2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

sen ne iş yapıyon kine, yanında biri var ise mantıgı soyluyorum hemen masana gelen cayı otarafa dogru itekliyor ve dokuyorsun, yakıyorsun yanındakini bu sayede rahat eriyorsun.
kuşum ben belediye ihale uzmanıyım bakmayın bu aralar iş yok yıl sonu çoğalır zor uğrarım ben ondan sonra geldim uzmanlık bekleyen arkadaşmış bana geldiğim günden beri tripli konuşmuyoruz ama hiç çekilmiyor ya belki dünyada bu yaşıma kadar nefret ettiğim tek insan

ya sevmediğin biriyle çalışmak çok kötü,, her hareketi batar sana, offf offf aynı melet bende de var bitane, bi de o tipler patron ya da üstler tarafından daha çalışkan görünür ya, aslında hep ense yaparlar.. bukalemun gibi kendilerinin iş yapmadığını da saklarlar.

off offf, ben biliyom aslında bi hamile kalsam golu atıcam da işten ayrılarak, bi kalamadım ki.. eşim de evde boş sıkılırsın hamileliğini n ortasına kadar çalış diyor.. öle işteee....

tzmcim o yzden fuku fukudan önce tuvalete gidip gerekirse 5-10 dk oturup mesaneyi boşaltıp kocişin yanına öyle geliyorsun, o zaman rahat 1 saat filen yatabliyorsun

heeeehhhh uzman bilirkişide geldi, masal biz bulusuyoz anam sende atla gel haftasonu olmamı?

ayıp yorgan altında olurmus kızzzıııımmmmm, gerci biz ustumuze bişi ortmuyos hem yatagıda tercih etmiyoz nere denk gelirse ama olsun ayıp işte
ya bizimkinin de yatak dışında her yerde yapası var hayır leke oluyo her yer

sorma kuşum yaaa ben bide öyle bir ortamdan geldimki yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdiiiii düşe düşe buna düştüm benim haricim herkezle çok iyi neyse yaaaaaa bencede gülüm bekle bana da aynı diyorlar evde yapamazsın diye

kızlar yazdıklarınızı takip ediyorum size bişey sormak istiyorum ben 31 32 günde adet olurum ve bu yumurtlama gününü kendimde kontrlol ederim beyaz kıvamlı bi akıntı gelir ve sonra vajinamda bisüre ıslaklık hissederim anlarım yumurtlama zamanımı en son reglim 2 eylül bende 11 eylülde o kıvamlı akıntıdan geldi bizde degerlendiedik o günü ama ben o kadar erken yumurtlayabilcemden şüpheliyim acaba yanıldımmı diye sizce yumurlama 11. gündede olabilirmi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…