kuşum boşver ozaman zaten o psikolojiyle bi halt olmazdı beynin rahat olmasıda çok önemli unutmamak lazımKardeşim çalışmaya hevesimiz vardı ,şimdi problem bende değil bir kere onu kabul edin... Ben ön fizibilitemi yaptım pozisyonla ilgili değerlendirmeleri buradan bildirmiştim, gayet inançla ve şevkle sahaya çıktım ama karşı takım yoktu hükmen yenildi kendisi OKADAR.
günaydın canım nasılsın dünkü ablalarının öğütlerini tutuyorsun dimigünaydın hatunlarrrrrrrrrrrr...
sen hala ateş mi ölçüonnn...döverim kız seni...bırak böyle şeylerii..tutunmuşsa ordadır..muayene zamanını bekle..kanaman yoksa sorun yok..stres yapma boşuna hakkımızda hayırlısıı tatlım..allahın izniyle bişecik olmıcak bebişlerimize..Doğru diyosun üzmicem bebişimi dinlemicem kendimi
ah arkadaşım ne pozisyonmuş yaaaaa amerikayı yeniden keşfettirecek bizeGünaydın kızlaaarr :) Bizde de dün gece aldı eline ps4 kumadasını oyun oynamaya başladı bende içimden amaaan dedim yumurlama günüm gelsin görürsün sen oyunu o pozisyon kaçmazz
tutuyom valla..yaramazlık aazz yapıoz...öle diill..günaydın canım nasılsın dünkü ablalarının öğütlerini tutuyorsun dimi
ya onu başka biri daha dedi bana aslında ama ne bilim mantıklı gelmedi, hatta diyen kişi demişti ki, doğadaki tüm canlılar böyle şeediyor sonra hamile kalıyor bi tek biz insanlar malak gibi yatıyoz demişti... mantıklı aslında..
anammmm delikler karışır mı ki
sende haklısın burda önce şeyi duyduktan sonra insan duramaz herhaldeeeeeeetutuyom valla..yaramazlık aazz yapıoz...öle diill..
ee yaniii...okadar konuşunca insana şevk geliyooo..:))sende haklısın burda önce şeyi duyduktan sonra insan duramaz herhaldeeeeeee
Günaydınnn cnmm :)günaydın hatunlarrrrrrrrrrrr...
inşallah çatlar canım ya canım bir şey sorsam kist çatlamayan yumurtadanmı oluyor benim de geçen ay başıma geldi Allahtan gitmiş ilaç kullandım bunuda bir sorsana sana zamet bu engellenemiyor dimi çatlamıyorsa niye çatlamıyor kuşum hiçbir bilgim yok ben sordum ama ah şu doktorlaaaarrrrrrrr sorun etme takma dediiiigunaydın, amaaaannnn ne beceriksizsiniz haaa hiç kimse becerememiş su pozisyonu ben yaptım oldu :)
sabah kontrole gittim sag yumurtam catlamamıs progesteron yaptı yarın alıcam sonucu ama duvarda hafif kalınlaşma var dedi. eger bu yumurta catlamazda kist e cevirirse fena ya. cok canım sıkıldı. devam dedi regliye kadar bol bol ilişki gun asırı istiyorum dedi.
sık dişini gülüm yapacak bir şey yokGünaydın yavrular. Dünkü muhabbetten sonra pozisyonu deneyen bir tek dududada tebrik ediyorum:) bugün adetim bitiyor akşama maça cikiyoz:)) bişey sorcam o sekilde yapinca bnim canim açıyor.makatta baski oluyor
Canım benim de yumurtlarim kist olarak kalmaya pek hevesli. Geçen ay havuç sıkıp içtim bir yerden duymuştum ve kuru incir yedim günde bir kac tane bir de gebe olmadığım kesinleşince adet başlamadan 5gun soğan suyu içtim.dr a gittigimde kist yoktu. Pozisyonu denediğin içinde tebriklergunaydın, amaaaannnn ne beceriksizsiniz haaa hiç kimse becerememiş su pozisyonu ben yaptım oldu :)
sabah kontrole gittim sag yumurtam catlamamıs progesteron yaptı yarın alıcam sonucu ama duvarda hafif kalınlaşma var dedi. eger bu yumurta catlamazda kist e cevirirse fena ya. cok canım sıkıldı. devam dedi regliye kadar bol bol ilişki gun asırı istiyorum dedi.
sen hala ateş mi ölçüonnn...döverim kız seni...bırak böyle şeylerii..tutunmuşsa ordadır..muayene zamanını bekle..kanaman yoksa sorun yok..stres yapma boşuna hakkımızda hayırlısıı tatlım..allahın izniyle bişecik olmıcak bebişlerimize..
Insallah canminşallah canım tutmuştur
ya ben catlatma iğnesi oldum ya bunun zaten en buyuk yan etkisi bu yani oncesinde klomenle veriyo hormonu buyutuyo yumurtayı sonra igne yapıyo ama işte gecen seferde olmadı bu sefer catlamamış ancak kist evet catlayan yumurtadan oluyor. ya onceden bende doktora ne derse kuzu kuzu dinliyordum ama artık soruyorum cunku canıma yetti bu hastaneler.inşallah çatlar canım ya canım bir şey sorsam kist çatlamayan yumurtadanmı oluyor benim de geçen ay başıma geldi Allahtan gitmiş ilaç kullandım bunuda bir sorsana sana zamet bu engellenemiyor dimi çatlamıyorsa niye çatlamıyor kuşum hiçbir bilgim yok ben sordum ama ah şu doktorlaaaarrrrrrrr sorun etme takma dediiii
ya duvar kalınlaşmıs diyince bi heves oldu içimde hani genelde bebek olunca duvar kalınlaşıyo diyorlarya ama bide soyle bi durum var bnm ostrojen hormonumda fazla o da sebep olabiliyormus duvar kalınlaşmasına bi regli tarihim gecsin eger olursam bende denerim bu havuc ve sogan ı.Canım benim de yumurtlarim kist olarak kalmaya pek hevesli. Geçen ay havuç sıkıp içtim bir yerden duymuştum ve kuru incir yedim günde bir kac tane bir de gebe olmadığım kesinleşince adet başlamadan 5gun soğan suyu içtim.dr a gittigimde kist yoktu. Pozisyonu denediğin içinde tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?