AAAAAAAAA olmazki amaa....sabrettt...rabbim zamanını biliyo canını sıkmaa..ağlamak istiyosan ağla rahatlarsın .ama yakarışta bulunma dua et..çalışş.hayırlısıyla olacak .içini ferak tut...dermansız dert vermesin rabbim yeterki..şükredelim dimi canımhakikaten hiç keyfim yok bugun benim ya, içimden deli gibi aglamak geliyor. hersey ustume geliyor. cıkıp eve gitmek istiyorum ama o kadar cok iş var ki burda gidemiyorum da bilmiyorum vallahi burnumdan geldi hersey. dövebilirsin inan gıkım cıkmaz suanda.
haklı kuşum kızlar herşeyin hayırlısını isteyin rabbim kimseyi evladıyla sınamasın bu gerçekten daha büyük bi sınav belki bana kızacaksınız ama kızmayın lütfen o yüzden isyan yok yer gök dua üstüne hep hayırlısını dileyip dua edinAAAAAAAAA olmazki amaa....sabrettt...rabbim zamanını biliyo canını sıkmaa..ağlamak istiyosan ağla rahatlarsın .ama yakarışta bulunma dua et..çalışş.hayırlısıyla olacak .içini ferak tut...dermansız dert vermesin rabbim yeterki..şükredelim dimi canım
yaa çok isterdimm ama yapmadım ki reglim kız benGünaydın yavrular. Dünkü muhabbetten sonra pozisyonu deneyen bir tek dududada tebrik ediyorum:) bugün adetim bitiyor akşama maça cikiyoz:)) bişey sorcam o sekilde yapinca bnim canim açıyor.makatta baski oluyor
vallahi canımın içi işte 29 yasındayım ve 13 yasından bu yana aget oluyorum ve hicbir zaman gunu sasmadan oldu ancak goruldugu üzere bir surüüüüü sorunum var. yumurta rezervim düşük, durmadan kistlerim oluyor, kronik akıntım var, zamanım daralıyor yani, yaklasık 40 yasındaki bir bayanın rahmine sahipmişim eee buda demek oluyor ki en gec ben 40 yasıma geldiğimde menepoza giricem ve ilk bebegi bir an once yapmalıyım ki ikinciyi hemen ardından patlatmalıyım yoksa yapamıycaz. bu ay da bu iğneler ile olmaz ise cok kesin kararlıyım aşılama yapıcam. sonuc olarak adetin duzenli olması cok saglıklı oldugun anlamına gelmiyor. herkez gidip kontrol olmalı bence.
aşılama süreci nasıl gelisiyor bileniniz daha once yaptıranınız var mı ?
Sen gecen ay iğne olmustun bu ay yine mi iğne olucaksınBeni bana anlattın sanki canım yaaaa... Düzenli adet olmanın tek başına hamileliğe bir etkisi yok malesef
Adetin 3 günü doktora gidiyorsun canım, sana 5 gün kullanman için ya göbekten iğne yada klomen vererek yumurta geliştiriyor. Sonrasında muayeneye çağırarak yumurta takibi yapıyor. Yumurta istenilen boyuta geldiğinde çatlatma iğnesi vuruyor ve aşılama için sana saat veriyor. Söylediği saat öncesinde eşin sperm veriyor ve sperme yapılan işlemler tamamlanınca spermler direkt rahime enjekte ediliyor...
Bu ay muhtemelen ben aşılama yaptıracağım, edindiğim tecrübeleri de elbette sizlerle paylaşacağım...
