2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

Doktorlara gore hava hos yaa hepsi ayri bi fenomen ayrica

benim doktorun anlatmasına göre (belki beni teselli etcem diye öyle söyledi allah bilir artık) 10 yıl çocuğu olmamış.terzi kendi söküğünü dikemezmiş derler ama bana da bekle gençsin diyo.10 yıl beklicem zaar sayesinde

Doktorlara gore hava hos yaa hepsi ayri bi fenomen ayrica
aynen ya. ayrıca her biri ayrı bi havaya girmiş. bir diğerinin söylediğini oteki kabullenmez, biri ilaç verir otekı ne alaka der.. yıgınla para öduyoruz adam gıbı muamele yok. paramızla rezıl oluyoruz

Amanınn hemen kaç o doktordan

Hayır yok onlardan kendi araştırmalarımızla yakında prof olucaz bi de ultrason cihazımız olsa hiç gitmeyiz onlara bakarız kendimiz yumurtalar ne alemde diye
Aynen ya bgn doktorn ultrasonla bakip ya yumrtan olmamis bu ay ya da catlamis dedi. Ama arastrma becerilermde ultrasonda gorulen seyin corpus luteum denen icindn yumrtanin ciktgi sey oldgnu ogrendm. Ey gidi doktor ndn okudn ki onca sene

gittiğim bir doktor da bana buna benzer bişey söylemşşti ayrıca kendine aşılama yaptığını da söylemişti. hepsi aynı numarayı mı çekiyor:))))))

Hayır yok onlardan kendi araştırmalarımızla yakında prof olucaz bi de ultrason cihazımız olsa hiç gitmeyiz onlara bakarız kendimiz yumurtalar ne alemde diye
gittiğim bir doktor da bana buna benzer bişey söylemşşti ayrıca kendine aşılama yaptığını da söylemişti. hepsi aynı numarayı mı çekiyor:))))))

aaa olabilirde beni avuttu zaar bide bu doktor özel kızlar muayne başına 250 tl cik

Peh yani.adama dedik bu gece çalışma var, yarin adamin işi erken ., evden erken çıkcaz diye de yemeği çayı vakitlice bitirdik. Erken saatte hazırlandık, önce dolaylı sonra direkt hatirlatma yaptık. Şu saat oldu salonda işile ilgileniyor programlarına bakıyor. Hevesim kaçtı, sinir küpü oldum,bekle bekle tabi erkek olan o, yaşı geçen ben.
Bir de geçen gün ilk seferde oluverirse arka arkaya yaparız dizeriz sıraya diyodu!
Daha birinciyi yapamadık be
bir de bu ayki 2. Çalışma olacak. Yorgun olsa neyse
neyse şimdi uyuyayım da görsün o bebeği
cümleten iyi geceler.

Günaydın hanımlarrr. Ben kendimi hiç iyi hissetmiyom. Ateşim 0.1 derece düşmüş. Kasıklarım geriliyo iştahım yok ama midem bulanıyo yine mi kimyasal yoksaaa

Günaydın hanımlarrr. Ben kendimi hiç iyi hissetmiyom. Ateşim 0.1 derece düşmüş. Kasıklarım geriliyo iştahım yok ama midem bulanıyo yine mi kimyasal yoksaaa
Aklima kotu seyler getirme canim. Atesini olcmeyi de birak. Kendini dinleme ye ic yat kndine iyi bak yeter. Sonra pasa pasa doktoruna gider kontrolunu olrsunn ama bebisini uzme negatif dusunerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…