2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

Canim ben çok bilgiye sahip değilim ama bebek tutununca da kanama olabiliyor belki adet kanaması belki o bikaç gün devam ederse erken olmuşsundur etmezse gebe olabilirsin

Ins bebeğinin yerleşme kanamasidir

Çok iyi bilmemekle birlikte eğer kanaman adet kanaması gibiyse ve halen devam ediyorsa evet erken adet oluyor olabilirsin... Ama açık renkli duru bir kansa farklı bir durum söz konusu olabilir...

ayıp ettin ya kargo ile yollarım ama internete dusurmeyin beni

Reactions: tzm
ne eturusu ne feturusu, denedik demiycem cunku bu bizim daha oncede yaptıgımız bişi yani yeni degil hem yeniliklere acık olmalı insan bide utanacak ne var.

Çok iyi bilmemekle birlikte eğer kanaman adet kanaması gibiyse ve halen devam ediyorsa evet erken adet oluyor olabilirsin... Ama açık renkli duru bir kansa farklı bir durum söz konusu olabilir...
adet kanamsı gibi değil şimdilik ama zaten daha yeni başladı umarım adet kanaması değildir.

anam ovulasyon mu bunlar. kızzz backspace
Yaaaa filluk öyleee bi de heveslendiydim ki.... birileri adete yakın LH yükseliyor fln demişti ben de oradan çıkarım yaptın sandım kızzzz çok üzüldüm inşallah 9 güne belli olacak bakalım

özür dilerim ortalıgı ben karıstırdım gene, dogamda var anam bi mallık var ustumde bugun de ama sende ovulasyon falan yazmamıssınki direk hadi bakın diyince

Bilimsel ayıp ayıp hem resim koyuyor hem altına yorum yazmiyorsun nasıl oluyor anlatmiyorsun utanıyor musun aaaayy
kız ne utancam daha tum yatak sırrımı anlattım burda bide video mu koyayım, yok anam yok bunlara yaranılmıyo, ne diyim şimdi adamınkini al dogru deliği tutturda sokmu diyim töbeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…