bilimsel olarak tanımlasana o pozisyonu allah aşkına :)ayıp ayıp sana da ayipdududada
Köpek gibi ne ayol
biri der domalıyorsun biri der köpek gibitöbe töbe azcık bilimsel olun kuzum
nede cevap veren yok biliyorum çok soru soruyorum ama ne yapayım bu konularla ilgili çevremde kimseyle konuşmam o yüzden hiç bir fikrim ve tecrübem yok yardımcı olursanız sevinirim.
Canim ben çok bilgiye sahip değilim ama bebek tutununca da kanama olabiliyor belki adet kanaması belki o bikaç gün devam ederse erken olmuşsundur etmezse gebe olabilirsinmerhabalar bu konudaki bilgisizliğime verin lütfen ben yine bir şey sormak istiyorum ayın 26 sında adet olmam gerekir. ama bugün biraz kanamam oldu çok az ben daha önce günümden önce hiç olmamıştım. bu ay erken mi oldum acaba
siz alıştırın kocişleri alıştırın, görürüm sonra siziiiii :):) bebeğin doğumuyla bekaret kemeri siparişi verirsiniz artıkdene bence çok güzel kalıpların dışına çıkalım artık :)
merhabalar bu konudaki bilgisizliğime verin lütfen ben yine bir şey sormak istiyorum ayın 26 sında adet olmam gerekir. ama bugün biraz kanamam oldu çok az ben daha önce günümden önce hiç olmamıştım. bu ay erken mi oldum acaba
yani şuan küçük bir ihtimal olabilir mi ya ben çok sabırsızım umarım yarına kesilir ve umudum artar.Canim ben çok bilgiye sahip değilim ama bebek tutununca da kanama olabiliyor belki adet kanaması belki o bikaç gün devam ederse erken olmuşsundur etmezse gebe olabilirsin
merhabalar bu konudaki bilgisizliğime verin lütfen ben yine bir şey sormak istiyorum ayın 26 sında adet olmam gerekir. ama bugün biraz kanamam oldu çok az ben daha önce günümden önce hiç olmamıştım. bu ay erken mi oldum acaba
teşekkürler canım son adetim 20sinde oldu bugün olmam lazımdı canımHayirlisi olsun adetine kac gun var ve kac gunde bir adet oluyoun cnm
ayıp ettin ya kargo ile yollarım ama internete dusurmeyin beniAllaha şükürler olsun ki topik sayesinde bir kez daha teyze olacağız... Sağlıkla kucağına da alırsın inşallah...
Yok canım ya kendine haksızlık ediyorsun... Mesela takıldığımız birkaç nokta var desek birde video patlatır mısın acepşöyle uygulamasından canımmmm...
Ayyyy hadi inşallah bakalımyani şuan küçük bir ihtimal olabilir mi ya ben çok sabırsızım umarım yarına kesilir ve umudum artar.
inşallah ya çevremde kimseyle bu konular hakkında konuşmaktan hoşlanmıyorum ama burada yapılan konuşmalar gerçekten insansın içini rahatlatıyorIns bebeğinin yerleşme kanamasidir
anam ovulasyon mu bunlar. kızzz backspaceKızlar onlar ovulasyon testi gebelik testi degilki bata 11 gün var diyo
inşallah :)Ayyyy hadi inşallah bakalım
ne eturusu ne feturusu, denedik demiycem cunku bu bizim daha oncede yaptıgımız bişi yani yeni degil hem yeniliklere acık olmalı insan bide utanacak ne var.Haaa anladım.Kızım bir kere ona dizdirsek pozisyonu deniyormus. Kibar olun ne öyle bilimsel derken.....
O pozisyon uterusu retrovert olanlar için uygun.Eee uterusun Retrovert pozisyonu olup olmadığını da hekim muayenede anlar. Neymiş uterusu pozisyonunu bilmediğimiz için işi şansa bırakmamalı arada bir klasik olandan başka bunları da denemeliymis.
Ha bu arada bilim ilim neyse de gerçekten deneyen var mi? Ben klasik dışında yapamam utanırım beceremem de.
adet kanamsı gibi değil şimdilik ama zaten daha yeni başladı umarım adet kanaması değildir.Çok iyi bilmemekle birlikte eğer kanaman adet kanaması gibiyse ve halen devam ediyorsa evet erken adet oluyor olabilirsin... Ama açık renkli duru bir kansa farklı bir durum söz konusu olabilir...
Yaaaa filluk öyleeeanam ovulasyon mu bunlar. kızzz backspace
özür dilerim ortalıgı ben karıstırdım gene, dogamda var anam bi mallık var ustumde bugun de ama sende ovulasyon falan yazmamıssınki direk hadi bakın diyinceYok canim yaaaa ovi testi min fotosunu koymustum filluk hamilesin diyince ben de dedim dün hamilelik testi yaptım da negatif diye.daha bat a9 gün varben ovi testinden de anlaşılıyormus ya öyle anladı filluk ondan öyle söyledi sandım hamilelik testi sandiginizi anlamadım yanlış anlaşılma olmuş tam da sevinmistim :'(
ayıp ettin ya kargo ile yollarım ama internete dusurmeyin beni
kız ne utancam daha tum yatak sırrımı anlattım burda bide video mu koyayım, yok anam yok bunlara yaranılmıyo, ne diyim şimdi adamınkini al dogru deliği tutturda sokmu diyim töbeeeeBilimsel ayıp ayıp hem resim koyuyor hem altına yorum yazmiyorsunnasıl oluyor anlatmiyorsun utanıyor musun aaaayy
anam bende boyle ogrenmiştim :) rabbim korusun onuda senide canım benm110,300 çıktı canım yarın bi daha gideceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?