2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

ayy hadi hayırlısııı inşallah doğru hissetmişsindirrr :)

ben kafayı yiycem ya vallahi artık cıldırdım, ben den yıllar sonra evlenen arkadaslarım ikinci sıpalarını dogurdu, yine isyana gidiyorum Rabbim affet beni ama niye bu dert bizde

Canım biz hakkımızda hayırlı olanı bilemeyiz vakti saati vardır elbet bizim komsumuz 4 yıl bekledi harcamadigi para kalmadı aşılama ile oğlu oldu 2 yıl sonra kendiliğinden ikizleri oldu OL EMRİNİ bekliyoruz hepimiz

cok komiğime gitti sayıyorum;
1) kasıklarım agrıyo
2) memelerim cok buyudu sutyene sıgmıyor
3)tum kokular migdemi bulandırıyo, az once limdeki kek i attım yumurta berbat koktu
4) basım donuyo arada bir
5) cok uykum var halsizim

SONUCCCC: BEBEK MEBEK YOK

delirttiniz haaaaaaaaa beni

öyle ilknurcum da işte sanırım ara ara bu haberleri aldıkca cnım sıkılıyor, gerci daha var doktorum regli gunune kadar ilişki dedi, bir yumurtan catladı digeride catlar belki farklı tarihlerde dollanir ve ikizimiz olur dedi ama artık belki, kısmet vs lafları karın doyurmuyor bende.

bunlar adete yakinda olur bunlara takilmam asla ancak ilk hamileligimde yasadigim bir belirti bu kadar zaman sonra tekrar olunca insan dusunmeden edemiyor

preseed kullandın mı sen ya, zehsel bende alcam kız bu ayda olmazsa harbi alcam doktor 3 ay dinlencez sonra ası dedi bende o 3 ayda preseek deniyim ha nediyon.

Kullandım bu ay tatlım yumurtlama günümde 2 defa kullandım bakalım günüm az kaldı cnm eğer hamileysem ve saglikli ise preseedi birine hediye edicem inş

Kullandım bu ay tatlım yumurtlama günümde 2 defa kullandım bakalım günüm az kaldı cnm eğer hamileysem ve saglikli ise preseedi birine hediye edicem inş
o ben olayımmmmmmm bana hediye ett inşallah hamilesindir

Canım ben ovu. testi filan hiç kullanmadım canım istemedikce ilişkiye girmedim tam birlikte olacağımız zaman wc.ye girmiştim akintim şeffaf ve uzundu iki gün üst üste oldu( hafta sonu olunca) :)çok şükür nasip oldu sartlama kendini güzelim

[QUOTE="tzm, post: 36950593, member: 614e [/QUOTE]

Hamile kalmayi kolaylastirici bir jel google preseed yaz detaylari oku cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…