2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

kızlar meraba adetime 11 gün var dün sarı bi akıntım oldu normalde beyaz az bi akıntım olur adete kadar sizce hamilelikt böyle olabilirmi?
canım benim hamileliğin tek belirtisi..aet geçikmesii...diğer belirtiler psikolojik olabilir..çok takılmaaa lütfen belirtilere..

9 GÜN VAR GEBELİK BELİRTİLERİ HAKKINA HİÇ BİLGİM YOK BİRAZ MERAK EDİYORUM.
gebeliğin belirtisi yok NET. belirti arayıp durmayın lutfen. bırakın adetiniz gecsin, al sabah gittim doktora yazdım okuyun önce, bunlar tamamen psikolojik kendimiz uyduruyoruz. bi rahat bırakın kendinizi, bakın bizim gibi sorunlarınız olsa kafayı yersiniz heralde.

kız sen bi tane dogurmussun kendin bilmelisin boyle seyleri hem.
ilk hamileliğimi çok geç öğrendm çünkü adet gördüm yani yerleşme kanamasıymış ben adet sandıydım hiç bilmiorum o yüzden :)

ilk hamileliğimi çok geç öğrendm çünkü adet gördüm yani yerleşme kanamasıymış ben adet sandıydım hiç bilmiorum o yüzden :)
anladım canım, bnm teyzemde oyle oldu ama onunki gec dollenme olmus. ya akıntı faln bunlar degildir belirti bırak adetini bekle.

inşallah kuşum Allahtan herzaman hayırlısı iste

BELİRTİ ARAMAKTAN DEĞİL ZATEN BELİRTİ OLSA BİLE DAHA ÇOK ERKEN OLDUĞUNU BİLİYORUM SADECE MERAKTAN SORDUM SONUÇ İTİBARİYLE HİÇBİR FİKRİM YOKTU AKLIMDA SORU İŞARETLERİ OLMASI BENİ ÇOK RAHATSIZ EDİYOR. TEŞEKKÜRLER ÇOK NET BİR AÇIKLAMA OLDU YİNEDE .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…