ayy hadi hayırlısııı inşallah doğru hissetmişsindirrr :)Hoşbuldum cnm ilk hamileliğimideki yaşadığım adetime yyakın olan isu gibi aakıntım dün basladi o yüzden çok karısigim normalde hhiçolmaz ne ilk hhamileliğimiden oncee olurdu nede ddoğumdan sonra hhiç olmadı adetime 4 gün var dün başladı
ben kafayı yiycem ya vallahi artık cıldırdım, ben den yıllar sonra evlenen arkadaslarım ikinci sıpalarını dogurdu, yine isyana gidiyorum Rabbim affet beni ama niye bu dert bizde
kuşum hoş geldinAaaa kimse hosgeldin bile yazmıyor görmuyormusunuz siz beni kustummmmm
ayy hadi hayırlısııı inşallah doğru hissetmişsindirrr :)
öyle ilknurcum da işte sanırım ara ara bu haberleri aldıkca cnım sıkılıyor, gerci daha var doktorum regli gunune kadar ilişki dedi, bir yumurtan catladı digeride catlar belki farklı tarihlerde dollanir ve ikizimiz olur dedi ama artık belki, kısmet vs lafları karın doyurmuyor bende.Canım biz hakkımızda hayırlı olanı bilemeyiz vakti saati vardır elbet bizim komsumuz 4 yıl bekledi harcamadigi para kalmadı aşılama ile oğlu oldu 2 yıl sonra kendiliğinden ikizleri oldu OL EMRİNİ bekliyoruz hepimiz
preseed kullandın mı sen ya, zehsel bende alcam kız bu ayda olmazsa harbi alcam doktor 3 ay dinlencez sonra ası dedi bende o 3 ayda preseek deniyim ha nediyon.Ins canim ins gecen ay yarami yaktirdim bu ayda ovulasyon testi ve pressed kullandim az kaldi bakalim sonuc ne olacak
ilkinde oldu diyosun inşallah bundada olur arkadaşımHosbuldum cnm
cok komiğime gitti sayıyorum;
1) kasıklarım agrıyo
2) memelerim cok buyudu sutyene sıgmıyor
3)tum kokular migdemi bulandırıyo, az once limdeki kek i attım yumurta berbat koktu
4) basım donuyo arada bir
5) cok uykum var halsizim
SONUCCCC: BEBEK MEBEK YOK
delirttiniz haaaaaaaaa beni
o nepreseed kullandın mı sen ya, zehsel bende alcam kız bu ayda olmazsa harbi alcam doktor 3 ay dinlencez sonra ası dedi bende o 3 ayda preseek deniyim ha nediyon.
kızz sen hamile kalınca burdan bir ayrıl bulunduğun yerden aha böylekremsantiyi pogacaya mı yoksa baska yere mi koydun
kız valla doverim seni essegi suya yollar gelene kadar doverim gelir bidaha yollarım, anacım bir hafta bunu konustukya burda sen nerdeydin, zehsel detay ver arkadasım su deli ye
preseed kullandın mı sen ya, zehsel bende alcam kız bu ayda olmazsa harbi alcam doktor 3 ay dinlencez sonra ası dedi bende o 3 ayda preseek deniyim ha nediyon.
he heeeeeyyyy kovsanızda gitmem kiiiiiii :):) bide yüzsüzümdür üzerinize afiyet( bu lafa da hiç bir zaman anlam verememişimdir )kızz sen hamile kalınca burdan bir ayrıl bulunduğun yerden aha böylegetiririm demedi deme yelser de zaten döver
bana bana bana, gebertirim seni birine yollarsanKullandım bu ay tatlım yumurtlama günümde 2 defa kullandım bakalım günüm az kaldı cnm eğer hamileysem ve saglikli ise preseedi birine hediye edicem inş
o ben olayımmmmmmm bana hediye ett inşallah hamilesindirKullandım bu ay tatlım yumurtlama günümde 2 defa kullandım bakalım günüm az kaldı cnm eğer hamileysem ve saglikli ise preseedi birine hediye edicem inş
Canım ben ovu. testi filan hiç kullanmadım canım istemedikce ilişkiye girmedim tam birlikte olacağımız zaman wc.ye girmiştim akintim şeffaf ve uzundu iki gün üst üste oldu( hafta sonu olunca) :)çok şükür nasip oldu sartlama kendini güzelimöyle ilknurcum da işte sanırım ara ara bu haberleri aldıkca cnım sıkılıyor, gerci daha var doktorum regli gunune kadar ilişki dedi, bir yumurtan catladı digeride catlar belki farklı tarihlerde dollanir ve ikizimiz olur dedi ama artık belki, kısmet vs lafları karın doyurmuyor bende.
la bnm adetim yakın degil ki, ayın 28 inde daha 10 gun varbunlar adete yakinda olur bunlara takilmam asla ancak ilk hamileligimde yasadigim bir belirti bu kadar zaman sonra tekrar olunca insan dusunmeden edemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?