2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

o zaman HEP BİRLİKTE BİRBİRİMİZE COK AMA COK İYİ ENERJİ YOLLUYORUZ

hahaha çok sağolasın canım ya allahtan yakalanmamışsın ... benim bu ay çok gözüme battı bu damarlar.. bilemedim
inşallahhhhhh tutmuştur canım, bende baktım bende bişe yok :)

ama zaten normalde de küçükler adete yakın azıcık kendilkerine geliyorlar, pek bişe anlamıyorum...

Bnm bugun midem bulaniyo idararm cok gliyo sık sık tuvalete gdrorm birde arkadasn ruyasnda bni gormus gelinlikli olarak ruyada gelinlikli gormek hamilile isaretmis

Benimde en son reglim 5 agustos ortalama 28 gunluk bir dongum var. beklemem gereken tarih hesabıma gore 31 agusyos veya 1 eylul dogruyum degil mi kızlar.
4 ağustos sat, 29 günlük periyot BAT 1 Eylül, benimki..

bakalım sayfanın ilk hamiş haberi kimden gelecek....

kızlar selam tekrar ovulasyon testi yapıyorum 2 gündür pozitif sonuç tayım bu gün 2. günü 2,5 yıldır ilaç kullanıyordum ağustos başı bıraktım ilacı çalışmalar dayım umarım bu ay hep beraber hamiş oluruz
bat listesi nedir rica etsem bana da anlatabilir misiniz

HAYIRLI OLSUN ARKADAŞIM, İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA GELIR MELEĞIN.

Beklenen Adet Tarihi'nin kısaltılması canım.. BAT

kızlar ne zaman ilerlediniz ya maşallah
bence belirti gözlemlemek daha kötü oluyor naçizane tavsiyem hiç umursamamak ama yapabilirsek tabi (bende dahi)
yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz

kızlar ne zaman ilerlediniz ya maşallah
bence belirti gözlemlemek daha kötü oluyor naçizane tavsiyem hiç umursamamak ama yapabilirsek tabi (bende dahi)
yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz
senden ilk haberi bekleye bekleye sıkıldık, iki lafın belini kıralım dedim guzuummmmm, senden çok ben heyecanlıyım senin hamilelik haberini almaya, yakın olsak alcam testi gelcem oraya, o derece yani

senden ilk haberi bekleye bekleye sıkıldık, iki lafın belini kıralım dedim guzuummmmm, senden çok ben heyecanlıyım senin hamilelik haberini almaya, yakın olsak alcam testi gelcem oraya, o derece yani
haklısınız kızlar ya napim işteyim ve bugün ihalem vardı yeni bitti hem sen sabah yap dedin ya
sabah fenaydı belim ağrır gibiydi ama şimdi gitti ağrı anlamadım bende selda ne yaptı o yapacaktı
bu arada kızlar siz çikolata diyorsunuz ya bende aynı zamanda ekşi elma var 1 haftadır gündemde günde 3 tane falan yiyorum

YENİ BAT LİSTEMİZZZZ
---------------------------------------

Lapremature..........21 Ağustos ??????
tzm..........................27 Ağustos
selda89....................27 Ağustos
Ebrar09...................29 Ağustos
Secido......................30 Ağustos
eylulinko..................31 Ağustos
Yelser.......................1 Eylül
Masal2010...............1 Eylül
Filluk........................1 Eylül
BBD.........................3 Eylül
miaselinam.............4 Eylül
funda08...................7 Eylül
balpeteek..................7 Eylül
Biyolojik..................9 Eylül
asilsoy.....................9-11 Eylül
okulum...................17 Eylül
smyyali...................18 Eylül
elalmami.................20 Eylül
karpuzçilek-d..........21 Eylül
nixe59.....................27 Eylül
mhrap.....................5 Ekim

Ya bnm doktrm hic tahlil falan istemio;( acaba bn mi zorlasam bazi selere bu hormn degerlernn hepsi adetn ucncu gnnde cikio mu tatlim?
Evet canım adetin günü gitmiştim. Bide prolaktin süt hormonuna baktım mutlaka.doktoruna sen söyle o yapmiyorsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…