2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

kız ne utancam daha tum yatak sırrımı anlattım burda bide video mu koyayım, yok anam yok bunlara yaranılmıyo, ne diyim şimdi adamınkini al dogru deliği tutturda sokmu diyim töbeeee
ama senin anlatman çok keyifli oluyor.... daha bi güzel geliyor kulağa göze.. hitabet sanatın var anacaım...

özür dilerim ortalıgı ben karıstırdım gene, dogamda var anam bi mallık var ustumde bugun de ama sende ovulasyon falan yazmamıssınki direk hadi bakın diyince
Haklısın canim benden de var ben testlerden anlaşılır mi sandım ne yaptım düşündüm o an ise ? Işte neyse belki Allah öyle doğdurmustur içine kızzz öyle olsun insallahhhhh

Haklısın canim benden de var ben testlerden anlaşılır mi sandım ne yaptım düşündüm o an ise ? Işte neyse belki Allah öyle doğdurmustur içine kızzz öyle olsun insallahhhhh
heee benim hep içime dogurtturuyoda bide dısıma dogurabilsem iyi olcak:) az once arkadasın biri ayyy normal dogummu istersin sezeryanmı dedi cileden cıkardı beni, dedim koyduk cocuguda dogurması kaldı

kızlar ben kacar, yagmur basladı eve gitcem yemek yapcam bu akşam artık uc gundur dısardan yiye yiye kabız olduk. bi corba yapayımda sıcak sıcak içek. sizi seviyorum valla içimi rahatlattınız bugun tum kara bulutlar gitti kafamdan Allah razı olsun hepinizden. yarın sabah gorusuruk. akşamları bizim evde bilgisayar ve telefon kullanmayı ben yasaklamıstım şimdi ihanet edip bakmaya calsııyorum ama benimki fark etcek diye aklım cıkıyo :) iyi akşamlar.

heee benim hep içime dogurtturuyoda bide dısıma dogurabilsem iyi olcak:) az once arkadasın biri ayyy normal dogummu istersin sezeryanmı dedi cileden cıkardı beni, dedim koyduk cocuguda dogurması kaldı
veeeeeeeeeeeeee müthiş santrafor fillukkk koydu çocuğuuuu
FİLLUK ATTI 3 OLDUUU FİLLUK ATTI 3 OLDUUUUUUUUUU LAYLALAYALAYYYLALALALAYYY

Reactions: tzm
Allahin hazinesi bol şeker hepimize en Hayirlisi ndan en yakın zamanda insssss

veeeeeeeeeeeeee müthiş santrafor fillukkk koydu çocuğuuuu
FİLLUK ATTI 3 OLDUUU FİLLUK ATTI 3 OLDUUUUUUUUUU LAYLALAYALAYYYLALALALAYYY
allah seni napsım emi, gozu kor olmayasıca bak bak iyice dalga geciyo benle, seni bi elime gecisiyimde ben bak ne yapcam o bakırkoy sokaklarında nasıl kosturcam seni sıpa

canım akşam ki çalışmamızda seni yad edeceğim, lkulakların çınlarsa bil ki benden :):):)

Selam kizlar ben araniza yeni katildim 2,5 yillik evliyim bende çocuk diye çildiriyorum.Bu ay çok umutlandim eylülde hamile kalirim dedim nedeni klomen+ovitrelle çatlatma iğnesi oldum daha 6 gün oldu iğneyi olali ama adet sancisi gibi sanci başladı bugün sanki olucam moralim çok bozuk kizlar allah her isteyene evlat versin

AYY HAVA SERIN, PUSLU.. TAM ÇALIŞMA HAVASI ARKADAŞLAR, BIRAKIN KENDİNİZİ KOCİŞLERİNİZİN KOLLARINAAA,,,,

BU TOPİĞİN İKİ SLOGANI VARDI NEYDİİİİ
1-) SABAHLAR OLMASIIIIINNNN YARABBİİ
2-) YENI AY YENI UMUTLAR..

bir de

HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK !!!!!

diymi

anam herkeşlergitti. benim herif trafikte sıkışıp kalmış ben de onu bekliyorum.

Kızlar preseed jelim geldi

Eklentiler

• IMG-20140917-WA0000-2.webp
    23 KB · Görüntüleme: 54
amin inşallah bende 1,5 yıl olacak evleneli bende 3 aydır korunmayı bıraktım ama henüz bende de birşey yok. umarım rabbim her isteyenin kucağına hayırlı sağlıklı bir evlat verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…