2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

gelir birazdann buralarda izlerini sürüyorum..kokusunu aldımm
hee geldim kuzum, yazamadım size ama aklım buralardaydı heepp... bugün yogun bi gundu, bide kırımı kreşe ben bıraktım, hanfendi araba kullanmamı beğenmiyor bide :) beni hep babam bıraksın okula diyor zilli yaaaa,

dedim ama , anne gezmeye gidelim dersin bi gün..

canım benim çevremd
eki herkes de aynı şeyi söylüyo ama doktorum tam tersini söyledi. öyle bişey yok dedi . bırakır bırakmaz hamile kalabilirsin dedi ben de güvendim sen de öyle yap. sağdan soldan duyduklarına inanma

bizde gidiyoduk yanii....neyse...önemli bişe olmadığına sevindim..ama acayip olaylar kaçırdın...bugün neler neler öğrendik..

bizde gidiyoduk yanii....neyse...önemli bişe olmadığına sevindim..ama acayip olaylar kaçırdın...bugün neler neler öğrendik..
kısaca özet alabilir miyim lüüüüüüttttttttttttfeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnn

canım çok yoğundu bugün ofis bi de sabahtan bi ilaç yazdırmaya gittim öğleni buldu ofise gelmem sonra da koşturmaca, ahanda ancak zaman bulabildim..

beni merak eden dillerini yirimmm sennniiinnnn
ama sesin cıkmayınca olmuyo ses ver bizeeee :)

Heyyyy dayanamadım yaptım. Çokk silik. Bu gün regl günüm. İnşallah bebişim benimle kalır. Bu sefer tutunabilir. Dua edin hanımlarr
aaa tebrikler canımmmm, bal gibi de kalır mis gibi de durur, hiiiç kötü düşünüp ufaklığı yorma.. o sımsıkı tutunuyor sana..

şöyle ki pozisyon yatıyon domalıyon herifte arkanda sonra 5-10 dk oyle duruyon ardından sırtustu donup ayakları havaya dikiyon.
ya onu başka biri daha dedi bana aslında ama ne bilim mantıklı gelmedi, hatta diyen kişi demişti ki, doğadaki tüm canlılar böyle şeediyor sonra hamile kalıyor bi tek biz insanlar malak gibi yatıyoz demişti... mantıklı aslında..

anammmm delikler karışır mı ki

karısmaz karısmaz ayyy koca sey oraya nasıl girsin uffff deli deli konusturma beni

yok anacım karışmıyo herifler biliyo nerde ne olduğunu bizim favori pozisyonumuzdur

sanmıyorum

bak bu duruma gerçekten sevindim içim rahatladı işte biraz sabırsızım 10 gün çok uzun bir süre gibi geliyo sanki hiç geçmeyecekmiş gibi ama yapacak birşey yok inşallah on günün sonunda istediğim sonucu alırım.

ayy kızlarr sizin sohbetinize doyum olmaz gülmekten yarıldım..ben kaçıyorum..hepinize cümleten iyi akşamlar..akşam çalışacak olanlarada bol şanss..kocalarınada bol kuvvetlerr.. ne diimm..allah kolaylık versin...sizi seviyorum..

çok sağolun valla içimi rahatlattınız bundan sonrası sabır işi sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…