afiyet olsun canım he kız 1,5 sabah 1,5 akşam 3 saatim yolda gidiyor napalım mecburen mecburen işe gitmek mecburen mecburiyettennnnnnniyiyim canım, yemek yedim de. şimdi iyiyim daha, evet bulusalım. yav umranıyeden hergun aksaray a işe mi gelinir yaaaaa. ortak yer nere sanki bakırkoy en iyi nokta gibi ne dersiniz? funda biz beylikduzunde bulusur burdan birlikte geceriz diger arkadaslarda oraya gelir.
amaaaannn tınma işler olur olmazsa en fazla kovarlar o kdr net :)ay kızlar yaa ben de yemek yemeye çıktım sonra oturdum dışarda bi kahve içtim tek başıma. oturdum radyo dinledim kulaklıkla. çok rüzgar var bugun. içim bi sıkıldı bi sıkıldı size anlatamam bekleyen onlarca iş var kafamı verip başlayamıyorum da
bak kuşum bu sana yakışmadı hiçççççay kızlar yaa ben de yemek yemeye çıktım sonra oturdum dışarda bi kahve içtim tek başıma. oturdum radyo dinledim kulaklıkla. çok rüzgar var bugun. içim bi sıkıldı bi sıkıldı size anlatamam bekleyen onlarca iş var kafamı verip başlayamıyorum da
yani önce bişey kabarır sonra oda göbişini kabartır inşallahhhhhhhAcaba ne ki o kabaran şeyGöbiş olsa bariiii
Ahaha hadi bakalımmyani önce bişey kabarır sonra oda göbişini kabartır inşallahhhhhhh
of yaaaaaaaaaaaaheee yapmıs dududada dunku pozisyon
geliyo ama tutuyom, hatta gecen sabaha kdr tuttum snr sbh 5 kilo işedimkızlar bişe dicem sizin operasyondan sonra çişiniz geliyomu benim hemen geliyor ogün eşim eeee sen çocukları tuvalete attın diye kızdı
kıııızzzzzzzzzz hcg kac cıktıçooook teşekkür ederim tatlım açıkçası hiç bir şey yapmadık iki yıllık evliyim korunmayı haziranda bıraktık bir haftadır aşırı bel ve kasık ağrısı çekiyordum dün acile gittik kadın doğuma gönderdi önce ultrasyonda baktı rahim kalınlaşmaya başlamış büyük bir ihtimalle hamilesin dedi sonra kan testi yaptı sonuç pozitif çıktı
tutuyomda çok fazla tutamıyorum ya bundan sonra saat 5 ten sonra bişey içmek yok ama tutmakta zararlı offff ya ne varsa gelecek zaten önce yapıyorumgeliyo ama tutuyom, hatta gecen sabaha kdr tuttum snr sbh 5 kilo işedim
canım adetinin bitmesine kaç gün kaldı seninof yaaaaaaaaaaaa
biliyom zararlı ama napıyım, zavallı cocukları klozete bırakamamtutuyomda çok fazla tutamıyorum ya bundan sonra saat 5 ten sonra bişey içmek yok ama tutmakta zararlı offff ya ne varsa gelecek zaten önce yapıyorum
araştırmacı yelser arkadaş bunu da bir araştırsa kaç dk. sonra ulaşıyorlar acaba yuvalarına çocuklarbiliyom zararlı ama napıyım, zavallı cocukları klozete bırakamam
sanırım bende hAMILEYIM
arkadaşım test falan yaptınmı allah korusun tehlikeli olabilir bebiş içinsanırımı ne bu işin yavvvv, biri bana acıklasın.
kız güldürme yaaaa vallahi kovacaklar ekranın karşısında kendi kendine gülen bi tip zaten yan tarafımdaki mosturalık hiç sevmez anlaşamayız konuşmayız vallahi tuhaf tuhaf bakıyosanırımı ne bu işin yavvvv, biri bana acıklasın.
sen ne iş yapıyon kine, yanında biri var ise mantıgı soyluyorum hemen masana gelen cayı otarafa dogru itekliyor ve dokuyorsun, yakıyorsun yanındakini bu sayede rahat eriyorsun.kız güldürme yaaaa vallahi kovacaklar ekranın karşısında kendi kendine gülen bi tip zaten yan tarafımdaki mosturalık hiç sevmez anlaşamayız konuşmayız vallahi tuhaf tuhaf bakıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?