2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

anaaaaaaammm ne diysin .... ayyyy keşke canimmmsss kesin sonucu 27 sinde anlaycaz ama çok mutlu oldum simdiiikk
yavrucum daha ne olsun baksana, ben gecen gebeliğimde cok ama cok silik bir cizgi gormustum snr kan yapıldı bide ne gorelim ohoooo beta hcg almıs basını gitmiş 120 kusur cıkmıstı. o cok silik cizgi ile. yani senin ilk yaptıgından bile daha silikti hesap et. hatta senin hcg yaklasık 300 civarında fln cıkar diyim ben sana

adet sonrası 26. günse filluka katılıyorum allah kucağına almayı nasip etsin ben kaçar
26. Gün canım ama ben 33 34 günde adet oluyorum onun için sanki daha olması imkansız gibi geliyor.? Bakın bi 17.gunden beri yaptığım Ovi testlerini yükledim belki daha iyi yorumlarız. ?

Eklentiler

• PicsArt_1410444953691.webp
    67 KB · Görüntüleme: 58
Ama
Ama dün hamilelik testi yaptım negatif çıktı daha 11 gün vardı bat a ondan mi acaba fillluuukkk

Eveeeeet kizlar yorumları alalım

Allaha şükürler olsun ki topik sayesinde bir kez daha teyze olacağız... Sağlıkla kucağına da alırsın inşallah...

ehhh o da sizin hayalgücünüz ve yeteneginize baglı artık, daha ben bu kadarını yapabilirim.

Yok canım ya kendine haksızlık ediyorsun... Mesela takıldığımız birkaç nokta var desek birde video patlatır mısın acep şöyle uygulamasından canımmmm...

Süper tebrik ederim sağlıkla kucağına alırsın işlh canim
:'( Kizlarrr elim ayağım buz gibi oldu öyle mi diyosunuz biliyorum siz de iyiligine söylüyorsunuz seviniyorsunuz eminim ama heveslenmekten korkuyorum 9 gün sonunda kırmızılara gelmez de dediginiz gibi olursa yürekten hepiniz için ayrı ayrı dualar edicem.... kalbim carpti

Kızlar onlar ovulasyon testi gebelik testi degilki bata 11 gün var diyo

Bunlar ovulasyon testi dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…