2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

Haaa anladım. Kızım bir kere ona dizdirsek pozisyonu deniyormus. Kibar olun ne öyle bilimsel derken.....
O pozisyon uterusu retrovert olanlar için uygun. Eee uterusun Retrovert pozisyonu olup olmadığını da hekim muayenede anlar. Neymiş uterusu pozisyonunu bilmediğimiz için işi şansa bırakmamalı arada bir klasik olandan başka bunları da denemeliymis.
Ha bu arada bilim ilim neyse de gerçekten deneyen var mi? Ben klasik dışında yapamam utanırım beceremem de.

Yok canim yaaaa ovi testi min fotosunu koymustum filluk hamilesin diyince ben de dedim dün hamilelik testi yaptım da negatif diye.daha bat a9 gün var ben ovi testinden de anlaşılıyormus ya öyle anladı filluk ondan öyle söyledi sandım hamilelik testi sandiginizi anlamadım yanlış anlaşılma olmuş tam da sevinmistim :'(

Evet

Evet canım aynen öyle ovi testi

Yavrum yaaaaa daha yeni yumurtlamışsın yada yumurtlayacaksın... Hamilelik şimdilik yok ama bugün yarın sıkı çalışırsam bence hamilelik testinde de çift çizgiyi görürsün canımmmm... Akşam akşam iyi sevinmiştik aslında... Bu bir işaret olsun inşallah da hamile kal hemiiiiiiiiii....

merhabalar bu konudaki bilgisizliğime verin lütfen ben yine bir şey sormak istiyorum ayın 26 sında adet olmam gerekir. ama bugün biraz kanamam oldu çok az ben daha önce günümden önce hiç olmamıştım. bu ay erken mi oldum acaba

Inşallah ahh canım ama maalesef ben artık çalışma yapamıyorum en son cuma oldu çalışma sonra eşim askere gitti ... geçen hafta 4 5 gün çalıştık benim 17.gunumden 22.gunume kadar çalıştık bende 34 günde fln oluyorum düzensiz gerçi de ... 17 günden beri ovi yapıyorum fotoları da yükledim bakın ... Bu son yüklediklerim 25. Ve 26 . Günler hala çift çizgi çıkıyor anlayamıyorum ben de o yüzden siz öyle diyince gebeliğe yordum bi an sevindim

yok yahu şirket davadan vazgeçsin diye 1 koli gebelik testi verir

kızlar merhabalar öncelikle. pek bu konuyla alakalı değil ama bildirmek istedim. ben ebeyim ve bugün blog yazmaya başladım. http://sayinebe.blogspot.com.tr/ bundan sonra burdan takip edebilirsiniz. hergün birşeyler paylaşmaya özen göstericem. tabiki öncelikle istediğiniz konuları, soruları paylaşımlarımın altına yorum olarak yazarsanız o konuda bilgi vermeye çalışırım. teşekkür ederim. tüm anne adaylarına da sağlıklı gebelikler diliyorum.

tabi ki canım mutlaka edeceğim

nede cevap veren yok biliyorum çok soru soruyorum ama ne yapayım bu konularla ilgili çevremde kimseyle konuşmam o yüzden hiç bir fikrim ve tecrübem yok yardımcı olursanız sevinirim.

dene bence çok güzel kalıpların dışına çıkalım artık :)

Allahım, sizi azıcık geride bırakmaya gelmiyor, kamasutralar pozisyonlar taktikler çarşaflar havada uçuşuyorr.. maşallah maşallah çok ümitliyim ben bu topiktekilerdennn,

bi de hamişimiz varmıs, frdtrn tebrikler arkadaşımmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…