2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

araştırmacı yelser arkadaş bunu da bir araştırsa kaç dk. sonra ulaşıyorlar acaba yuvalarına çocuklar
Ah canım hemen yazıyorum

Sperm ve yumurta hücresinin döllenme öncesi ve sonrasındaki hareketleri hakkında bazı bilgiler:
- Ovulasyon yani yumurtlama gerçekleştikten sonra yumurta hücresinin tüp içerisine geçmesi 2-3 dakika alır.
- Zigot (sperm ve yumurtanın birleşmesinden oluşan hücre) tüp içerisinde ortalama 3 gün kalır, bu esnada rahim (uterus) içeirisne doğru ilerler. Yani yumurtlama olayından 3 gün sonra zigot (artık adı blastokist'tir) rahim içerisinde olur.
- Zigot rahim içerisine doğru bölünerek ilerlediği için içerisinde boşluk içeren bir hücre topluluğu halini alır buna blastokist adı verilir. Blastokist rahim içerisine vardıktan ortalama 3 gün (2-4 gün arası) sonra rahim içerisine yapışır, buna implantasyon denir.
- Yani toplamda yumurta hücresi salındıktan sonra döllenme, tüp içerisinde rahime doğru ilerleme ve rahim duvarına yerleşme aşamalarında 6 günlük bir süre geçer.

kuşum sağol ya pek bi bilimsel olmuş şimdi 2-3 dakika ise biz niye ayak kaldırıyoruz

Reactions: BBD
kuşum sağol ya pek bi bilimsel olmuş şimdi 2-3 dakika ise biz niye ayak kaldırıyoruz
Girmesi 2-3dk yolculuk uzun anamm yooollcuulukkk... Aslında 20dk yeterli diyorlar çok uzun tutmanıza gerek yokmuş

hamile kalmak için öncelikle stresten uzak olmak lazım yani bu işe çok kafayı takmıycaksın sonra çok kilolu olmamalısın çünki hormonların bir kısmı yağ dokusunda depolanıyor bütün bunlardan sonra adetin düzenliyse adetin 1.gününden itibaren iki adetin tam ortasındaki 3 gün bu günlerin 3 gün öncesi ve 3 gün sonrası ilişki için uygun gün aşırı ilişki yeterli spermler 3 gün canlı kalabiliyor ilişki sırasında kadının altta olduğu pozisyon tercih edilmeli mümkünse kadının kalçasının altına yastık koyulabilir bu şekilde yarım saat kalkmadan yatılması lazım bide yumurtlama olduğu gün vajinal akıntı artıyor işaret parmağınız ve başparmağınız arasına biraz bu sıvıdan sürün iki parmağı birbirinden uzaklaştırınca bu sıvı uzar bütün bunlardan sonra geri kalan dua etmek allah herkese hayırlı evlat sahibi olmayı nasip etsin
umarım yardımcı olabilmişimdir

Girmesi 2-3dk yolculuk uzun anamm yooollcuulukkk... Aslında 20dk yeterli diyorlar çok uzun tutmanıza gerek yokmuş
15 dakka içinde spermler meniden ayrılıyor, +5 dakkada tüplere gitsinler diye toplam 20 dk bekliyos işteee,

Hamile kalarak çok önemli bir başarıyı elde ettin canimm gereksiz stresle riske atma bebis i merak etme çoook güzel bir şekilde tutunacak o annesi sen rahat ol dinlen gerektiği kadar yeter ki

Amin canım inşallah teyzesiii tutunur bebişim. Tez zamanda da hepiniz yaşarsınız bu duyguyu veee bebişimin birsürü kuzeni olur.

filluk ne çok olmuşsun yaaaa ben 67 ama ben hamileliğimde çok kilo alıyorum ilkinde denizanası gibiydim hep yedim hep yedim tabi sonra onları vermek için canım çıktı
155 boyla bu kilo bile cok. işte nasılsa hamile kalıcaz diyip yedikce yedik kıyafetlerim olmuyo, dun kot giydim bildiginiz patlıcam sandım tum gun.

ben hiiiiiççç kıpırdaman uyuyom.

Reactions: tzm
155 boyla bu kilo bile cok. işte nasılsa hamile kalıcaz diyip yedikce yedik kıyafetlerim olmuyo, dun kot giydim bildiginiz patlıcam sandım tum gun.
offff o dert bendede var bide şimdi bişey almak istemiyorum ya hamile olursam zaten aldıklarım bi işe yaramayacak bide ben deli gibi yaz sonu paltomu vermiştim hamiş olurum da geniş geniş alırım dedim tık yoookkkkkk ortada kaldık

Ben oldum olası dikkat ediyorum 1.65boy 59kilo sabit kaldım ama önümüzdeki hafta izinliyim muhtemelen 3-4kilo alır dönerim biliyorum ben kendimi amann ne yapayım sonra yine dikkat ederim, izinde de yemeyim demek olmuyor ki...

Diyet yapacağım diye uğraşmayın ama dikkat edin, çok çiğneyin akşam 6'dan sonra yemeyin bol su için sofrada yeşillik bol olsun veee mutlaka çorba ile başlayın sonra tok tutuyor işte diyet üzerine yakında kitap yazarım ben ömrüm böyle geçti çünkü, birde her öğünde mutlaka protein.....

bende üzülüyorum ama napim bende sana yazmıştım operasyondan sonra kaç dakikada ulaşıyorlar yavrular hedefe
10 saatte ulaşıyormuş geçen bır yerde okudum. en gec 1 saat ıcınde sıvılasıyor bız kalkınca bır kısmı yıne de ıcerde kalıyor. yumurtayı bulup dollemesı 10 saat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…