2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

Canım boşver hiç uğraşma, ben hiç birşey söylemedim yattım, çocuk isteyen o , ben niye kendimi hırpalıyorum ki takip o etsin gecenin bir yarısı gelmiş
-Cınımm cınımmmm
-NEEE NEEEEEEE demek istedim ama hiç uyanmadım deli ya deliii....

Pozisyonla ilgi haber bekliyenlere duyurulur, bir mok olmadı , sinirlendim erkenden yattım iyi mi,
La bu herifler bi acayip Bn hepmbi gn ara berelim diodum kabl etmiodu. Dn gece de kabul edeai tutmus sasirdi ne yani smdi yapcak miyiz hani ara gunumzdu diye. Ddm bebis istemiyosan ara verebiliriz Snra is basi Bnm ymrta catlaynca bi umut dedm tutabilir canliysa

Aklima kotu seyler getirme canim. Atesini olcmeyi de birak. Kendini dinleme ye ic yat kndine iyi bak yeter. Sonra pasa pasa doktoruna gider kontrolunu olrsunn ama bebisini uzme negatif dusunerek

Doğru diyosun üzmicem bebişimi dinlemicem kendimi

Reactions: BBD
inşallah canım tutmuştur

Reactions: BBD
canım iyi düşün iyi olsun sen test yaptırdınmı kan testi ondaki değerler daha önemli çünkü

Yok canım dr gitmedim. 10 15 gün geçsin sonra gidecem. Geçen hemen gittim alttan üstten muayene etti daha 3 haftalıktı sonra düştü kimyasal dedi. Aile hekimine sordım. 7-8 haftadan önce gitme, eğer kimyasalsa zaten kimse kurtaramaz ama değilse zarar verebilir oaalet jel vs. Bende tırstım.

ooo dün akşam tüm topik çalışmış gibi küsen arkadaşlar hariç inşallah yaramıştır canım
Kardeşim çalışmaya hevesimiz vardı ,şimdi problem bende değil bir kere onu kabul edin... Ben ön fizibilitemi yaptım pozisyonla ilgili değerlendirmeleri buradan bildirmiştim, gayet inançla ve şevkle sahaya çıktım ama karşı takım yoktu hükmen yenildi kendisi OKADAR.

anladım canım o zaman hiç sıkma canını hep iyi şeyler düşün rabbim ne verirse hayırlısını versin

Uyku yok bize olana kadar kız belki o saat daha verimli olurdu o göz kapakları bantlanacak yinede olacak :)

Reactions: tzm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…