benden bi tane daha kendimi bildim bileli dikkat etmeye çalışıyorum ancak bu kadar oluyoBen oldum olası dikkat ediyorum 1.65boy 59kilo sabit kaldım ama önümüzdeki hafta izinliyim muhtemelen 3-4kilo alır dönerim biliyorum ben kendimi amann ne yapayım sonra yine dikkat ederim, izinde de yemeyim demek olmuyor ki...
Diyet yapacağım diye uğraşmayın ama dikkat edin, çok çiğneyin akşam 6'dan sonra yemeyin bol su için sofrada yeşillik bol olsun veee mutlaka çorba ile başlayın sonra tok tutuyor işte diyet üzerine yakında kitap yazarım ben ömrüm böyle geçti çünkü, birde her öğünde mutlaka protein.....
ben hiiiiiççç kıpırdaman uyuyom.
Ayy nolur sirrini bana da ogretzayıflayan bır ben varım heralde, istesem de alamıyorum artık
kuşum senin kileri gitmemişmiydiVallahi 20dk ayaklarım dayıyorum bir yerlere sonra sırtüstü yatıyorum, zaten tuvaletimi en fazla 1saat tutuyorum. Yeter canım daha ne yapayım...
O Çalışsın azcık ooooo çalışşsıınnn, keyif yapacağına sabah karşı yaaa!!! sabahaaa karşııııı!!!!!
bak yine sinirlendim bu konuyu kapatmıştım...tamam sakinim...
olalımda veriliyor be kuşum ben canlı örneğiyim zaten gittiği kadar tııııınnnnnnnkızım ne kıskanıp sinir olup nefret edıyonux yahu yarın oburgun hamiş olursam fındık yutmuş solucana dönecem galiba
Öyle canım ne yapayım , bırakmadım ama elbet birgün öleceğim deyip arada yiyorum.benden bi tane daha kendimi bildim bileli dikkat etmeye çalışıyorum ancak bu kadar oluyo
inan ozel olarak yaptıgım hıc bısey yok bunye meselesı heralde. hamıs olursam kılo alırım dıye avutuyorum kendımı. ınanın ben de dıyet yapan sadece salata yıyen insanları kıskanıyorum:)))))))Ayy nolur sirrini bana da ogret
tamam bende 20 dk. sıkacam artık napim15 dakka içinde spermler meniden ayrılıyor, +5 dakkada tüplere gitsinler diye toplam 20 dk bekliyos işteee,
kızım sen iyimisin ömrün tükendi benim bu yoldainan ozel olarak yaptıgım hıc bısey yok bunye meselesı heralde. hamıs olursam kılo alırım dıye avutuyorum kendımı. ınanın ben de dıyet yapan sadece salata yıyen insanları kıskanıyorum:)))))))
Anlamadım canım ne demek istediğini?kuşum senin kileri gitmemişmiydi
Öyle canım ne yapayım , bırakmadım ama elbet birgün öleceğim deyip arada yiyorum.
Kilodan korkuyorum hastanede çok kilolu insanların çektiği ızdırapları görüyorum yatamıyorlar ,yürüyemiyorlar,geçen bir tanesine yardım edeyim derken belimi incittimm, elim tut kalkayım diye yalvarıyor ne yapayım dayanamadım... Annem de vefatında 102 kiloya çıkmıştı kaldıramadım yatıramadım öyle zordu ki... Aman can sıkmaca yokk...
Kilolara dikkat okadar....yürüyüş yapıyoruz yapmayanı dövüyorum uyarmı
tamam hocam tamamÖyle canım ne yapayım , bırakmadım ama elbet birgün öleceğim deyip arada yiyorum.
Kilodan korkuyorum hastanede çok kilolu insanların çektiği ızdırapları görüyorum yatamıyorlar ,yürüyemiyorlar,geçen bir tanesine yardım edeyim derken belimi incittimm, elim tut kalkayım diye yalvarıyor ne yapayım dayanamadım... Annem de vefatında 102 kiloya çıkmıştı kaldıramadım yatıramadım öyle zordu ki... Aman can sıkmaca yokk...
Kilolara dikkat okadar....yürüyüş yapıyoruz yapmayanı dövüyorum uyarmı
sinirler heyheyler canımAnlamadım canım ne demek istediğini?
ben beklemedeyim valla, 28 eylul buyuk gun, adet olur isem kendime dogum gunu hediyesi olarak salon uyeligi yeniletiyorum, gittim konustum herseyi gecen aksam. uyaliğimi yeniliycem ama adet olmazsaaaammmm işte o zaman da kendime kocaman bi cikolatalı pasta alıp yiycem dogumgunu hediyesi :)tamam hocam tamam
Yok iyiyim kuzum sakinleştim arada coşuyorum aman idare edin iştesinirler heyheyler canım
Afiyet olsun ozaman sana bir kıyak bende yiyeceğim hatta sen hamile kal kendime iskender ısmarlayıp ardın künefe yiyeceğim Ankara'da olduğum için sana diyemiyorum ama buradan da elimden bu kadarı geliyor. Sadece senin için...ben beklemedeyim valla, 28 eylul buyuk gun, adet olur isem kendime dogum gunu hediyesi olarak salon uyeligi yeniletiyorum, gittim konustum herseyi gecen aksam. uyaliğimi yeniliycem ama adet olmazsaaaammmm işte o zaman da kendime kocaman bi cikolatalı pasta alıp yiycem dogumgunu hediyesi :)
ben beklemedeyim valla, 28 eylul buyuk gun, adet olur isem kendime dogum gunu hediyesi olarak salon uyeligi yeniletiyorum, gittim konustum herseyi gecen aksam. uyaliğimi yeniliycem ama adet olmazsaaaammmm işte o zaman da kendime kocaman bi cikolatalı pasta alıp yiycem dogumgunu hediyesi :)
iyilim içelim o zaman biz her hamileyle yersek aman boşverin güzel haberler alalımdaAfiyet olsun ozaman sana bir kıyak bende yiyeceğim hatta sen hamile kal kendime iskender ısmarlayıp ardın künefe yiyeceğim Ankara'da olduğum için sana diyemiyorum ama buradan da elimden bu kadarı geliyor. Sadece senin için...
kız yok yapmadım kız yapmadım sabahtan beri reglim ben diye yırtınıyomhadi canım gerçek mi? ama ben ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?