cebinizde bulundurmayin boylelukle kaliteli tohumlar atacaksiniz diyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?