2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

aynen yaaa gözleri hiçbişeyi görmüyo

al benden de o kadar hele bu ara, kilo aldım cirkin hissediyorum bi miskinlik bi duygu durum bozuklugu, sonrada ulan bildigin bok gibiyim neyin afrası tafrası bu.
ya bebiş çalışmaları şişmanlatıyor walla, bende de kilo alımı var, kocişe yedirirken illa bende yiyom kıyıdan köşeden.. ama olsun... bu yolda herşey serbest

Sah
ya bebiş çalışmaları şişmanlatıyor walla, bende de kilo alımı var, kocişe yedirirken illa bende yiyom kıyıdan köşeden.. ama olsun... bu yolda herşey serbest
sahi neredeyse forundaki herkeste bi kilo alimi sikayeti var. birimz de zayiflamaz mi stresten

al benden de o kadar hele bu ara, kilo aldım cirkin hissediyorum bi miskinlik bi duygu durum bozuklugu, sonrada ulan bildigin bok gibiyim neyin afrası tafrası bu.
ya kızlar doğrumu bende kilo almaya başladım kilolar kaç bu arada

kızlar bişe dicem sizin operasyondan sonra çişiniz geliyomu benim hemen geliyor ogün eşim eeee sen çocukları tuvalete attın diye kızdı
HAHAHA benim eşim değilde ben düşünüyorum aynı şeyi ahan da giitttttiii bütün emeklerim diyeeee...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…