Çok bilimsel konuşmuş adam ,benim ki gibi takmaa kafaannaa diyenide var ordinalyus prof bunlar....Ya kizlar bn de smdi doktrdan geliorm da ymrtalar ne alemde die bakiodu ama ymrta olmasi gerekn yerde abidik gunidik seler gornuodu ymrtan catlams sanrm dedi. Catlaynca anlasilio mu ki ultrasndan? Alttan bakti bu arada
Amanda aman anacığım bu test parçalayan değil mi yerim senin arkadaşına destek oluşunu yerimmmcanım inşallah bebek sahibi olursun :) ama sanki biraz abartmışsın 10 gün önceden kan testi :) bence bu kadar telaşlı olma. bu arada regl diyebilirsin biz burda çok rahat konuşuyoz:)
arkadaşlar fikirleriniz için çok teşekkürler resmen bir kabusun içinden çıkmış gibiyim. içimi rahatlattınız resmen.Amanda aman anacığım bu test parçalayan değil mi yerim senin arkadaşına destek oluşunu yerimmm
ayırd etme canım calış regl geçsin bir kaç gün ondan sonra test mest yapılır birşeyler ok, boşyere umuda kapılıp strees yapmıyoruz burada akışına bırakmaya çalışıyoruz hepimiz ok..Merhabalar ben bu ayin 20sinde 1 yillik evli olucam bu ay beraber 3 aydir bebis icin calisiyoruz 28 gunde bir duzenli adet olurdum ama gecen ay 25.gun oldum bu aybiraz umutluyum ayak bileklerim ve kasiklarim cok agriyor
sormak istedigim bu kasik agrisimi yumurtalik mi ayiry edemiyoru
regl olmama 10 gun var
AMİN CANIMMM İNŞALLAHHHHHeyyyy dayanamadım yaptım. Çokk silik. Bu gün regl günüm. İnşallah bebişim benimle kalır. Bu sefer tutunabilir. Dua edin hanımlarr
aminn inşallahAMİN CANIMMM İNŞALLAHHHH
İnşlh bi sorun çıkmaz cnm gönlünü ferah tut darısı bizim başımıza artık :)Rabbim hepimize tez zamanda sağlıklı bebişler nasip etsin. Haziranda kimyasal gebelik geçirdim (gerçi daha bunun ne olacağını bilmiyoruz) iki güne bir çalıştık. Isı takibi yapıyodum. Ateşim yükselene kadar çalıştık. Rabbim nasip etmiş ve edecekse oluyo işte.
HAHAHAHA Deli mıçtık ozaman anal fissürüm yeni iyileşti uğraş dur ondan sonraya onu başka biri daha dedi bana aslında ama ne bilim mantıklı gelmedi, hatta diyen kişi demişti ki, doğadaki tüm canlılar böyle şeediyor sonra hamile kalıyor bi tek biz insanlar malak gibi yatıyoz demişti... mantıklı aslında..
anammmm delikler karışır mı ki
Herzaman olumlu olmanın iyi düşünmenin faydaları cnm bizede dua etsin hamişlerin duası kabul olur derlerBen geldim hanımlar
Benim bir arkadaşımın evleneli 3 yıl oldu ve vajinismustu.. daha 2 ay önce yendi bunu.. bana soruyordu ve boşanma eşiğine gelmişlerdi.. anlattıklarımdan cesaret almış ve olmuş.. geçen hafta kasıklarım çok ağrıyo ne olabilir diye bana sordu hamile olabilirsin dediğimde çok sevinmişti ve öylede olmuş.. bugün beni aradı teşekkür etti.. çok sevindim ve kendimi tutamadım ağladım.. dualarını eksiltme dedim.. inşallah bizlerde en kısa zamanda hamile kalırız..
Ben geldim hanımlar
Benim bir arkadaşımın evleneli 3 yıl oldu ve vajinismustu.. daha 2 ay önce yendi bunu.. bana soruyordu ve boşanma eşiğine gelmişlerdi.. anlattıklarımdan cesaret almış ve olmuş.. geçen hafta kasıklarım çok ağrıyo ne olabilir diye bana sordu hamile olabilirsin dediğimde çok sevinmişti ve öylede olmuş.. bugün beni aradı teşekkür etti.. çok sevindim ve kendimi tutamadım ağladım.. dualarını eksiltme dedim.. inşallah bizlerde en kısa zamanda hamile kalırız..
Herzaman olumlu olmanın iyi düşünmenin faydaları cnm bizede dua etsin hamişlerin duası kabul olur derler
inşallahsorunu olan bayanların hamile kalması daha kolay oluyo demişti benim doktorum. çünkü ozaman sorun belli ve aşıldığı anda gebelik gerçekleşiyo... peki bizde noluyo kimse bilmiyo çünkü sebebi belli olmayan bi sorun aş aşabilirsen
Devlet hastanesi canm her zmn gttgm dktrun randevu saati uymuodu die degstrdmcanım hangi hastane orası
Tabi söylerim canım..
Bizimkisi psikolojik mi acaba?? bu ay oldu olacak diye kendimizi şartlandırıyor muyuz ne..
ne söylenirse yapıyoruz ayakları kaldırıyoruz anlamadım bende
amin inşallah rabbim hepimize o güzel duyguyu tattırır.10 dk dır işyerinden yazdıklarınızı okuyorum gelen gidenden anca yazabildim :) innnnş en kısa zamanda herkes istediği sağlıklı bebeğe kavuşur tabi bendeee
aaamiiiiiiiiiiiinamin inşallah rabbim hepimize o güzel duyguyu tattırır.
kesin psikolojik tabikocişe hergün yeni fikirle gidiyom olay çıkçak yakında kür yapıyoz,türk kahvesine müptela olduk,popo havada ayaklar tepede yok öyle yok böyle takvim hesap test kafayı kırdık yeminle
Ahahahah yararım başkasına cinnetim kendimeAmanda aman anacığım bu test parçalayan değil mi yerim senin arkadaşına destek oluşunu yerimmm
Benimki napıcan doğum kontrol hapını doğur bir an önce demişti. Ben de ev alıcaz ondan sonra yapıcaz demiştiö. O da yaaa siktiret evi napıcan demiştiÇok bilimsel konuşmuş adam ,benim ki gibi takmaa kafaannaa diyenide var ordinalyus prof bunlar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?