2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

benden bi tane daha kendimi bildim bileli dikkat etmeye çalışıyorum ancak bu kadar oluyo

ben hiiiiiççç kıpırdaman uyuyom.

Vallahi 20dk ayaklarım dayıyorum bir yerlere sonra sırtüstü yatıyorum, zaten tuvaletimi en fazla 1saat tutuyorum. Yeter canım daha ne yapayım...
O Çalışsın azcık ooooo çalışşsıınnn, keyif yapacağına sabah karşı yaaa!!! sabahaaa karşııııı!!!!!
bak yine sinirlendim bu konuyu kapatmıştım...tamam sakinim...

kızım ne kıskanıp sinir olup nefret edıyonux yahu yarın oburgun hamiş olursam fındık yutmuş solucana dönecem galiba

kuşum senin kileri gitmemişmiydi

benden bi tane daha kendimi bildim bileli dikkat etmeye çalışıyorum ancak bu kadar oluyo
Öyle canım ne yapayım , bırakmadım ama elbet birgün öleceğim deyip arada yiyorum.
Kilodan korkuyorum hastanede çok kilolu insanların çektiği ızdırapları görüyorum yatamıyorlar ,yürüyemiyorlar,geçen bir tanesine yardım edeyim derken belimi incittimm, elim tut kalkayım diye yalvarıyor ne yapayım dayanamadım... Annem de vefatında 102 kiloya çıkmıştı kaldıramadım yatıramadım öyle zordu ki... Aman can sıkmaca yokk...
Kilolara dikkat okadar.... yürüyüş yapıyoruz yapmayanı dövüyorum uyarmı

Ayy nolur sirrini bana da ogret
inan ozel olarak yaptıgım hıc bısey yok bunye meselesı heralde. hamıs olursam kılo alırım dıye avutuyorum kendımı. ınanın ben de dıyet yapan sadece salata yıyen insanları kıskanıyorum:)))))))

bende 40 beden giyiyorum ömrüm boyunca 38 beden olamadım :)
ilk bebeğime 70 kg ile hamile kalıp, 87 ile doğuma gittim, 81le hastaneden çıktım, bildiğin duba gibiydiiimmmm, şimdi 68 kiloyum, yılar öncesinin pantolonlarını giyebiliyorum,

tamam hocam tamam

tamam hocam tamam
ben beklemedeyim valla, 28 eylul buyuk gun, adet olur isem kendime dogum gunu hediyesi olarak salon uyeligi yeniletiyorum, gittim konustum herseyi gecen aksam. uyaliğimi yeniliycem ama adet olmazsaaaammmm işte o zaman da kendime kocaman bi cikolatalı pasta alıp yiycem dogumgunu hediyesi :)

Afiyet olsun ozaman sana bir kıyak bende yiyeceğim hatta sen hamile kal kendime iskender ısmarlayıp ardın künefe yiyeceğim Ankara'da olduğum için sana diyemiyorum ama buradan da elimden bu kadarı geliyor. Sadece senin için...

iyilim içelim o zaman biz her hamileyle yersek aman boşverin güzel haberler alalımda

Herkese merhaba çoşmuşş sunuz maşallah bende bugün gittim kuaföre saçlarımı boyattim bi güzel değişim yaptım ve gitmisken kan vereyim dedim ama veremedim çok pahalı idi beta hcg fiyatı bunda da bir hayr vardır dedim ve çıktım hastaneden geldim eve işte artık günümü beklicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…