Ay cok guldummm yaaaKardeşim çalışmaya hevesimiz vardı ,şimdi problem bende değil bir kere onu kabul edin... Ben ön fizibilitemi yaptım pozisyonla ilgili değerlendirmeleri buradan bildirmiştim, gayet inançla ve şevkle sahaya çıktım ama karşı takım yoktu hükmen yenildi kendisi OKADAR.
Bende yeni öğreniyorum cnm yaa çatlamadığını nerden bilcez yarın kontrolüm var doktor anlarmı acaba alttan muayenedemianlaşılıyo ?ya ben catlatma iğnesi oldum ya bunun zaten en buyuk yan etkisi bu yani oncesinde klomenle veriyo hormonu buyutuyo yumurtayı sonra igne yapıyo ama işte gecen seferde olmadı bu sefer catlamamış ancak kist evet catlayan yumurtadan oluyor. ya onceden bende doktora ne derse kuzu kuzu dinliyordum ama artık soruyorum cunku canıma yetti bu hastaneler.
tabii ultrason ile muayenede goruyo. doktor anlamazsa hiç kimse anlamaz deli yaaaBende yeni öğreniyorum cnm yaa çatlamadığını nerden bilcez yarın kontrolüm var doktor anlarmı acaba alttan muayenedemianlaşılıyo ?
olacak canım inşallah her şeyin bir vakti zamanı var rabbim en iyisini bilir.Insallah canm
Ya herkes bebek sorar oldu. Bi de azcik kilo aldm diye hemen hamile olmayasinn? Diyolar. Bi kac kisi de ruyasnda horms hamile oldgmu. Yarappi cok baski altindayim
İlk gidecem ya belki ona bakmaz diye dedim deli :) ama düzenli adet oluyorum bi sıkıntı varmıdırkitabii ultrason ile muayenede goruyo. doktor anlamazsa hiç kimse anlamaz deli yaaa
vallahi canımın içi işte 29 yasındayım ve 13 yasından bu yana aget oluyorum ve hicbir zaman gunu sasmadan oldu ancak goruldugu üzere bir surüüüüü sorunum var. yumurta rezervim düşük, durmadan kistlerim oluyor, kronik akıntım var, zamanım daralıyor yani, yaklasık 40 yasındaki bir bayanın rahmine sahipmişim eee buda demek oluyor ki en gec ben 40 yasıma geldiğimde menepoza giricem ve ilk bebegi bir an once yapmalıyım ki ikinciyi hemen ardından patlatmalıyım yoksa yapamıycaz. bu ay da bu iğneler ile olmaz ise cok kesin kararlıyım aşılama yapıcam. sonuc olarak adetin duzenli olması cok saglıklı oldugun anlamına gelmiyor. herkez gidip kontrol olmalı bence.İlk gidecem ya belki ona bakmaz diye dedim deli :) ama düzenli adet oluyorum bi sıkıntı varmıdırki
Alttan zaten görünür. Eğer zayifsan karndan da görünür. Ya dr catlatma ignesinden sonra cagirsa tekrar çatlayıp catlamadigina baksa insan bilir ona göre davranır. Bu bana ders oldu zaten ptesi yumurta olcumune gidecem iğne yapilirsa da 2gun sonra yine gidip bakytracam. doktor göstermeye ne meraklı diye duaunmez umarım kikikiki:)Bende yeni öğreniyorum cnm yaa çatlamadığını nerden bilcez yarın kontrolüm var doktor anlarmı acaba alttan muayenedemianlaşılıyo ?
Haklısın cnm yaa neler oluyo gideyim inşlh bi sorun yoktur seninde bu ay olsunda aşılamaya gerek kalmasın pozitifsin hep olacakta ztn umutluyum senden :)vallahi canımın içi işte 29 yasındayım ve 13 yasından bu yana aget oluyorum ve hicbir zaman gunu sasmadan oldu ancak goruldugu üzere bir surüüüüü sorunum var. yumurta rezervim düşük, durmadan kistlerim oluyor, kronik akıntım var, zamanım daralıyor yani, yaklasık 40 yasındaki bir bayanın rahmine sahipmişim eee buda demek oluyor ki en gec ben 40 yasıma geldiğimde menepoza giricem ve ilk bebegi bir an once yapmalıyım ki ikinciyi hemen ardından patlatmalıyım yoksa yapamıycaz. bu ay da bu iğneler ile olmaz ise cok kesin kararlıyım aşılama yapıcam. sonuc olarak adetin duzenli olması cok saglıklı oldugun anlamına gelmiyor. herkez gidip kontrol olmalı bence.
