- 25 Ağustos 2014
- 751
- 1.569
- 53
Haaa anladım.bayrak salla sen oyle, sonra cocuk yapcak kızzıımmmm millet ilime indi bu işte, ben seyine sogan sokanı gordum arkadaslarımda nacizane pozisyon soyluyorlar. sen domalıyorsun( ya bunu anlatacak baska kelime bulamıyorum) eşinde arkaya gecip kontagı ceviriyor olan budur. oyle bekle sonra daha iyi kanallara ulasıyormus veletler.
Evet
Evet canım aynen öyle ovi testi
Evet
Evet canım aynen öyle ovi testi
ayıp ayıp sana da ayip" köpek gibi" diyebilirsin ama nerdeeeeeeeeeeee illa ayıp konuşçan filluk
Inşallah ahh canım ama maalesef ben artık çalışma yapamıyorum en son cuma oldu çalışma sonra eşim askere gitti ...Yavrum yaaaaa daha yeni yumurtlamışsın yada yumurtlayacaksın... Hamilelik şimdilik yok ama bugün yarın sıkı çalışırsam bence hamilelik testinde de çift çizgiyi görürsün canımmmm... Akşam akşam iyi sevinmiştik aslında... Bu bir işaret olsun inşallah da hamile kal hemiiiiiiiiii....
yok yahu şirket davadan vazgeçsin diye 1 koli gebelik testi verirkızım öyle bişi yaparsan onlar hepimizdne davacı olur ustune forumu kapattırırlar, bizide alır bi guzel tımarhaneye atarlar. Ya Rab gör sen bizi duy bir can için cektiğimiz hali gör. umarım suan dısarıdan bu forumu okuyanlar kac kac burda bir suru deli var diyordur.
Bilimsel ayıp ayıp hem resim koyuyor hem altına yorum yazmiyorsun
kızlar merhabalar öncelikle. pek bu konuyla alakalı değil ama bildirmek istedim. ben ebeyim ve bugün blog yazmaya başladım. http://sayinebe.blogspot.com.tr/ bundan sonra burdan takip edebilirsiniz. hergün birşeyler paylaşmaya özen göstericem. tabiki öncelikle istediğiniz konuları, soruları paylaşımlarımın altına yorum olarak yazarsanız o konuda bilgi vermeye çalışırım. teşekkür ederim. tüm anne adaylarına da sağlıklı gebelikler diliyorum.[/QU
tabi ki canım mutlaka edeceğimMaalesef özel sağlık sigortam yok... Ama şöyle bir uygulama yapıyor doktor... Adetin 3.günü gidiyorsun ve sonrasındaki 1 ay yani bir sonraki adetinin 3.gününe kadar 135TL'ye muayene oluyorsun...
Araştırmalarım sonucu Benim iş yerime en yakın, güvenilir hastane ve doktor olarak burayı buldum. Bundan önceki doktorum 15 günde bir 150TL alıyordu... O nedenle şimdilik çok maliyet olmuyor bana...
Hayırlı olsun canım, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
Bizlere de dua etmeyi sakın unutma taze anne adayı olur mu?
110,300 çıktı canım yarın bi daha gideceğizkac cıktı hcg ?
Hayirlı uğurlu olsun.110,300 çıktı canım yarın bi daha gideceğiz
110,300 çıktı tatlımkıııızzzzzzzzzz hcg kac cıktı
çok teşekkürler canımHayirlı uğurlu olsun.
110,300 çıktı tatlım
dene bence çok güzel kalıpların dışına çıkalım artık :)Haaa anladım.Kızım bir kere ona dizdirsek pozisyonu deniyormus. Kibar olun ne öyle bilimsel derken.....
O pozisyon uterusu retrovert olanlar için uygun.Eee uterusun Retrovert pozisyonu olup olmadığını da hekim muayenede anlar. Neymiş uterusu pozisyonunu bilmediğimiz için işi şansa bırakmamalı arada bir klasik olandan başka bunları da denemeliymis.
Ha bu arada bilim ilim neyse de gerçekten deneyen var mi? Ben klasik dışında yapamam utanırım beceremem de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?