Ndn oyle dedn ki cnm3 aylik evliyim . Deneme degil kaza oldu zaten . 10. Ayi devirecek kadar evli kalamiycam muhtemelen . Her seyin hayirlisi
inşallah seninle kalır canım dualarım seninleHeyyyy dayanamadım yaptım. Çokk silik. Bu gün regl günüm. İnşallah bebişim benimle kalır. Bu sefer tutunabilir. Dua edin hanımlarr
Hayir canim o kisiyle hicbir alakasi yok. Cok kisa bi sure bosluktan olsa gerek buyuk birinden etkilenmistim bi kac hafta kafamda kurdum o kdr. Hemen sonrasinda esime asik oldum. Cok cabaladim onu o sacma ve kalabalik hayatindan cikarmak icin.basardim evlendik.beni cok sviyor ama ortami degistigi an dunyasi degisiyor adamin. bebek olsa bana yoldas olur yasama sebebim olur diye cok istiyorum. Ama hayatin gercekleri cikiyor sonra karsimacanımcım, sanırım bu sebebin yuzunden apar topar evlendin ya da kocan bu bahsi gecen 20 yas buyuk bey, öncelikle sen kendini bi topla hatta bence mumkunse psikolojik bir destek al. sonrasında bebişi düşün hatta ben senin durumunda olsam bebeiş var sa bile dogurmam onu net. sen önce kendi saglıgını düşün kendi psikolojini bi duzelt sonra eşini ve bebegi gözden gecirirsin. saglıcakla kal canım
bu arada DUDUDADA gor gor bunlar insan insan bak parcalama vs yok normaller yaniiii
bu arada DUDUDADA gor gor bunlar insan insan bak parcalama vs yok normaller yaniiii
Gözün aydın cnm atma cöpe tabi atılırmı bu test yaa :) neler yaptın nasıl tutturdun bizede bahset birazKız ne parçalaması. Çöpe atmaya kıyamadım
yani sırf bu sebeple bebek sahibi olup sonra onu babasız buyutmek cokta iyi bir düşünce degil haaa eminsen ve sadece ondan bir parca olsun gercekten 3 kişi olalım istiyorsan dunyaya getir ama sebebin sadece onu baglamak ise sakın kesin ve kez koy kafana bu dogru bir düşünce degil. profilinde doktor oldugun yazıyor, bence bu hususta bulundugun veya calıstıgın ortamda bir psikiyatrist arkadasın ile gorusebilirsin gerekirse evlilik danısmanından yardım alabilirsin inan bana cok buyuk etkisi var.Hayir canim o kisiyle hicbir alakasi yok. Cok kisa bi sure bosluktan olsa gerek buyuk birinden etkilenmistim bi kac hafta kafamda kurdum o kdr. Hemen sonrasinda esime asik oldum. Cok cabaladim onu o sacma ve kalabalik hayatindan cikarmak icin.basardim evlendik.beni cok sviyor ama ortami degistigi an dunyasi degisiyor adamin. bebek olsa bana yoldas olur yasama sebebim olur diye cok istiyorum. Ama hayatin gercekleri cikiyor sonra karsima
Onu baglamak icin degil zaten . Hamile de degilim cok buyuk ihtimal. Evet canim doktorum. Psikolojik sorunum yok. Duzenli olarak zaten psikolog gorusmemi yaparim. Herkes yapmali bunuyani sırf bu sebeple bebek sahibi olup sonra onu babasız buyutmek cokta iyi bir düşünce degil haaa eminsen ve sadece ondan bir parca olsun gercekten 3 kişi olalım istiyorsan dunyaya getir ama sebebin sadece onu baglamak ise sakın kesin ve kez koy kafana bu dogru bir düşünce degil. profilinde doktor oldugun yazıyor, bence bu hususta bulundugun veya calıstıgın ortamda bir psikiyatrist arkadasın ile gorusebilirsin gerekirse evlilik danısmanından yardım alabilirsin inan bana cok buyuk etkisi var.
