2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

Ay cok guldummm yaaa

Bende yeni öğreniyorum cnm yaa çatlamadığını nerden bilcez yarın kontrolüm var doktor anlarmı acaba alttan muayenedemianlaşılıyo ?

Insallah canm
Ya herkes bebek sorar oldu. Bi de azcik kilo aldm diye hemen hamile olmayasinn? Diyolar. Bi kac kisi de ruyasnda horms hamile oldgmu. Yarappi cok baski altindayim
olacak canım inşallah her şeyin bir vakti zamanı var rabbim en iyisini bilir.

İlk gidecem ya belki ona bakmaz diye dedim deli :) ama düzenli adet oluyorum bi sıkıntı varmıdırki
vallahi canımın içi işte 29 yasındayım ve 13 yasından bu yana aget oluyorum ve hicbir zaman gunu sasmadan oldu ancak goruldugu üzere bir surüüüüü sorunum var. yumurta rezervim düşük, durmadan kistlerim oluyor, kronik akıntım var, zamanım daralıyor yani, yaklasık 40 yasındaki bir bayanın rahmine sahipmişim eee buda demek oluyor ki en gec ben 40 yasıma geldiğimde menepoza giricem ve ilk bebegi bir an once yapmalıyım ki ikinciyi hemen ardından patlatmalıyım yoksa yapamıycaz. bu ay da bu iğneler ile olmaz ise cok kesin kararlıyım aşılama yapıcam. sonuc olarak adetin duzenli olması cok saglıklı oldugun anlamına gelmiyor. herkez gidip kontrol olmalı bence.

Bende yeni öğreniyorum cnm yaa çatlamadığını nerden bilcez yarın kontrolüm var doktor anlarmı acaba alttan muayenedemianlaşılıyo ?
Alttan zaten görünür. Eğer zayifsan karndan da görünür. Ya dr catlatma ignesinden sonra cagirsa tekrar çatlayıp catlamadigina baksa insan bilir ona göre davranır. Bu bana ders oldu zaten ptesi yumurta olcumune gidecem iğne yapilirsa da 2gun sonra yine gidip bakytracam. doktor göstermeye ne meraklı diye duaunmez umarım kikikiki:)

Haklısın cnm yaa neler oluyo gideyim inşlh bi sorun yoktur seninde bu ay olsunda aşılamaya gerek kalmasın pozitifsin hep olacakta ztn umutluyum senden :)

iyide catlamazsa bile doktor birsey yapamıyor ki, ben gecen salı yaptım ignemi ve bugun kontrole gittim doktor cagırdı zaten amacı yumurta catlamısmı catlamamısmı ona bakmaktı ama bir tanesi orda duruyo. offf tek kafam takılan sey sormayı orda unuttum rahim kalınlaşması niye oldu? gebelik ihtimalimi yoksa hastalık mı

Git cnm git valla bebişlerimiz için her yol mübah kimse bişeycik diyemezz

Ya doktor elbette birşey yapamaz fakat dedigim gibi bir umut birşeyler yiyip içerek çatlar belki. Yada bosuna umutlanmayiz. Bazen bir yumurta çatlayıp tutuyor, diğeri catlamiyor ama kendiliğinden gidiyor. Inşallah senin rahim kalinlasmasinin sebebi gebeliktir.

aşılama süreci nasıl gelisiyor bileniniz daha once yaptıranınız var mı ?

inşallah gebeliktir canım ya zor bu kadınların hali ya allah şifa versin peki yumurta neden çatlamıyor bunun bi sebebi varmıdır

ben kafayı yiycem ya vallahi artık cıldırdım, ben den yıllar sonra evlenen arkadaslarım ikinci sıpalarını dogurdu, yine isyana gidiyorum Rabbim affet beni ama niye bu dert bizde

ben kafayı yiycem ya vallahi artık cıldırdım, ben den yıllar sonra evlenen arkadaslarım ikinci sıpalarını dogurdu, yine isyana gidiyorum Rabbim affet beni ama niye bu dert bizde
şiitttttt isyan yoookkkk çok kızarım vallahi bu test kırmaya küsmeye benzemen bu dünyada herkezin bir sınavı var allah emin ol dermansız dert vermemiştir. bununda bir çaresi vardır. rabbim insanların kalplerini günde yoklarmış gönlünüzü ferah tutun derdi verende dermanı verende O dur. hadi kuşum bi kahve iç rahatla lütfen benden sana abla tavsiyesi biz deli filluk istiyoz

hakikaten hiç keyfim yok bugun benim ya, içimden deli gibi aglamak geliyor. hersey ustume geliyor. cıkıp eve gitmek istiyorum ama o kadar cok iş var ki burda gidemiyorum da bilmiyorum vallahi burnumdan geldi hersey. dövebilirsin inan gıkım cıkmaz suanda.

rahatla kuşum sana iyi geliyorsa ağla bana iyi geliyor ama şöyle deli gibi hıçkıra hıçkıra ağlamak sabır kuşum sabır inan allahım dermanını gönderecek sen gönlünü ferah tut yeter biliyormusun anneli bütün dinlerde kutsal olmasının sebebi bu gerçekten hem dünyanın en güzel olayı hemde en zor olayı rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…