iyide catlamazsa bile doktor birsey yapamıyor ki, ben gecen salı yaptım ignemi ve bugun kontrole gittim doktor cagırdı zaten amacı yumurta catlamısmı catlamamısmı ona bakmaktı ama bir tanesi orda duruyo. offf tek kafam takılan sey sormayı orda unuttum rahim kalınlaşması niye oldu? gebelik ihtimalimi yoksa hastalık mıAlttan zaten görünür. Eğer zayifsan karndan da görünür. Ya dr catlatma ignesinden sonra cagirsa tekrar çatlayıp catlamadigina baksa insan bilir ona göre davranır. Bu bana ders oldu zaten ptesi yumurta olcumune gidecem iğne yapilirsa da 2gun sonra yine gidip bakytracam. doktor göstermeye ne meraklı diye duaunmez umarım kikikiki:)
Git cnm git valla bebişlerimiz için her yol mübah kimse bişeycik diyemezzAlttan zaten görünür. Eğer zayifsan karndan da görünür. Ya dr catlatma ignesinden sonra cagirsa tekrar çatlayıp catlamadigina baksa insan bilir ona göre davranır. Bu bana ders oldu zaten ptesi yumurta olcumune gidecem iğne yapilirsa da 2gun sonra yine gidip bakytracam. doktor göstermeye ne meraklı diye duaunmez umarım kikikiki:)
Ya doktor elbette birşey yapamaz fakat dedigim gibi bir umut birşeyler yiyip içerek çatlar belki. Yada bosuna umutlanmayiz. Bazen bir yumurta çatlayıp tutuyor, diğeri catlamiyor ama kendiliğinden gidiyor. Inşallah senin rahim kalinlasmasinin sebebi gebeliktir.iyide catlamazsa bile doktor birsey yapamıyor ki, ben gecen salı yaptım ignemi ve bugun kontrole gittim doktor cagırdı zaten amacı yumurta catlamısmı catlamamısmı ona bakmaktı ama bir tanesi orda duruyo. offf tek kafam takılan sey sormayı orda unuttum rahim kalınlaşması niye oldu? gebelik ihtimalimi yoksa hastalık mı
inşallah gebeliktir canım ya zor bu kadınların hali ya allah şifa versin peki yumurta neden çatlamıyor bunun bi sebebi varmıdıriyide catlamazsa bile doktor birsey yapamıyor ki, ben gecen salı yaptım ignemi ve bugun kontrole gittim doktor cagırdı zaten amacı yumurta catlamısmı catlamamısmı ona bakmaktı ama bir tanesi orda duruyo. offf tek kafam takılan sey sormayı orda unuttum rahim kalınlaşması niye oldu? gebelik ihtimalimi yoksa hastalık mı
canım benim bilgim yok ama aşılama gereksiz para kaybı diye okudum burda bi araştır istersenaşılama süreci nasıl gelisiyor bileniniz daha once yaptıranınız var mı ?
ben kafayı yiycem ya vallahi artık cıldırdım, ben den yıllar sonra evlenen arkadaslarım ikinci sıpalarını dogurdu, yine isyana gidiyorum Rabbim affet beni ama niye bu dert bizdeYa doktor elbette birşey yapamaz fakat dedigim gibi bir umut birşeyler yiyip içerek çatlar belki. Yada bosuna umutlanmayiz. Bazen bir yumurta çatlayıp tutuyor, diğeri catlamiyor ama kendiliğinden gidiyor. Inşallah senin rahim kalinlasmasinin sebebi gebeliktir.
şiitttttt isyan yoookkkk çok kızarımben kafayı yiycem ya vallahi artık cıldırdım, ben den yıllar sonra evlenen arkadaslarım ikinci sıpalarını dogurdu, yine isyana gidiyorum Rabbim affet beni ama niye bu dert bizde
hakikaten hiç keyfim yok bugun benim ya, içimden deli gibi aglamak geliyor. hersey ustume geliyor. cıkıp eve gitmek istiyorum ama o kadar cok iş var ki burda gidemiyorum da bilmiyorum vallahi burnumdan geldi hersey. dövebilirsin inan gıkım cıkmaz suanda.şiitttttt isyan yoookkkk çok kızarımvallahi bu test kırmaya küsmeye benzemen bu dünyada herkezin bir sınavı var allah emin ol dermansız dert vermemiştir. bununda bir çaresi vardır. rabbim insanların kalplerini günde yoklarmış gönlünüzü ferah tutun derdi verende dermanı verende O dur. hadi kuşum bi kahve iç rahatla lütfen benden sana abla tavsiyesi biz deli filluk istiyoz
rahatla kuşum sana iyi geliyorsa ağla bana iyi geliyor ama şöyle deli gibi hıçkıra hıçkıra ağlamak sabır kuşum sabır inan allahım dermanını gönderecek sen gönlünü ferah tut yeter biliyormusun anneli bütün dinlerde kutsal olmasının sebebi bu gerçekten hem dünyanın en güzel olayı hemde en zor olayı rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırsın.hakikaten hiç keyfim yok bugun benim ya, içimden deli gibi aglamak geliyor. hersey ustume geliyor. cıkıp eve gitmek istiyorum ama o kadar cok iş var ki burda gidemiyorum da bilmiyorum vallahi burnumdan geldi hersey. dövebilirsin inan gıkım cıkmaz suanda.
canım inşallah bu konuda doktoruna güveniyorsan o diyorsa yaktır dediğim gibi ben sadece okudum bunu hep söylüyoruz her bünye farklı inşallah gerek kalmadan olur.ama asılama ile hamile kalan cok oluyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?