elalmami senle aynıydık ben hala olmadım yani hala bi umut var:)Canim ben kırmızı kartı bugün yedim yeni bat 20 eylül
o da imkansız gibi bişey şuansabırım yapmamız gereken sey kendimizi dinlemeyi bırakmak.
Benimde en son reglim 5 agustos ortalama 28 gunluk bir dongum var. beklemem gereken tarih hesabıma gore 31 agusyos veya 1 eylul dogruyum degil mi kızlar.elalmami senle aynıydık ben hala olmadım yani hala bi umut var:)
inşallahhhhhh tutmuştur canım, bende baktım bende bişe yok :)hahahaçok sağolasın canım ya allahtan yakalanmamışsın ... benim bu ay çok gözüme battı bu damarlar.. bilemedim
4 ağustos sat, 29 günlük periyot BAT 1 Eylül, benimki..Benimde en son reglim 5 agustos ortalama 28 gunluk bir dongum var. beklemem gereken tarih hesabıma gore 31 agusyos veya 1 eylul dogruyum degil mi kızlar.
yok anacim bende de yok ne damar ne sizlamakızlar sizin adetinize kaç gün var bilmiyorum ama göğsünüzün üstünde yeşil yeşil damarlar var mı ?
benimkiler de normalden büyükler maalesef sevmiyoruminşallahhhhhh tutmuştur canım, bende baktım bende bişe yok :)
ama zaten normalde de küçükler adete yakın azıcık kendilkerine geliyorlar, pek bişe anlamıyorum...
ümitlenmeli miyim acabaaayok anacim bende de yok ne damar ne sizlama
HAYIRLI OLSUN ARKADAŞIM, İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA GELIR MELEĞIN.kızlar selam tekrar ovulasyon testi yapıyorum 2 gündür pozitif sonuç tayım bu gün 2. günü 2,5 yıldır ilaç kullanıyordum ağustos başı bıraktım ilacı çalışmalar dayım umarım bu ay hep beraber hamiş oluruz
bat listesi nedir rica etsem bana da anlatabilir misiniz
Canim ben nisanda evlendim hiç korunmadim martta hamile kaldım düştü ondan sonra gittik.terkederim mi dedin ben öyle desem kalpten gider benimki.. kaçıncı ayda gittiniz canım ?
senden ilk haberi bekleye bekleye sıkıldık, iki lafın belini kıralım dedim guzuummmmm, senden çok ben heyecanlıyım senin hamilelik haberini almaya, yakın olsak alcam testi gelcem oraya, o derece yanikızlar ne zaman ilerlediniz ya maşallah
bence belirti gözlemlemek daha kötü oluyor naçizane tavsiyem hiç umursamamak ama yapabilirsek tabi (bende dahi)
yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz
haklısınız kızlar ya napim işteyim ve bugün ihalem vardı yeni bitti hem sen sabah yap dedin yasenden ilk haberi bekleye bekleye sıkıldık, iki lafın belini kıralım dedim guzuummmmm, senden çok ben heyecanlıyım senin hamilelik haberini almaya, yakın olsak alcam testi gelcem oraya, o derece yani
Evet canım adetin günü gitmiştim. Bide prolaktin süt hormonuna baktım mutlaka.doktoruna sen söyle o yapmiyorsaYa bnm doktrm hic tahlil falan istemio;( acaba bn mi zorlasam bazi selerebu hormn degerlernn hepsi adetn ucncu gnnde cikio mu tatlim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?