benimde bir iki tane öyle çarşafım var, uğraşamam nevresim değiştirmece koltuk silmeceyle :) zaten görceksiniz bu fanteziler ikinci çocuk çalışmalarında olamıyor, birinci çocuğa yakalanma riskiniz var :)cözüm basit, her odaya bir adet carsaf atıcaksın elinin altında duracak, o istedigi an hemen carsafı koltuga halıya bereye ise soyle bi atıver, bitti gitti ne leke ne bişi
özür özür o gözle hiç okumamıştım ben saf mıyım neyim
olabilir canım adetten hemen sonra hamile kalanlar bile oluyor..kızlar yazdıklarınızı takip ediyorum size bişey sormak istiyorum ben 31 32 günde adet olurum ve bu yumurtlama gününü kendimde kontrlol ederim beyaz kıvamlı bi akıntı gelir ve sonra vajinamda bisüre ıslaklık hissederim anlarım yumurtlama zamanımı en son reglim 2 eylül bende 11 eylülde o kıvamlı akıntıdan geldi bizde degerlendiedik o günü ama ben o kadar erken yumurtlayabilcemden şüpheliyim acaba yanıldımmı diye sizce yumurlama 11. gündede olabilirmi ?
yooo o ugrasırken caktırmadan carsafa el atıp altıma dogru ayy dur askım bi dk diyim hiiic kıpırdaman popoyu kaldırıp altıma koyuyom.ama o zaman olayın spontaneliği gitmiyo mu
Alemsiniz yaa :) :)yooo o ugrasırken caktırmadan carsafa el atıp altıma dogru ayy dur askım bi dk diyim hiiic kıpırdaman popoyu kaldırıp altıma koyuyom.
doğru biz kızım uyusun diye dört gözle bekliyoruz sonra bizde sızıp kalıyoruzbenimde bir iki tane öyle çarşafım var, uğraşamam nevresim değiştirmece koltuk silmeceyle :) zaten görceksiniz bu fanteziler ikinci çocuk çalışmalarında olamıyor, birinci çocuğa yakalanma riskiniz var :)
için temiz napıcanözür özür o gözle hiç okumamıştım ben saf mıyım neyim
teşekkür ederim canım cevap verdiğin icin 6 aydır uğraşıyorum olmuyo her ay umut ama kırmızılar gelince çok üzülüyorum daha adetime 15 gün var ama günler geçmiyoolabilir canım adetten hemen sonra hamile kalanlar bile oluyor..
yaaa demek ki bu çarşaf olayı herkesçe bilinen bişeymiş neden benden sakladınız neden ben paso bi yerleri siliyorum deli gibi ?benimde bir iki tane öyle çarşafım var, uğraşamam nevresim değiştirmece koltuk silmeceyle :) zaten görceksiniz bu fanteziler ikinci çocuk çalışmalarında olamıyor, birinci çocuğa yakalanma riskiniz var :)
heee alemim tabii, sabah bir buyuk devirecek kıvamdaydım, yeni yeni topluyom kendimi.kız ne alemsin walla, maşallah maşallah yaratıcılığına :)
eneeeem ben de deniyim o zaman kikikikiyooo o ugrasırken caktırmadan carsafa el atıp altıma dogru ayy dur askım bi dk diyim hiiic kıpırdaman popoyu kaldırıp altıma koyuyom.
kız gidiyorum gitmemmiiii bazen yarıda bırakıp gidiyomtzmcim o yzden fuku fukudan önce tuvalete gidip gerekirse 5-10 dk oturup mesaneyi boşaltıp kocişin yanına öyle geliyorsun, o zaman rahat 1 saat filen yatabliyorsun
bababa sordunmu kızım, seb gel gel ben daha neler anlatcam sanayaaa demek ki bu çarşaf olayı herkesçe bilinen bişeymiş neden benden sakladınız neden ben paso bi yerleri siliyorum deli gibi ?
başka şansı yok yatak ıslansız istemez herhalde kız çarşaf fikri aklıma bende çocuk bezi koyimmm nasılyarıda mı, lan bnm ki hayatta bırakmaz yarıda.
kikiki engin bilgilerini paylaş benlen filluuukkkbababa sordunmu kızım, seb gel gel ben daha neler anlatcam sana
kızlar böyle iyide hergün yeni fikir le gidince adamların beklentileri artacak sonra 9 ay tısssssssbababa sordunmu kızım, seb gel gel ben daha neler anlatcam sana
erkekler takılmıyorlar böyle şeylere, olayın tınısı büyüsü falan da bozulmuyoır, ama sonrasında bizim canımız çıkıyor silmekten...işte orda büyüsü kalmıyor, bulutların üstünden düşüveriyoruz..yaaa demek ki bu çarşaf olayı herkesçe bilinen bişeymiş neden benden sakladınız neden ben paso bi yerleri siliyorum deli gibi ?
9 tısss, sonra 40 gün lohusa, sonra viyak viyak bi çocuk en az 1,5 sene FISSSSkızlar böyle iyide hergün yeni fikir le gidince adamların beklentileri artacak sonra 9 ay tısssssss
o yüzden ben şahsen yatak harici çok nadir o kadar temizliğide katlanıyorumerkekler takılmıyorlar böyle şeylere, olayın tınısı büyüsü falan da bozulmuyoır, ama sonrasında bizim canımız çıkıyor silmekten...işte orda büyüsü kalmıyor, bulutların üstünden düşüveriyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?