haklısın canım beklemek en iyisi ama elde değilki sürekli düşünüorum acaba varmı sigara kullanıorum üstelikanladım canım, bnm teyzemde oyle oldu ama onunki gec dollenme olmus. ya akıntı faln bunlar degildir belirti bırak adetini bekle.
hayırlı olsun canımkızlar bende dün öğrendim hamileyimve daha adet günüm geçmeden öğrendim kan testiyle
çooook teşekkür ederim tatlım açıkçası hiç bir şey yapmadık iki yıllık evliyim korunmayı haziranda bıraktık bir haftadır aşırı bel ve kasık ağrısı çekiyordum dün acile gittik kadın doğuma gönderdi önce ultrasyonda baktı rahim kalınlaşmaya başlamış büyük bir ihtimalle hamilesin dedi sonra kan testi yaptı sonuç pozitif çıktıhayırlı olsun canım tebriklerrrrrrr nasıl hamile kaldın özel bişeyler yaptın mı bize de anlat biz de yararlaanalım :)
teşekkürlerhayırlı olsun canım
tebrik ederim cnm :) inş bizlerede nasip olurkızlar bende dün öğrendim hamileyimve daha adet günüm geçmeden öğrendim kan testiyle
AMİNNNNN canım Rabbim inşallah herkese bu duyguyu yaşatırtebrik ederim cnm :) inş bizlerede nasip olur
Canim ben 1 kere aşılama oldum tutmadı ama ikincisinide bu ay olacağım inş. Bi arkadaşım 2.asilamada ikiz bebeklere hamile kaldı. Şimdi 2 tane kızı olacakama asılama ile hamile kalan cok oluyormus
Ben Tuzlaahaaaaa, elde var iki :) bu da kıcımın dibindeymiş :)
Yok canım dr gitmedim. 10 15 gün geçsin sonra gidecem. Geçen hemen gittim alttan üstten muayene etti daha 3 haftalıktı sonra düştü kimyasal dedi. Aile hekimine sordım. 7-8 haftadan önce gitme, eğer kimyasalsa zaten kimse kurtaramaz ama değilse zarar verebilir oaalet jel vs. Bende tırstım.
iyiyim canım, yemek yedim de. şimdi iyiyim daha, evet bulusalım. yav umranıyeden hergun aksaray a işe mi gelinir yaaaaa. ortak yer nere sanki bakırkoy en iyi nokta gibi ne dersiniz? funda biz beylikduzunde bulusur burdan birlikte geceriz diger arkadaslarda oraya gelir.filluk kuşum iyisin dimi dağıttın kara bulutları hemi
heee yapmıs dududada dunku pozisyonhayırlı olsun canım tebriklerrrrrrr nasıl hamile kaldın özel bişeyler yaptın mı bize de anlat biz de yararlaanalım :)
özel saglık sigortan var mı orası biraz pahalı diye duydum ben.
kızlar bende dün öğrendim hamileyimve daha adet günüm geçmeden öğrendim kan testiyle
sana kabaran bişey var arkadasımVar mı yorumlayacak becerikli arkadaşlarr bekliyoruuuumm
kac cıktı hcg ?kızlar bende dün öğrendim hamileyimve daha adet günüm geçmeden öğrendim kan testiyle
anaaam ne güzel olur hemi de :)iyiyim canım, yemek yedim de. şimdi iyiyim daha, evet bulusalım. yav umranıyeden hergun aksaray a işe mi gelinir yaaaaa. ortak yer nere sanki bakırkoy en iyi nokta gibi ne dersiniz? funda biz beylikduzunde bulusur burdan birlikte geceriz diger arkadaslarda oraya gelir.
yemekte yiyebiliriz canım, sadece kahve sınırı koymayalımanaaam oturup kahve mi iççez kıııııııııııız çok helecanlı
Acaba ne ki o kabaran şeysana kabaran bişey var arkadasım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?