kız duymadım ama hocam akşam elektrikler yoktu bu arada ben geçen hafta izinliydimkız valla doverim seni essegi suya yollar gelene kadar doverim gelir bidaha yollarım, anacım bir hafta bunu konustukya burda sen nerdeydin, zehsel detay ver arkadasım su deli ye
tmm lan vazgectim ben istemiyom, alırım ben sen bana nirden sipariş ettigini ozelden yaz 28 eylul u bekliyim olursa 29 eylulde sipariş vereyimo ben olayımmmmmmm bana hediye ett inşallah hamilesindir
valla yavrum bizim denemedigimiz bok kalmadı, en son amuda kalkıcam herifide ayakta bırakcam oyle deniycem artık spermleri agzımdanmı cıkar geri bilmem ama. nasip bu işler işte KISMET ( tiksinc oldu ama dogru)Canım ben ovu. testi filan hiç kullanmadım canım istemedikce ilişkiye girmedim tam birlikte olacağımız zaman wc.ye girmiştim akintim şeffaf ve uzundu iki gün üst üste oldu( hafta sonu olunca) :)çok şükür nasip oldu sartlama kendini güzelim
kız bu yazdıklarını gerçekten hissittiğin için mi yazdın bende kafa buluyor dimim bence otur kendini döv belirti yok onlar psikolojik diyi bipppp yırtan kimdila bnm adetim yakın degil ki, ayın 28 inde daha 10 gun var
sizin evde mum yokmuydukız duymadım ama hocam akşam elektrikler yoktu bu arada ben geçen hafta izinliydim
kız allah seni bildiği gibi yapsın emivalla yavrum bizim denemedigimiz bok kalmadı, en son amuda kalkıcam herifide ayakta bırakcam oyle deniycem artık spermleri agzımdanmı cıkar geri bilmem ama. nasip bu işler işte KISMET ( tiksinc oldu ama dogru)
tmm lan vazgectim ben istemiyom, alırım ben sen bana nirden sipariş ettigini ozelden yaz 28 eylul u bekliyim olursa 29 eylulde sipariş vereyim
Hey Allah ım :) kolay gelsin madem ne deyimvalla yavrum bizim denemedigimiz bok kalmadı, en son amuda kalkıcam herifide ayakta bırakcam oyle deniycem artık spermleri agzımdanmı cıkar geri bilmem ama. nasip bu işler işte KISMET ( tiksinc oldu ama dogru)
la yavrum bunları belirti olarak gormuyorm ki ben, herkez yok kirğiğim koptu yok sacım uzadı yok bırt yok zırt diyince bende alın bunlar bendeki asıl belirtiler diye yazdım yani birinden bunları duysan hamile dersin en azındna mantıga yatan belirtiler ama yok ki bişey.kız bu yazdıklarını gerçekten hissittiğin için mi yazdın bende kafa buluyor dimim bence otur kendini döv belirti yok onlar psikolojik diyi bipppp yırtan kimdi
yalnız biz hep birlikte o hayali çizgiyi nasıl gördük ben onu hala anlamıyorum.cıkar cıkar bekle, dududada gibi hayali cizgi gorursun orda sonra bide parcalarsın testi
kız bi dur vallahi sesli sesli kahkaha attım birazdan beni atacaklarla yavrum bunları belirti olarak gormuyorm ki ben, herkez yok kirğiğim koptu yok sacım uzadı yok bırt yok zırt diyince bende alın bunlar bendeki asıl belirtiler diye yazdım yani birinden bunları duysan hamile dersin en azındna mantıga yatan belirtiler ama yok ki bişey.
ben görmedim geçen haftamıydı bunlar seni hamilesin diye kandırdılarmı yoksayalnız biz hep birlikte o hayali çizgiyi nasıl gördük ben onu hala anlamıyorum.
yav kendi oraya kırmızı kalemle cizmiş ya da sinirlenip parcaladıgı testin ustune bidaha işemiş burda bizi yiyoben görmedim geçen haftamıydı bunlar seni hamilesin diye kandırdılarmı yoksa
minoset iç canım en iyisi. benimde gecen düşük oldugunda boynum tutulmustu doktorum minoset iç demişti.Kizlar ya dünden beri benim sağ kasığım da feci bi ağrı var daha 4 gün var regl olmama ama sanırım erken olucak bu ay ilaç alsam birsey yoktur birsey olmaz dimi parol iceyim en azından
Neymiş o yapamadıklari? Ne kaçırdım?dun ballandıra ballandıra anlatıp yapamadıgınız seyı bu aksam ben yapacam kikikikikikii
bayrak salla sen oyle, sonra cocuk yapcak kızzıımmmm millet ilime indi bu işte, ben seyine sogan sokanı gordum arkadaslarımda nacizane pozisyon soyluyorlar. sen domalıyorsun( ya bunu anlatacak baska kelime bulamıyorum) eşinde arkaya gecip kontagı ceviriyor olan budur. oyle bekle sonra daha iyi kanallara ulasıyormus veletler.Neymiş o yapamadıklari? Ne kaçırdım?
evet geçen haftaydı beynimiz bize oyun oynadı hep birlikte gördükben görmedim geçen haftamıydı bunlar seni hamilesin diye kandırdılarmı yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?