2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

umidini yitirme, pozitif düşün sadece. gerci diyene bak diceksinde bizde bi laf var hocanınd edigini yap yaptıgını yaopma diye

aynen yaaa :) bende ballı fındıklar muzlarla besliyorum herifide bi etki etmedi daha kilo aldı anca :):)
haha ya ben daha doktora gitmediğim için bilmiyorum spermi nasıl.. doktora ikna olsaydı bi ondan sonra geçecektim bu aşamalara

benim yumurtlama sorunum yok ama tekizi de gelmiyor kiiii oofff ooffff inşallah Allah sana ikiz üçüz verir arkadaşım tek seferde büyütürsün veletlerini...

haha ya ben daha doktora gitmediğim için bilmiyorum spermi nasıl.. doktora ikna olsaydı bi ondan sonra geçecektim bu aşamalara
duygu sömürüsü her zaman işe yaramıştır. sen git once bak bende bir sorun yok dersin ve onuda suruklersin. baska yolu yok. gidecek seve seve :)

kızlar sizin adetinize kaç gün var bilmiyorum ama göğsünüzün üstünde yeşil yeşil damarlar var mı ?

duygu sömürüsü her zaman işe yaramıştır. sen git once bak bende bir sorun yok dersin ve onuda suruklersin. baska yolu yok. gidecek seve seve :)
bi kaç kez yaptım duygu sömürüsü ilk tamam dedi ertesi gün salladı ama gene deniycem yılmak yok

kızlar sizin adetinize kaç gün var bilmiyorum ama göğsünüzün üstünde yeşil yeşil damarlar var mı ?
işyerimdeyim calısıyorum ama inan sana odamın kapısını kitlemeden senin sorun ustune goguslerime baktım ahahaha:) biri odaya dalsa halim harap :):) bende damar yok yani cok hafif belli ama herzaman o kadar olur.

benim yumurtlama sorunum yok ama tekizi de gelmiyor kiiii oofff ooffff inşallah Allah sana ikiz üçüz verir arkadaşım tek seferde büyütürsün veletlerini...
amin inş sağol canım..beklicez artık..bua aralar kasık ağrım çok fazla çalıştığım için dinlenemiyorum da bakalım napıcaz...

canim benimde batim eylul basi. iki sans derke imi agri deferlendirmem gerkeen donemmi var detayli aciklarmisin.:)
Canm bnm bat 3 eylul mesela. Dongum de 26 gun suruo o yzdn snraki bat 29 eylul eylulde iki kere adet tarhm oluo yani ama dongunun uzunluguna bagli

işyerimdeyim calısıyorum ama inan sana odamın kapısını kitlemeden senin sorun ustune goguslerime baktım ahahaha:) biri odaya dalsa halim harap :):) bende damar yok yani cok hafif belli ama herzaman o kadar olur.
hahaha çok sağolasın canım ya allahtan yakalanmamışsın ... benim bu ay çok gözüme battı bu damarlar.. bilemedim

Evet canım progestanim düşük çıktı 3 ay onu yicekmisim.preseed gitti gidiyordan alıyoruz daha ucuza geliyor. Oraya bi göz at istersen.
Ya bnm doktrm hic tahlil falan istemio;( acaba bn mi zorlasam bazi selere bu hormn degerlernn hepsi adetn ucncu gnnde cikio mu tatlim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…