yav kendi oraya kırmızı kalemle cizmiş ya da sinirlenip parcaladıgı testin ustune bidaha işemiş burda bizi yiyo
seviyorum seni dududadadududada
" köpek gibi" diyebilirsin ama nerdeeeeeeeeeeee illa ayıp konuşçan fillukbayrak salla sen oyle, sonra cocuk yapcak kızzıımmmm millet ilime indi bu işte, ben seyine sogan sokanı gordum arkadaslarımda nacizane pozisyon soyluyorlar. sen domalıyorsun( ya bunu anlatacak baska kelime bulamıyorum) eşinde arkaya gecip kontagı ceviriyor olan budur. oyle bekle sonra daha iyi kanallara ulasıyormus veletler.
kızım öyle bişi yaparsan onlar hepimizdne davacı olur ustune forumu kapattırırlar, bizide alır bi guzel tımarhaneye atarlar. Ya Rab gör sen bizi duy bir can için cektiğimiz hali gör. umarım suan dısarıdan bu forumu okuyanlar kac kac burda bir suru deli var diyordur.
yanlız o şirketi dava etsem mi ? ışıpa tutunca daha da barizleşiyodu ikinci çizgi
ufff aklıma gelmiyo hem kopek gibi dersem bu kocayıda kopek gibi durdurur millet sonra al basına belayı. kitlencek mitlencek aneeeemmmmmm rezilliğe bak sen, araki kurek bul ya da sıcak su dök" köpek gibi" diyebilirsin ama nerdeeeeeeeeeeee illa ayıp konuşçan filluk
canım sen bilirsin ama minoset plus hamileler kullanabiliyorKizlar ya dünden beri benim sağ kasığım da feci bi ağrı var daha 4 gün var regl olmama ama sanırım erken olucak bu ay ilaç alsam birsey yoktur birsey olmaz dimi parol iceyim en azından
ayyyyyyyyy içim kalktı kitlenmek mitlenmek deme zaten hayvanların o işi yapışı ayrı bi mide bulandırıcı.ufff aklıma gelmiyo hem kopek gibi dersem bu kocayıda kopek gibi durdurur millet sonra al basına belayı. kitlencek mitlencek aneeeemmmmmm rezilliğe bak sen, araki kurek bul ya da sıcak su dök
Belki mevsimsel stresten oyle biseydendir. Icin rahat olsun oyle boyle hamile kalicaz kismetse. Umarim bu ay hamile kaliriz. Ekim ayi dikim ayi diyolaa ♥
amanda29 onumuzdekı ay beraber verıcez mujdelı haberlerı ınsallah yanı oyle umuyorum. bugun klomenın 4. gunu. acaba olmasa yıne yıkılır mıyımki bunye alıstı alıscak aslında
Aaaa kimse hosgeldin bile yazmıyor görmuyormusunuz siz beni kustummmmm
ehehehe evet canım yakınmışız benim de 5. günü. bitse de gitsek dimi yani
kız allah seni kahretmesin emi ben bunu yapamam yaptıkça gülerim koca boşar benim hatun sıyırdı diye e otomatikman ikinciye gerek kalmaz
yanlız benim bildiğim erkeklerin favori pozisyonu bu heeeeeeeeee ona görekız allah seni kahretmesin emi ben bunu yapamam yaptıkça gülerim koca boşar benim hatun sıyırdı diye e otomatikman ikinciye gerek kalmaz
kızım net hamilesin. ANNEEEMMM TEBRİK EDERİM SENİ DİLERİM SAGLIKLI SIHHATLİ DOGUMLAR OLUR.Eveeeeet kizlar yorumları alalım
Parola,minister aynı ilaç. Dikkat et sade minoset olsun. Minoset plus,i içme.plus olanda kafein de var. Minoset ya da parol Muadil oluyor,ikisini de içebilirsin.minoset iç canım en iyisi. benimde gecen düşük oldugunda boynum tutulmustu doktorum minoset iç demişti.
alışkanlık yapmasınyanlız benim bildiğim erkeklerin favori pozisyonu bu heeeeeeeeee ona göre
Hayırlı olsun canım çok sevindim Sağlıkla kucagına alırsın inşallahhhh :)Eveeeeet kizlar yorumları alalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?