Benim doktor da bi problem yok denemeye devam demişti, problem yok da yaş geçiyor onu napcaz
Doktorlara gore hava hos yaa hepsi ayri bi fenomen ayricadoktorlara kalırsa emeklilikte doğurup torun niyetine bakcaz
Doktorlara gore hava hos yaa hepsi ayri bi fenomen ayrica
aynen ya. ayrıca her biri ayrı bi havaya girmiş. bir diğerinin söylediğini oteki kabullenmez, biri ilaç verir otekı ne alaka der.. yıgınla para öduyoruz adam gıbı muamele yok. paramızla rezıl oluyoruzDoktorlara gore hava hos yaa hepsi ayri bi fenomen ayrica
Amanınn hemen kaç o doktordanbenim doktorun anlatmasına göre (belki beni teselli etcem diye öyle söyledi allah bilir artık) 10 yıl çocuğu olmamış.terzi kendi söküğünü dikemezmiş derler ama bana da bekle gençsin diyo.10 yıl beklicem zaar sayesinde
Aynen ya bgn doktorn ultrasonla bakip ya yumrtan olmamis bu ay ya da catlamis dedi. Ama arastrma becerilermde ultrasonda gorulen seyin corpus luteum denen icindn yumrtanin ciktgi sey oldgnu ogrendm. Ey gidi doktor ndn okudn ki onca seneHayır yok onlardan kendi araştırmalarımızla yakında prof olucaz bi de ultrason cihazımız olsa hiç gitmeyiz onlarabakarız kendimiz yumurtalar ne alemde diye
gittiğim bir doktor da bana buna benzer bişey söylemşşti ayrıca kendine aşılama yaptığını da söylemişti. hepsi aynı numarayı mı çekiyor:))))))benim doktorun anlatmasına göre (belki beni teselli etcem diye öyle söyledi allah bilir artık) 10 yıl çocuğu olmamış.terzi kendi söküğünü dikemezmiş derler ama bana da bekle gençsin diyo.10 yıl beklicem zaar sayesinde
Hayır yok onlardan kendi araştırmalarımızla yakında prof olucaz bi de ultrason cihazımız olsa hiç gitmeyiz onlarabakarız kendimiz yumurtalar ne alemde diye
gittiğim bir doktor da bana buna benzer bişey söylemşşti ayrıca kendine aşılama yaptığını da söylemişti. hepsi aynı numarayı mı çekiyor:))))))
Vayy arkadaş demek ki neymiş kadın doğum doktoru olmak varmışşaaa olabilirde beni avuttu zaarbide bu doktor özel kızlar muayne başına 250 tl cik
Vayy arkadaş demek ki neymiş kadın doğum doktoru olmak varmışşTabi der bekle gençsin diye :)
250 de çokmuş be.. ben 50 veriyorum 1 saat dırdır ediyorum 250 versem ahım tutar doktor ya sakatlanır ya ölür:)))
Aklima kotu seyler getirme canim. Atesini olcmeyi de birak. Kendini dinleme ye ic yat kndine iyi bak yeter. Sonra pasa pasa doktoruna gider kontrolunu olrsunn ama bebisini uzme negatif dusunerekGünaydın hanımlarrr. Ben kendimi hiç iyi hissetmiyom. Ateşim 0.1 derece düşmüş. Kasıklarım geriliyo iştahım yok ama midem bulanıyo yine mi kimyasal yoksaaa
Seyy bn de o pozisyonu denemedim genePozisyonla ilgi haber bekliyenlere duyurulur, bir mok olmadı , sinirlendim erkenden yattım iyi mi,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?