2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

ha işte olay bu destek olalım birbirimize bilgi alalım yardımcı olalım kuşlar herşey yoluna girecekah bide oturup kahve içebilsek
istanbul da olanlar lutfen hangi semtte oldugunu oldugunu belirtsinler, diger illerdekilerde o sekilde bulusabilir.

eve hatırlıyorum ilk bebeginin tup oldugunu. asılama ile ilgili fiyat hususundada bilgi verdiler mi sana. bide istanbul damısın amanda.

Evet canım İstanbuldayım... Net rakamlar olmamakla birlikte muayene (işlem) 135TL+klomen 10TL+Çatlatma iğnesi 70TL+Laboratuar 200TL toplam masraf 415 TL çıkıyor. Hatta doktor 400 TL'yi geçmez dedi...

ay ben de ikiz istiyorum yaaaaaaaaaaa inşallahh
kuşum bende ilk olsaydı isterdim ama şimdi zor tabi rabbim bilir oda bakım için yanınızda biri olması lazım bide genetik diyorlar benim hem teyzemler ikiz hem halamlar bende olmadı bir kuşak atlar diyorlar belki kızımda olur bende bakarım güzel güzel

Evet canım İstanbuldayım... Net rakamlar olmamakla birlikte muayene (işlem) 135TL+klomen 10TL+Çatlatma iğnesi 70TL+Laboratuar 200TL toplam masraf 415 TL çıkıyor. Hatta doktor 400 TL'yi geçmez dedi...
hımmm hangi hastaneye gidiyorsun?

ayyyy evet yaa ikiz olması müthiş bişeyyy benim teyzem ikiz doğurmuş ama eşimin tarafında hiç yok inşallah olur ne diyim annem bakıcak inşallah allah sağlık uzun ömür verirse hayırlısını isteyelim :)

MERHABA GEBELİK BELİRTİLERİ HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VAR MI BEN HİÇ BİRŞ EY BİLMİYORUM DA
mrb cnm öğrenmek istediğin nedir şuan adetine kaç gün var benimde bir oğlum var ikinciyi istiyorum inş :)

kızlar meraba adetime 11 gün var dün sarı bi akıntım oldu normalde beyaz az bi akıntım olur adete kadar sizce hamilelikt böyle olabilirmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…