2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

Benim kırmızılara 10 gün var da zaman geçmiyor kızlar yaaaa pofff dün durmadı gebelik testi yaptım ne alakaysa ... hiç adetten10 11 gün önce gebelik testi yapıp çıkan olmuş mudur? :/

Kız biz beraber ilerliyoruz benimde reglimin 6.günü... Takipdeyim yani... Klavuz karga olmayalım sonra
amanda29 onumuzdekı ay beraber verıcez mujdelı haberlerı ınsallah yanı oyle umuyorum. bugun klomenın 4. gunu. acaba olmasa yıne yıkılır mıyımki bunye alıstı alıscak aslında

Benim kırmızılara 10 gün var zaman geçmiyor kızlar yaaaa pofff dün durmadı gebelik testi yaptım ne alakaysa ... hiç adetten10 11 gün önce gebelik testi yapıp çıkan olmuş mudur? :/

Mumkun degil tatlim cikmaz benim adete 4-5 gun var bende bile olsa cikmaz ama bugun kan verecektim olmadi bi belirti kafami karistirdi ama beklicem mecbur

Mumkun degil tatlim cikmaz benim adete 4-5 gun var bende bile olsa cikmaz ama bugun kan verecektim olmadi bi belirti kafami karistirdi ama beklicem mecbur
Ayyyy çok sevindim çünkü negatif çıktı dün yaptığım test insan testin kutusunu eline alınca yapmadan duramıyor yaaaaa :)))) 30 lu ovulasyon testi ve 10 lu gebelik testi almıştım çok sevindim dediklerine

Aaaa kimse hosgeldin bile yazmıyor görmuyormusunuz siz beni kustummmmm

Yapma bosuna tatlim cok erken henuz yumurtlama testlerini duzenli kullan Allah in izni ile olur ins

hoşgeldin canoooooooooooo ne belirtin var çok merak ettim cidden

Hoşbuldum cnm ilk hamileliğimideki yaşadığım adetime yyakın olan isu gibi aakıntım dün basladi o yüzden çok karısigim normalde hhiçolmaz ne ilk hhamileliğimiden oncee olurdu nede ddoğumdan sonra hhiç olmadı adetime 4 gün var dün başladı

Ben de bi Ovi yapıp geleyim bakalım bugün ne olacak her gün aynı çıktığından alıştım gerçi de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…