üşütmüşsündür canım takılma.kızlar meraba adetime 11 gün var dün sarı bi akıntım oldu normalde beyaz az bi akıntım olur adete kadar sizce hamilelikt böyle olabilirmi?
canım benim hamileliğin tek belirtisi..aet geçikmesii...diğer belirtiler psikolojik olabilir..çok takılmaaa lütfen belirtilere..kızlar meraba adetime 11 gün var dün sarı bi akıntım oldu normalde beyaz az bi akıntım olur adete kadar sizce hamilelikt böyle olabilirmi?
kız sen bi tane dogurmussun kendin bilmelisin boyle seyleri hem.kızlar meraba adetime 11 gün var dün sarı bi akıntım oldu normalde beyaz az bi akıntım olur adete kadar sizce hamilelikt böyle olabilirmi?
9 GÜN VAR GEBELİK BELİRTİLERİ HAKKINA HİÇ BİLGİM YOK BİRAZ MERAK EDİYORUM.mrb cnm öğrenmek istediğin nedir şuan adetine kaç gün var benimde bir oğlum var ikinciyi istiyorum inş :)
gebeliğin belirtisi yok NET. belirti arayıp durmayın lutfen. bırakın adetiniz gecsin, al sabah gittim doktora yazdım okuyun önce, bunlar tamamen psikolojik kendimiz uyduruyoruz. bi rahat bırakın kendinizi, bakın bizim gibi sorunlarınız olsa kafayı yersiniz heralde.9 GÜN VAR GEBELİK BELİRTİLERİ HAKKINA HİÇ BİLGİM YOK BİRAZ MERAK EDİYORUM.
kız sen bi tane dogurmussun kendin bilmelisin boyle seyleri hem.
anladım canım, bnm teyzemde oyle oldu ama onunki gec dollenme olmus. ya akıntı faln bunlar degildir belirti bırak adetini bekle.ilk hamileliğimi çok geç öğrendm çünkü adet gördüm yani yerleşme kanamasıymış ben adet sandıydım hiç bilmiorum o yüzden :)
kuşum ben ev Ümraniye iş Aksaray seç beyen al diyim ne diyimbu arada ben BEYLIKDUZU , hemen organizasyonu yapalım ve iki hafta sonra goruselim. herkeze uyan bir gun olsun lutfen.
inşallah kuşum Allahtan herzaman hayırlısı isteayyyy evet yaa ikiz olması müthiş bişeyyy benim teyzem ikiz doğurmuş ama eşimin tarafında hiç yok inşallah olur ne diyim annem bakıcak inşallah allah sağlık uzun ömür verirse hayırlısını isteyelim :)
kız sen bi durrrrrr hamişleri almıyoruz dermişimmmmmmmmmbeylükdüzüüüüü
BELİRTİ ARAMAKTAN DEĞİL ZATEN BELİRTİ OLSA BİLE DAHA ÇOK ERKEN OLDUĞUNU BİLİYORUM SADECE MERAKTAN SORDUM SONUÇ İTİBARİYLE HİÇBİR FİKRİM YOKTU AKLIMDA SORU İŞARETLERİ OLMASI BENİ ÇOK RAHATSIZ EDİYOR. TEŞEKKÜRLER ÇOK NET BİR AÇIKLAMA OLDU YİNEDE .gebeliğin belirtisi yok NET. belirti arayıp durmayın lutfen. bırakın adetiniz gecsin, al sabah gittim doktora yazdım okuyun önce, bunlar tamamen psikolojik kendimiz uyduruyoruz. bi rahat bırakın kendinizi, bakın bizim gibi sorunlarınız olsa kafayı yersiniz heralde.
işi hoşgelmişlerrrrrrrrrrr faydalı olurlar inşallah misafirlerinkızlar şimdi kapı çaldı ve ovulasyon testlerim geldi hayırlara vesile olsun inşallahhh
hayırlısı olsun canım :)kızlar bende dün öğrendim hamileyimve daha adet günüm geçmeden öğrendim kan testiyle
hayırlı olsun canım tebriklerrrrrrr nasıl hamile kaldın özel bişeyler yaptın mı bize de anlat biz de yararlaanalım :)kızlar bende dün öğrendim hamileyimve daha adet günüm geçmeden öğrendim kan testiyle
oyyyyy kıyamam kuzuma gel kuzum gel sen bide çok hassas olursun şimdi kuzu özür tamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?