Bugün klomenin 2.günü bakalım rabbim bu ay kısmet edecek mi 2.yavrumu?
sagolun kızlar ama oyle sıkıldı ki canım ister istemez isyan a giriyorum rabbim affetsin. aşılama ihtimalini doktorum zaten onume koydu eger bu ayda olmaz ise dedi, bakalım ama sanırım bu surec beni yordu ilaclardan kilo aldım hiçbişi yapamaz oldum buda beni mutsuz etmeye basladı.filluk canım ben aşılama sürecini bilmiyorum ama dün arkadaş anlattı ablası aşılama yaptırmış şimdi nurtopu üçüz bebekleri var:) Allah tan ümit kesilmez lütfen kendini bırakma. bilmez misin Allah vermeyeceği şeyin duasını bile ettirmezmiş. en hayırlı zamanda gelecek bebiş öyle düşün ben eminim buna.
bence sana aşılamaya gerek kalmıycak canım sağlıklı nurtopu gibi bebeğin olucak inşallah seni seviyoruz hepimiz hem de çooooooooooooksagolun kızlar ama oyle sıkıldı ki canım ister istemez isyan a giriyorum rabbim affetsin. aşılama ihtimalini doktorum zaten onume koydu eger bu ayda olmaz ise dedi, bakalım ama sanırım bu surec beni yordu ilaclardan kilo aldım hiçbişi yapamaz oldum buda beni mutsuz etmeye basladı.
Sen gecen ay iğne olmustun bu ay yine mi iğne olucaksın
Ne oluyor ya!!! pozisyon derdine düştüm olanları kaçırıyorum kuzu ne oldu içlendin sen... Kıyamam azıcık rahat ol tamam mı? Ne yapsak bilemedim ki?hakikaten hiç keyfim yok bugun benim ya, içimden deli gibi aglamak geliyor. hersey ustume geliyor. cıkıp eve gitmek istiyorum ama o kadar cok iş var ki burda gidemiyorum da bilmiyorum vallahi burnumdan geldi hersey. dövebilirsin inan gıkım cıkmaz suanda.
Aferim dududada destek olalım umutsuzluk yok üzülmek yok panik yok ...bence sana aşılamaya gerek kalmıycak canım sağlıklı nurtopu gibi bebeğin olucak inşallah seni seviyoruz hepimiz hem de çooooooooooook
yerim sizi ben yaaaaaaa :) sagolun Allah hepinizden razı olsun. bi kahve içtim, az hava aldım azda kuytularda iç gecirdim iyi geldi sayılır ama bugun boyle gider. :) insallah gerek kalmaz ama umudum kesildi iyice.bence sana aşılamaya gerek kalmıycak canım sağlıklı nurtopu gibi bebeğin olucak inşallah seni seviyoruz hepimiz hem de çooooooooooook
anaaaammmmm bu pozisyon derdinde kızzzzz gelip basınızı beklicem haaaNe oluyor ya!!! pozisyon derdine düştüm olanları kaçırıyorum kuzu ne oldu içlendin sen... Kıyamam azıcık rahat ol tamam mı? Ne yapsak bilemedim ki?kıyamam
eve hatırlıyorum ilk bebeginin tup oldugunu. asılama ile ilgili fiyat hususundada bilgi verdiler mi sana. bide istanbul damısın amanda.Geçen ay klomen ve çatlatma iğnesi ile denedik ama maalesef olmadı. Dün doktora gittim yine klomen başlayalım ama bu ay aşılama deneriz büyük ihtimal dedi... (Benim kızımda tüp bebek bu arada) 23 Eylül salı yumurta takibi için çağırdı.
kuşum sen dün öğrenmiştin hani daha ne araştırıyorsun prof olacan vallahiNe oluyor ya!!! pozisyon derdine düştüm olanları kaçırıyorum kuzu ne oldu içlendin sen... Kıyamam azıcık rahat ol tamam mı? Ne yapsak bilemedim ki?kıyamam
ha işte olay bu destek olalım birbirimize bilgi alalım yardımcı olalım kuşlar herşey yoluna girecekeve hatırlıyorum ilk bebeginin tup oldugunu. asılama ile ilgili fiyat hususundada bilgi verdiler mi sana. bide istanbul damısın amanda.
inşallah gerek kalmaz canım ya zor bir süreç arkadaşlarımdan öyle duymuştumGeçen ay klomen ve çatlatma iğnesi ile denedik ama maalesef olmadı. Dün doktora gittim yine klomen başlayalım ama bu ay aşılama deneriz büyük ihtimal dedi... (Benim kızımda tüp bebek bu arada) 23 Eylül salı yumurta takibi için çağırdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?