- 25 Ağustos 2014
- 751
- 1.569
- 53
Benim adam kendini ruhen ve bedenen hazırlıyorMuş meğer., duş almış hazırlanmış bi heyecanla geldi... ben onun işleri aksamasın diye uğraşıyorum diye trip atacaktim Kii sürprizCanım boşver hiç uğraşma, ben hiç birşey söylemedim yattım, çocuk isteyen o , ben niye kendimi hırpalıyorum ki takip o etsin gecenin bir yarısı gelmiş
-Cınımm cınımmmm
-NEEE NEEEEEEE demek istedim ama hiç uyanmadım deli ya deliii....
gelirim oraya ne var ki, 5 saatlik yol hiiiçte yorulmam. :)Afiyet olsun ozaman sana bir kıyak bende yiyeceğim hatta sen hamile kal kendime iskender ısmarlayıp ardın künefe yiyeceğim Ankara'da olduğum için sana diyemiyorum ama buradan da elimden bu kadarı geliyor. Sadece senin için...
Ne pozisyonu ne maçı neler oluyorGünaydın kızlar dün akşam maçtaki pozisyon işe yaramıştır umarım :)
kızın yarasını deşmeyin yaakız yok yapmadım kız yapmadım sabahtan beri reglim ben diye yırtınıyom
+1dun ballandıra ballandıra anlatıp yapamadıgınız seyı bu aksam ben yapacam kikikikikikii
walla bende erinmedim dün akşam kremşantili poğaça yaptım :) tavssiye edilir...gelirim oraya ne var ki, 5 saatlik yol hiiiçte yorulmam. :)
ben de 10 sayfadir okuyorum anlayamadım dahaNe pozisyonu ne maçı neler oluyor
canım nerdesin sen yıkılıyo dünden beri ortalıkNe pozisyonu ne maçı neler oluyor
bende hafta sonu yicem kızımın doğum günü dewalla bende erinmedim dün akşam kremşantili poğaça yaptım :) tavssiye edilir...
sağlık ocağında bedava. ama sabah 10dan once gıdılmesı gerekıyor. 10 a kadar alıyorlar burda kanı. kotu yanı ertesı gun sonuc alabılıyorsunHerkese merhaba çoşmuşş sunuz maşallah bende bugün gittim kuaföre saçlarımı boyattim bi güzel değişim yaptım ve gitmisken kan vereyim dedim ama veremedim çok pahalı idi beta hcg fiyatı bunda da bir hayr vardır dedim ve çıktım hastaneden geldim eve işte artık günümü beklicem
ya ben de istiyorum yaa 7 gün regl mi olurrrkızın yarasını deşmeyin yaa
benım 5 gunde bıtıyor da ben yıne de 7. gune kadar beklıyorum. sende beklıcen yapacak bısey yok vatan kan aglarken aklın oynasta olmasın:))))))))kikikikikiiya ben de istiyorum yaa 7 gün regl mi olurrr
sağlık ocağında bedava. ama sabah 10dan once gıdılmesı gerekıyor. 10 a kadar alıyorlar burda kanı. kotu yanı ertesı gun sonuc alabılıyorsun
kıyamam kız sanaya ben de istiyorum yaa 7 gün regl mi olurrr
ahahah aynen bu lafı da çok severim ANAVATAN KAN AĞLIYOR :)benım 5 gunde bıtıyor da ben yıne de 7. gune kadar beklıyorum. sende beklıcen yapacak bısey yok vatan kan aglarken aklın oynasta olmasın:))))))))kikikikikii
ya ben de istiyorum yaa 7 gün regl mi olurrr
bitmez az da olsa 7. güne kdr geliyiiiiiiiiii aman neyse zaten bu ay 2 günde 1 yapıcaz. kararlıyız . resmen operasyon rejimi :)Alemsin canım yaaaa... Akşama kadar biter inşallah reglide nirvanaya ulaşırsın....
Yavru vatan diil miydi yaaaaahahah aynen bu lafı da çok severim ANAVATAN KAN AĞLIYOR :)
olabilir :)Yavru vatan diil miydi yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?