bitmez az da olsa 7. güne kdr geliyiiiiiiiiii aman neyse zaten bu ay 2 günde 1 yapıcaz. kararlıyız . resmen operasyon rejimi :)
Aman da aman folluk takibi hakızlar şimdi kapı çaldı ve ovulasyon testlerim geldi hayırlara vesile olsun inşallahhh
Kız biz beraber ilerliyoruz benimde reglimin 6.günü... Takipdeyim yani... Klavuz karga olmayalım sonra
Benim kırmızılara 10 gün var zaman geçmiyor kızlar yaaaapofff dün durmadı gebelik testi yaptım ne alakaysa ... hiç adetten10 11 gün önce gebelik testi yapıp çıkan olmuş mudur? :/
Ayyyy çok sevindim çünkü negatif çıktı dün yaptığım test insan testin kutusunu eline alınca yapmadan duramıyor yaaaaa :)))) 30 lu ovulasyon testi ve 10 lu gebelik testi almıştımMumkun degil tatlim cikmaz benim adete 4-5 gun var bende bile olsa cikmaz ama bugun kan verecektim olmadi bi belirti kafami karistirdi ama beklicem mecbur
Ayyyy çok sevindim çünkü negatif çıktı dün yaptığım test insan testin kutusunu eline alınca yapmadan duramıyor yaaaaa :)))) 30 lu ovulasyon testi ve 10 lu gebelik testi almıştımçok sevindim dediklerine
acaba nedir nedirrrrrrrrrrrrBir belirtim var diyorum kimse ilgilenmiyor yaaaaa
ehehehe evet canım yakınmışız benim de 5. günü. bitse de gitsek dimi yaniKız biz beraber ilerliyoruz benimde reglimin 6.günü... Takipdeyim yani... Klavuz karga olmayalım sonra
sağ ol canımmmAman da aman folluk takibi ha
Kolay gelsin
hoşgeldin canoooooooooooo ne belirtin var çok merak ettim ciddenAaaa kimse hosgeldin bile yazmıyor görmuyormusunuz siz beni kustummmmm
Ayyy neee oldu Canıiiiim. ?Bir belirtim var diyorum kimse ilgilenmiyor yaaaaa
kremsantiyi pogacaya mı yoksa baska yere mi koydunwalla bende erinmedim dün akşam kremşantili poğaça yaptım :) tavssiye edilir...
hoşgeldin canoooooooooooo ne belirtin var çok merak ettim cidden
Ayyy neee oldu Canıiiiim. ?
ooooo çok erken arkadaşım naptın sen yaBenim kırmızılara 10 gün var da zaman geçmiyor kızlar yaaaapofff dün durmadı gebelik testi yaptım ne alakaysa ... hiç adetten10 11 gün önce gebelik testi yapıp çıkan olmuş mudur? :/
cıkar cıkar bekle, dududada gibi hayali cizgi gorursun orda sonra bide parcalarsın testiBenim kırmızılara 10 gün var da zaman geçmiyor kızlar yaaaapofff dün durmadı gebelik testi yaptım ne alakaysa ... hiç adetten10 11 gün önce gebelik testi yapıp çıkan olmuş mudur? :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?