2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

anladım canım, bnm teyzemde oyle oldu ama onunki gec dollenme olmus. ya akıntı faln bunlar degildir belirti bırak adetini bekle.
haklısın canım beklemek en iyisi ama elde değilki sürekli düşünüorum acaba varmı sigara kullanıorum üstelik

hayırlı olsun canım tebriklerrrrrrr nasıl hamile kaldın özel bişeyler yaptın mı bize de anlat biz de yararlaanalım :)
çooook teşekkür ederim tatlım açıkçası hiç bir şey yapmadık iki yıllık evliyim korunmayı haziranda bıraktık bir haftadır aşırı bel ve kasık ağrısı çekiyordum dün acile gittik kadın doğuma gönderdi önce ultrasyonda baktı rahim kalınlaşmaya başlamış büyük bir ihtimalle hamilesin dedi sonra kan testi yaptı sonuç pozitif çıktı

Ben ankara Bu arada son 6 gün göğüsler sinyal vermeye başladı şiştiler ve acıyolar..bakalım ne olacak..allahımm inş hamileyimdir

Var mı yorumlayacak becerikli arkadaşlarr bekliyoruuuumm

Eklentiler

• image.webp
    111,7 KB · Görüntüleme: 55

Hamile kalarak çok önemli bir başarıyı elde ettin canimm gereksiz stresle riske atma bebis i merak etme çoook güzel bir şekilde tutunacak o annesi sen rahat ol dinlen gerektiği kadar yeter ki

filluk kuşum iyisin dimi dağıttın kara bulutları hemi
iyiyim canım, yemek yedim de. şimdi iyiyim daha, evet bulusalım. yav umranıyeden hergun aksaray a işe mi gelinir yaaaaa. ortak yer nere sanki bakırkoy en iyi nokta gibi ne dersiniz? funda biz beylikduzunde bulusur burdan birlikte geceriz diger arkadaslarda oraya gelir.

özel saglık sigortan var mı orası biraz pahalı diye duydum ben.

Maalesef özel sağlık sigortam yok... Ama şöyle bir uygulama yapıyor doktor... Adetin 3.günü gidiyorsun ve sonrasındaki 1 ay yani bir sonraki adetinin 3.gününe kadar 135TL'ye muayene oluyorsun...
Araştırmalarım sonucu Benim iş yerime en yakın, güvenilir hastane ve doktor olarak burayı buldum. Bundan önceki doktorum 15 günde bir 150TL alıyordu... O nedenle şimdilik çok maliyet olmuyor bana...

kızlar bende dün öğrendim hamileyim ve daha adet günüm geçmeden öğrendim kan testiyle

Hayırlı olsun canım, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
Bizlere de dua etmeyi sakın unutma taze anne adayı olur mu?

anaaam ne güzel olur hemi de :)

ay kızlar yaa ben de yemek yemeye çıktım sonra oturdum dışarda bi kahve içtim tek başıma. oturdum radyo dinledim kulaklıkla. çok rüzgar var bugun. içim bi sıkıldı bi sıkıldı size anlatamam bekleyen onlarca iş var kafamı verip başlayamıyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…