2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

yav kendi oraya kırmızı kalemle cizmiş ya da sinirlenip parcaladıgı testin ustune bidaha işemiş burda bizi yiyo
seviyorum seni dududada dududada

yanlız o şirketi dava etsem mi ? ışıpa tutunca daha da barizleşiyodu ikinci çizgi

" köpek gibi" diyebilirsin ama nerdeeeeeeeeeeee illa ayıp konuşçan filluk

yanlız o şirketi dava etsem mi ? ışıpa tutunca daha da barizleşiyodu ikinci çizgi
kızım öyle bişi yaparsan onlar hepimizdne davacı olur ustune forumu kapattırırlar, bizide alır bi guzel tımarhaneye atarlar. Ya Rab gör sen bizi duy bir can için cektiğimiz hali gör. umarım suan dısarıdan bu forumu okuyanlar kac kac burda bir suru deli var diyordur.

ufff aklıma gelmiyo hem kopek gibi dersem bu kocayıda kopek gibi durdurur millet sonra al basına belayı. kitlencek mitlencek aneeeemmmmmm rezilliğe bak sen, araki kurek bul ya da sıcak su dök
ayyyyyyyyy içim kalktı kitlenmek mitlenmek deme zaten hayvanların o işi yapışı ayrı bi mide bulandırıcı.

yanlız geçen bi arkadaş dedi ya tüm hayvanlar öyle yapıp hamile kalıyo bi insanlar olarak biz abidik gubidik pozisyonlara giriyomuşuz. o çok mantıklı geldiydi.

Reactions: tzm
Belki mevsimsel stresten oyle biseydendir. Icin rahat olsun oyle boyle hamile kalicaz kismetse. Umarim bu ay hamile kaliriz. Ekim ayi dikim ayi diyolaa ♥

Dikim ayı iyimiş vallahi :)

amanda29 onumuzdekı ay beraber verıcez mujdelı haberlerı ınsallah yanı oyle umuyorum. bugun klomenın 4. gunu. acaba olmasa yıne yıkılır mıyımki bunye alıstı alıscak aslında

Bende az önce 2. klomeni içtim canım... Geçen ay çok umutluydum kısmet olması... Bu ay inşallah aşılama sayesinde kavuşurum yavruma... Zaten bu ayda olmazsa ya vazgeçeceğim yada yine tüp bebek yolu görünecek bana...

Aaaa kimse hosgeldin bile yazmıyor görmuyormusunuz siz beni kustummmmm

Hoşgeldin sefalar getirdin... Kısmeti de beraberinde getirmişsin inşallah...
Vücudunun sana oyun oynamasına kulak asma adet gecikmesi yaşamadan paçaları sıvamayalım yoksa hepimiz çok üzülüyoruz...

ehehehe evet canım yakınmışız benim de 5. günü. bitse de gitsek dimi yani
dududada persa33 amanda29 güzel sıralama olmuşuz...

Eveeeeet kizlar yorumları alalım

Eklentiler

• 2014-09-17 16.21.23.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 49
yalnız buna bakarken cok buyuk kesif edilmemiş cevher pozisyonlar gordum, anaaammmm kamasutra zar ımı alsak nitsek

kız allah seni kahretmesin emi ben bunu yapamam yaptıkça gülerim koca boşar benim hatun sıyırdı diye e otomatikman ikinciye gerek kalmaz
yanlız benim bildiğim erkeklerin favori pozisyonu bu heeeeeeeeee ona göre

minoset iç canım en iyisi. benimde gecen düşük oldugunda boynum tutulmustu doktorum minoset iç demişti.
Parola,minister aynı ilaç. Dikkat et sade minoset olsun. Minoset plus,i içme.plus olanda kafein de var. Minoset ya da parol Muadil oluyor,ikisini de içebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…