hakkında hayırlısı olsun canımOnu baglamak icin degil zaten . Hamile de degilim cok buyuk ihtimal. Evet canim doktorum. Psikolojik sorunum yok. Duzenli olarak zaten psikolog gorusmemi yaparim. Herkes yapmali bunu
Ama malesef kalp acisina kulaktan sifa verilemiyor. Akisa biraktim ya duzelecek ya da herkes yoluna. Ama hamileysem onun yuzunden bebegimden vazgecmem:)
psikolojik sorunu olanlar gitmiyor ki evlilik danısmanına, evliliğinde sorun olan gidiyor. bende bir donem gittim ama suan cok şükür rabbime aştık tum sorunları kolay degil iki yabancının aynı evi paylaşmaya calısması bence. insan annesine babasına tahammül edemiyor bazen. hele bi de o evden bir kez cıktı isen donusun berbat oluyor. o sebeple napıyoruz kocişini tutup evlilik danısmanına gidiyoruz, sonrada bebiş için calısıyoruz.Onu baglamak icin degil zaten . Hamile de degilim cok buyuk ihtimal. Evet canim doktorum. Psikolojik sorunum yok. Duzenli olarak zaten psikolog gorusmemi yaparim. Herkes yapmali bunu
Ama malesef kalp acisina kulaktan sifa verilemiyor. Akisa biraktim ya duzelecek ya da herkes yoluna. Ama hamileysem onun yuzunden bebegimden vazgecmem:)
Gözün aydın cnm atma cöpe tabi atılırmı bu test yaa :) neler yaptın nasıl tutturdun bizede bahset biraz
gelir birazdann buralarda izlerini sürüyorum..kokusunu aldımmheyyyy listemizin son halini bi ulastırın bakıyım napmisiz bu arada masalı cok merak ettim.
Bakalim tatilini bitirip eve gelme tesrifinde bulunursa teklif edicem . 4 gundur aramadi bile . Ondan bir cacik olmayacak ama neyse :)psikolojik sorunu olanlar gitmiyor ki evlilik danısmanına, evliliğinde sorun olan gidiyor. bende bir donem gittim ama suan cok şükür rabbime aştık tum sorunları kolay degil iki yabancının aynı evi paylaşmaya calısması bence. insan annesine babasına tahammül edemiyor bazen. hele bi de o evden bir kez cıktı isen donusun berbat oluyor. o sebeple napıyoruz kocişini tutup evlilik danısmanına gidiyoruz, sonrada bebiş için calısıyoruz.
psikolojik sorunu olanlar gitmiyor ki evlilik danısmanına, evliliğinde sorun olan gidiyor. bende bir donem gittim ama suan cok şükür rabbime aştık tum sorunları kolay degil iki yabancının aynı evi paylaşmaya calısması bence. insan annesine babasına tahammül edemiyor bazen. hele bi de o evden bir kez cıktı isen donusun berbat oluyor. o sebeple napıyoruz kocişini tutup evlilik danısmanına gidiyoruz, sonrada bebiş için calısıyoruz.
ben iki sene hapla korundum, sonra kızımı istedik istedikten 9 ay sonra geldi zaten tüpümün biri yapısıkmış, içmesemde olurmuş :)) ama kısırlık filen yapmısyor için rahat olsun, hapı kullanırken bir tane unutup hamile kalanlar bile var..ASLINDA BEN EVLENMEDEN İLK HAFTA ÖNCE GİTMİŞTİM DOKTOR SORUN YOK DEMİŞTİ BİRDE O ZAMAN İLK YIL İÇİN İSTEMİYORDUK VE DOKTOR HAP ÖNERDİ BENDE BİR YIL BOYUNCA HAP İLE KORUNDUM. ASLINDA BÜTÜN SIKINTIM O YÜZDEN ÇEVREMDE HERKES HAP İLE KORUNMA ÇOK SAKINCALI FALAN DİYOR. BENİM TELAŞIM DA O YÖNDEN.
canım çok yoğundu bugün ofis bi de sabahtan bi ilaç yazdırmaya gittim öğleni buldu ofise gelmem sonra da koşturmaca, ahanda ancak zaman bulabildim..heyyyy listemizin son halini bi ulastırın bakıyım napmisiz bu arada masalı cok merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?