2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

kız valla doverim seni essegi suya yollar gelene kadar doverim gelir bidaha yollarım, anacım bir hafta bunu konustukya burda sen nerdeydin, zehsel detay ver arkadasım su deli ye
kız duymadım ama hocam akşam elektrikler yoktu bu arada ben geçen hafta izinliydim

[QUObaşkak, post: 36950715, member: 621193"]la bnm adetim yakın degil ki, ayın 28 inde daha 10 gun var [/QUOTE]

O baska

valla yavrum bizim denemedigimiz bok kalmadı, en son amuda kalkıcam herifide ayakta bırakcam oyle deniycem artık spermleri agzımdanmı cıkar geri bilmem ama. nasip bu işler işte KISMET ( tiksinc oldu ama dogru)

kız duymadım ama hocam akşam elektrikler yoktu bu arada ben geçen hafta izinliydim
sizin evde mum yokmuydu neyse zehsel acıkladı gerci o da benim bunu sormamdan o kadar bunaldıki google amcaya sor dedi ama olsun aklında bişiler kalmıstır canıııımmmmmmmmmmm

valla yavrum bizim denemedigimiz bok kalmadı, en son amuda kalkıcam herifide ayakta bırakcam oyle deniycem artık spermleri agzımdanmı cıkar geri bilmem ama. nasip bu işler işte KISMET ( tiksinc oldu ama dogru)
kız allah seni bildiği gibi yapsın emi

Hey Allah ım :) kolay gelsin madem ne deyim

kız bu yazdıklarını gerçekten hissittiğin için mi yazdın bende kafa buluyor dimim bence otur kendini döv belirti yok onlar psikolojik diyi bipppp yırtan kimdi
la yavrum bunları belirti olarak gormuyorm ki ben, herkez yok kirğiğim koptu yok sacım uzadı yok bırt yok zırt diyince bende alın bunlar bendeki asıl belirtiler diye yazdım yani birinden bunları duysan hamile dersin en azındna mantıga yatan belirtiler ama yok ki bişey.

kız bi dur vallahi sesli sesli kahkaha attım birazdan beni atacaklarbakarsın artık

Kizlar ya dünden beri benim sağ kasığım da feci bi ağrı var daha 4 gün var regl olmama ama sanırım erken olucak bu ay ilaç alsam birsey yoktur birsey olmaz dimi parol iceyim en azından

Kizlar ya dünden beri benim sağ kasığım da feci bi ağrı var daha 4 gün var regl olmama ama sanırım erken olucak bu ay ilaç alsam birsey yoktur birsey olmaz dimi parol iceyim en azından
minoset iç canım en iyisi. benimde gecen düşük oldugunda boynum tutulmustu doktorum minoset iç demişti.

Neymiş o yapamadıklari? Ne kaçırdım?
bayrak salla sen oyle, sonra cocuk yapcak kızzıımmmm millet ilime indi bu işte, ben seyine sogan sokanı gordum arkadaslarımda nacizane pozisyon soyluyorlar. sen domalıyorsun( ya bunu anlatacak baska kelime bulamıyorum) eşinde arkaya gecip kontagı ceviriyor olan budur. oyle bekle sonra daha iyi kanallara ulasıyormus veletler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…