kaç mı istiyorum valla sağlıklı olsun da sayısını düşünmedim rabbim taşıyabileceğim kadarını versinn :)çok heyecanlı :) kaç istiyosun canım sen ?
ivitttt beslicezzzzz onlariii hihiiimaşallah bebek yapamıyoruz ama heriflere bebek gibi mi bakacakmışız
aynen yaaa :) bende ballı fındıklar muzlarla besliyorum herifide bi etki etmedi daha kilo aldı anca :):)maşallah bebek yapamıyoruz ama heriflere bebek gibi mi bakacakmışız
Aaa benim doğum günümm uğurlu gelsin inşallah sanaCanim ben kırmızı kartı bugün yedim yeni bat 20 eylül
evet en önemlisi o zaten :) hayırlı haberlerini bekliyoruuuzzzz :)kaç mı istiyorum valla sağlıklı olsun da sayısını düşünmedim rabbim taşıyabileceğim kadarını versinn :)
valla bu ay yersem bu kirmizi karti valla baslayacagim bende artik findik fistik ne bulursam :))aynen yaaa :) bende ballı fındıklar muzlarla besliyorum herifide bi etki etmedi daha kilo aldı anca :):)
umidini yitirme, pozitif düşün sadece. gerci diyene bak diceksinde bizde bi laf var hocanınd edigini yap yaptıgını yaopma diyeklomeni ilk defa kullandım canım..bende etkisi böyle oldu dr da beklemiyordu şaşırdı...beklemedeyim çok fazla ümide kapılmakta istemiyorum hayırlısı güzel haber alırsam paylaşıcam sizinle..inş eylül ayında hepimiz hamiş oluruzzz...
hahaaynen yaaa :) bende ballı fındıklar muzlarla besliyorum herifide bi etki etmedi daha kilo aldı anca :):)
benim yumurtlama sorunum yok ama tekizi de gelmiyor kiiii oofff ooffff inşallah Allah sana ikiz üçüz verir arkadaşım tek seferde büyütürsün veletlerini...ah ahh şu klomen var yaa...bende bu ay kullandım..5 gün 5 tane yumurtam oldu çoğul gebelik olabileceğini söyledi dr.um 4 tane si tam kıvamında anlayacağınız stresten ölüyorum 7 eylülü beklivez mecbur hakkımızda hayırlısı...
sisinle paylasınca biraz rahatladım. sagolun.kişiden kişiye değişebilir canını sıkma .. stres en büyük düşmanımız zaten biliyosun
ben de biraz daha iyiyim şuan dün bayağı kafayı takmıştım gidip gelip göğüslerime bakıyodumsisinle paylasınca biraz rahatladım. sagolun.
duygu sömürüsü her zaman işe yaramıştır. sen git once bak bende bir sorun yok dersin ve onuda suruklersin. baska yolu yok. gidecek seve seve :)hahaya ben daha doktora gitmediğim için bilmiyorum spermi nasıl.. doktora ikna olsaydı bi ondan sonra geçecektim bu aşamalara
bi kaç kez yaptım duygu sömürüsü ilk tamam dedi ertesi gün salladı ama gene deniycemduygu sömürüsü her zaman işe yaramıştır. sen git once bak bende bir sorun yok dersin ve onuda suruklersin. baska yolu yok. gidecek seve seve :)
işyerimdeyim calısıyorum ama inan sana odamın kapısını kitlemeden senin sorun ustune goguslerime baktım ahahaha:) biri odaya dalsa halim harap :):) bende damar yok yani cok hafif belli ama herzaman o kadar olur.kızlar sizin adetinize kaç gün var bilmiyorum ama göğsünüzün üstünde yeşil yeşil damarlar var mı ?
amin inş sağol canım..beklicez artık..bua aralar kasık ağrım çok fazla çalıştığım için dinlenemiyorum da bakalım napıcaz...benim yumurtlama sorunum yok ama tekizi de gelmiyor kiiii oofff ooffff inşallah Allah sana ikiz üçüz verir arkadaşım tek seferde büyütürsün veletlerini...
Canm bnm bat 3 eylul mesela. Dongum de 26 gun suruo o yzdn snraki bat 29 eylulcanim benimde batim eylul basi. iki sans derke imi agri deferlendirmem gerkeen donemmi var detayli aciklarmisin.:)
hahahaişyerimdeyim calısıyorum ama inan sana odamın kapısını kitlemeden senin sorun ustune goguslerime baktım ahahaha:) biri odaya dalsa halim harap :):) bende damar yok yani cok hafif belli ama herzaman o kadar olur.
Ya bnm doktrm hic tahlil falan istemio;( acaba bn mi zorlasam bazi selereEvet canım progestanim düşük çıktı 3 ay onu yicekmisim.preseed gitti gidiyordan alıyoruz daha ucuza geliyor. Oraya bi göz at istersen.
sabırım yapmamız gereken sey kendimizi dinlemeyi bırakmak.hahahaçok sağolasın canım ya allahtan yakalanmamışsın ... benim bu ay çok gözüme battı bu damarlar.. bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?