sanırım bilmiyorkızzzzzzzzzz bu yeni hamilenin hcg si kac cıkmıs ya niye cevap vermiyo.
sen o zaman çok heyecan yapıyorsun, artık nasıl yapıyorsanız hihihihkız gidiyorum gitmemmiiii bazen yarıda bırakıp gidiyom
Ben bi kere yarıda bıraktım ilk ve son oldu :) hiç hoşlanmaz bizimki şevki kaçıyo anamkız gidiyorum gitmemmiiii bazen yarıda bırakıp gidiyom
yok kız günahımı alıyorsunsen o zaman çok heyecan yapıyorsun, artık nasıl yapıyorsanız hihihih
he öyle şevleri kaçıyor böyle çocuklar kaçıyo bendede keçiler kaçmaya başladı artıkBen bi kere yarıda bıraktım ilk ve son oldu :) hiç hoşlanmaz bizimki şevki kaçıyo anam
Aman duymasınlar yoksa biz bebişi rüyamızda görürüz9 tısss, sonra 40 gün lohusa, sonra viyak viyak bi çocuk en az 1,5 sene FISSSS
aynen yaaa gözleri hiçbişeyi görmüyoerkekler takılmıyorlar böyle şeylere, olayın tınısı büyüsü falan da bozulmuyoır, ama sonrasında bizim canımız çıkıyor silmekten...işte orda büyüsü kalmıyor, bulutların üstünden düşüveriyoruz..
canım hayatın gerçekleri masalın dediği gibi herşey bulutların üstü değilAman duymasınlar yoksa biz bebişi rüyamızda görürüz
bazan diyom ki, kendimi tuvalet temizleyen prenses gibi görüyorum :)canım hayatın gerçekleri masalın dediği gibi herşey bulutların üstü değil
al benden de o kadar hele bu ara, kilo aldım cirkin hissediyorum bi miskinlik bi duygu durum bozuklugu, sonrada ulan bildigin bok gibiyim neyin afrası tafrası bu.bazan diyom ki, kendimi tuvalet temizleyen prenses gibi görüyorum :)
ya bebiş çalışmaları şişmanlatıyor walla, bende de kilo alımı var, kocişe yedirirken illa bende yiyom kıyıdan köşeden.. ama olsun... bu yolda herşey serbestal benden de o kadar hele bu ara, kilo aldım cirkin hissediyorum bi miskinlik bi duygu durum bozuklugu, sonrada ulan bildigin bok gibiyim neyin afrası tafrası bu.
hadi canım gerçek mi? ama ben benheee yapmıs dududada dunku pozisyon
sahi neredeyse forundaki herkeste bi kilo alimi sikayeti var. birimz de zayiflamaz mi strestenya bebiş çalışmaları şişmanlatıyor walla, bende de kilo alımı var, kocişe yedirirken illa bende yiyom kıyıdan köşeden.. ama olsun... bu yolda herşey serbest
al benden de o kadar hele bu ara, kilo aldım cirkin hissediyorum bi miskinlik bi duygu durum bozuklugu, sonrada ulan bildigin bok gibiyim neyin afrası tafrası bu.
ya kızlar doğrumu bende kilo almaya başladım kilolar kaç bu aradaya bebiş çalışmaları şişmanlatıyor walla, bende de kilo alımı var, kocişe yedirirken illa bende yiyom kıyıdan köşeden.. ama olsun... bu yolda herşey serbest
HAHAHA benim eşim değilde ben düşünüyorum aynı şeyi ahan da giitttttiii bütün emeklerim diyeeee...kızlar bişe dicem sizin operasyondan sonra çişiniz geliyomu benim hemen geliyor ogün eşim eeee sen çocukları tuvalete attın diye kızdı
1.68 boy, 68 kg :) çooook istikrarlıyım hihiya kızlar doğrumu bende kilo almaya başladım kilolar kaç bu arada
bende üzülüyorum ama napim bende sana yazmıştım operasyondan sonra kaç dakikada ulaşıyorlar yavrular hedefeHAHAHA benim eşim değilde ben düşünüyorum aynı şeyi ahan da giitttttiii bütün emeklerim diyeeee...
ben 45 den 50 ye cıktım canım o kadar yani
filluk ne çok olmuşsun yaaaa ben 67 ama ben hamileliğimde çok kilo alıyorum ilkinde denizanası gibiydim hep yedim hep yedim tabi sonra onları vermek için canım çıktı1.68 boy, 68 kg :) çooook istikrarlıyım hihi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?